Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün midemi dinlendirerek baslamak istedim rejime. Hicbirşey yemedim. Aksam 1 kase çorba yemeyi planlıyorum. Yarın normal diyet listemle devam edicem. Bugun kendimi aç bırakarak irademi terbiye etmek istedim.

Bugün midemi dinlendirerek baslamak istedim rejime. Hicbirşey yemedim. Aksam 1 kase çorba yemeyi planlıyorum. Yarın normal diyet listemle devam edicem. Bugun kendimi aç bırakarak irademi terbiye etmek istedim.
canım kendini aç bırakmak doğru değil hayatından tatlı şekerli şeyleri çıkarıp protein ağırlıklı beslenmen gerek. Aç kalarak metabolizman yavaşlar daha çok yemek yemeye itersin kendini. Akşam güzel bir tavuk et yemeği yiyebilirsin bence

KizlaR sporumu yaptım çok şükür ilk 1.bölümle başladım ama 30dk.da bitti pek bişey anlamadım bende bi 30dk.daha devam ettim farklı videoları izleyerek 5.bölümden devam edicem yarın ins.sanırım ilk diye genelde ısınma hareketlerine falan ağırlık vermiş ama 5 ten sonra epey zorluyor..

Bide benim tartım biraz dandiklesti galiba yine.umarım yarın net bi sonuç verir.sabah dayanamayıp tartildım 64.4 çıktım oo çok guzel hemen fot.çekeyim dedim tel. I alıp geldim bi çıktım 62.yok artık saçmalama dedim.yerini değiştirdim bu çıktım 65.5 sonra nereye çevirdiler 65.5 .bende bıraktım artıK. .65.5 olmam imkansız çünkü kilo alacak bişey yapmadım çok ta dikkat ettim..62 ye düşmemde mümkün değil. Galiba ilkini baz alayım yine 64.4 güzel en yakini çünkü geçen cuma 64.9 dum..bakalim ya nasip yarına...

Cnm herzaman ayni yerde tartil
Değişik yerlerde tartıldiginda hep değişik cikar

Çok iyi cnm

Benim tartıda oluyor kafa gidik biraz

Merhaba, hoşgeldiniz.
Doktormşsnz sanırım konularınza yazmşsnz.
Takımımzda bir doktor olması ne güzel.
Çok sayıda sağlıkçı ve öğretmenimz var birde doktor oldu.
İnşallah takımda devam eder beraber güzel kiloları veririz biz takımda zayıflatmak dışında aile gbi olduk rahatça mutszluğumuzu mutluluğumuzu paylaştığımız yer oldu yani benim için öyle en azından..
Şimdiden başarılar

01.03.18
persembe

9.30
maydanoz kuru

11.00
2 dilim tb ekmegi
5 zeytin
2 kk peynir
domates salatalik
cay

15.00
cay
yarim incir

16.00
neskafe
yarim incir
1 tam küçük ceviz

18.40
firinda balik
salata
turk kahvesi
yarim incir

1.50 saat yuruyus (270 puan)
1.5 lt su
LAydLiNe cankizzzz ada81

Menude sporda gayet güzel canim ))

Bugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 findik
8 badem
Yarim avuc kuru üzüm

Aksam
1 karniyarik
Cacık
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 kayısı

2 lt su icildi LAydLiNe
cankizzzz spor yok canim kizimin odasini döktüm temizledim...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…