hoşgeldin arkadaşımHosbulduk tesekkür ederim. Demek ki ayni grupta ayni surede güzelce zayıflıycaz sevindim buna
çok iyi olmuş canım başla bizi de haberdar et merakla bekliyorum sonuçlarınıBenim pilates malzemelerim geldi kızlar şimdi Ebru salli 1.dersle başlıyorum ins.
hadi ya ben akrep im meselailk içimden yay geçti sonra gezmeyi severim diye yaıznı okuyunca kesin ikizler demiştim)) evet kovalar yayla iyi anlaşır ...ben elektirk alamadığım tek burç akrep niye bilmiyorum ve anlıyorumda ilk tanıştığım insandan böyle bir elektirik alamıyorsan soruyorum burcunuz ne diye hahahaha aslında ünv oda arkadaşım akrepti ama yükseelini terazi onunla çook iyi anlaşırdık ))
ilk içimden yay geçti sonra gezmeyi severim diye yaıznı okuyunca kesin ikizler demiştim)) evet kovalar yayla iyi anlaşır ...ben elektirk alamadığım tek burç akrep niye bilmiyorum ve anlıyorumda ilk tanıştığım insandan böyle bir elektirik alamıyorsan soruyorum burcunuz ne diye hahahaha aslında ünv oda arkadaşım akrepti ama yükseelini terazi onunla çook iyi anlaşırdık ))
bence güzel kilo vermişsinSlm kızlarrr ben bugün cooook mutluyummm
Neden acaba
nasıl da tahmin ettim amaEvet bildin bildinnnnn
nasıl da tahmin ettim amabu hafta bende şişkinlik var gibi korkuyorum tartılmaktan yarın benim için moral bozucu olacak gibi
nasıl da tahmin ettim amabu hafta bende şişkinlik var gibi korkuyorum tartılmaktan yarın benim için moral bozucu olacak gibi
dun birazcık geldi ama tık yok sökülmüyor da doğumdan sonra normaldir herhaldeReglin yakın mi cnm
dün tartılınca güzel bir sonuç göreceğimi düşünüyordum ama bugün aniden misafirm geldi .pazar gelecekti .Harika bir menü canım. Tebrik ederim. Yarın inşallah güzel bir sonuç gelecek
bende başta çok gıcık olduğum zıt gittiğim insanlarla çok iyi dostluklar kurdumilk içimden yay geçti sonra gezmeyi severim diye yaıznı okuyunca kesin ikizler demiştim)) evet kovalar yayla iyi anlaşır ...ben elektirk alamadığım tek burç akrep niye bilmiyorum ve anlıyorumda ilk tanıştığım insandan böyle bir elektirik alamıyorsan soruyorum burcunuz ne diye hahahaha aslında ünv oda arkadaşım akrepti ama yükseelini terazi onunla çook iyi anlaşırdık ))
ne kadar eksi acabaaaSlm kızlarrr ben bugün cooook mutluyummm
Neden acaba
Bu akşam herkes dikkat etsin lütfen menüsüne. Hafif şeylerle atlatalım. Yarın hepimiz az da olsa tartıda - rakamlar görelim.
dun birazcık geldi ama tık yok sökülmüyor da doğumdan sonra normaldir herhalde
dün tartılınca güzel bir sonuç göreceğimi düşünüyordum ama bugün aniden misafirm geldi .pazar gelecekti .
ve ben yarın tartıya çıkmaya korkuyorum
bende başta çok gıcık olduğum zıt gittiğim insanlarla çok iyi dostluklar kurdum
ne kadar eksi acabaaa
koç olabilir miİkisi de değilim
hmm neseli cilginsa yay o zamanDeğil
Şöyle ip ucu vereyim en neşeli en çılgın insanlar bu burçtan çıkar
Çok az kaldı zaten burçlar. Herkese tek tahmin hakkı
hayirli olsun canimBenim pilates malzemelerim geldi kızlar şimdi Ebru salli 1.dersle başlıyorum ins.
ne guzel iste canim Allah bozmasinSlm kızlarrr ben bugün cooook mutluyummm
Neden acaba
ne guzel iste canim Allah bozmasin
insallah yarin daha da mutlu olursun
aman Allah korusunInş cnm
Yarın bide fazla çıkıyormuşum ayyy çıldırırım ozm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?