Rica ederim kaptaniçem, özür falan ne demek yok öyle bişiiCanımsın Moni kaptanım
Ben yanlış anlamışım özür olsun
Acaba dedim hep kilo verdiriyoruz, kilo aldırabilir miyiz
aslanYok Boğa da değilim
Sen bekleme bakalım kim bilecek
Hoşgeldin cnm. Zayıflıyoruz gerçekten deHosbulduk tesekkür ederim. Demek ki ayni grupta ayni surede güzelce zayıflıycaz sevindim buna
yay mı ?dedim hayırrrr ikizlersinnnnnnnnnnnnDeğil
Şöyle ip ucu vereyim en neşeli en çılgın insanlar bu burçtan çıkar
Çok az kaldı zaten burçlar. Herkese tek tahmin hakkı
Kovalarla çok iyi anlaşırım. Demek ki sebebi buymuş. Hep en sevdiklerim en yakınlarım ya kovadır ya teraziBil bakalım benim burcum ne?
Ayyy sorma bizim çocuk odamız savaş alanı gibi. Benim de bir ara girip oyuncakları tasniflemem lazım. Hele o minik minnak oyuncaklar beni benden alıyor. Hem çok pahalı şeyler hem de minicikler
Ben hiç birisini sevmem ama yapınca yemeklerim çok lezzetli olur, temizleyince de pırıl pırıl olurAma hiç sevmedim sevemeyeceğim galiba ev işlerini. Bana bol doğa olsun, gezeyim dolaşayım, kamp kurayım, bisiklet süreyim, o sinema benim bu tiyatro senin. Ohhhh valla keşke çok zengin olsaymışım.
yay mı ?dedim hayırrrr ikizlersinnnnnnnnnnnn
yok yok buldum ikizlersinLAydLiNe kovalar ikizler ve terazi ile çook iyi anlaşır bildim miiiiiiiii
Çocuklarınız varmı? Eşinizde sizin gibiyse ne mutlu..
ikizler çünkü ikizler çılgın olurKarar ver Yay mı ikizler mi?
Var canım. İki tane kızım var. Birisi 12 diğeri 5 olacak inşallah. Eşim Başak burcu. Hiç sevmiyor dağınıklığı. Gezme konusunda eskiden aynıydık. Şimdi o daha evcimen oldu. Ama alttan girip üstten çıkıp onu da ikna ediyorum
kızlar menümüyazayım
akşamım belli
yarın tartı var kaçamak yok
8:00krep(2 yk lor 2 yk yulaf kepeği yarım çay bardağı süt dereotu)
5 zeytin
2 dilim tb ekmeği
10:30
1 gün kurusu sade kahve
11:00 yeşil çay
13o
6 yk etli yeşil fasulye ayran
16:30 1 elma
18:00
salata paça çorbası
40 dak tempolu yürüyüş
3 lt su
çook iyi canım kolay gelsin bizimle paylaş sıkılaştıkça gaza gelelim..Benim pilates malzemelerim geldi kızlar şimdi Ebru salli 1.dersle başlıyorum ins.
Benim pilates malzemelerim geldi kızlar şimdi Ebru salli 1.dersle başlıyorum ins.
kızlar menümüyazayım
akşamım belli
yarın tartı var kaçamak yok
8:00krep(2 yk lor 2 yk yulaf kepeği yarım çay bardağı süt dereotu)
5 zeytin
2 dilim tb ekmeği
10:30
1 gün kurusu sade kahve
11:00 yeşil çay
13o
6 yk etli yeşil fasulye ayran
16:30 1 elma
18:00
salata paça çorbası
40 dak tempolu yürüyüş
3 lt su
ilk içimden yay geçti sonra gezmeyi severim diye yaıznı okuyunca kesin ikizler demiştimEeeeee artık daha fazla kimseyi merakta bırakmayayım.
Yay burcuyum
En çok Ada yaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?