aman Allah korusun
cikmazsin cikmazsin. tebrik ederim simdiden
hayırlı olsun canım..Benim pilates malzemelerim geldi kızlar şimdi Ebru salli 1.dersle başlıyorum ins.
Bugün midemi dinlendirerek baslamak istedim rejime. Hicbirşey yemedim. Aksam 1 kase çorba yemeyi planlıyorum. Yarın normal diyet listemle devam edicem. Bugun kendimi aç bırakarak irademi terbiye etmek istedim.
canım kendini aç bırakmak doğru değil hayatından tatlı şekerli şeyleri çıkarıp protein ağırlıklı beslenmen gerek. Aç kalarak metabolizman yavaşlar daha çok yemek yemeye itersin kendini. Akşam güzel bir tavuk et yemeği yiyebilirsin benceBugün midemi dinlendirerek baslamak istedim rejime. Hicbirşey yemedim. Aksam 1 kase çorba yemeyi planlıyorum. Yarın normal diyet listemle devam edicem. Bugun kendimi aç bırakarak irademi terbiye etmek istedim.
Bide benim tartım biraz dandiklesti galiba yine.umarım yarın net bi sonuç verir.sabah dayanamayıp tartildım 64.4 çıktım oo çok guzel hemen fot.çekeyim dedim tel. I alıp geldim bi çıktım 62.yok artık saçmalama dedim.yerini değiştirdim bu çıktım 65.5 sonra nereye çevirdiler 65.5 .bende bıraktım artıK. .65.5 olmam imkansız çünkü kilo alacak bişey yapmadım çok ta dikkat ettim..62 ye düşmemde mümkün değil. Galiba ilkini baz alayım yine 64.4 güzel en yakini çünkü geçen cuma 64.9 dum..bakalim ya nasip yarına...
KizlaR sporumu yaptım çok şükür ilk 1.bölümle başladım ama 30dk.da bitti pek bişey anlamadım bende bi 30dk.daha devam ettim farklı videoları izleyerek 5.bölümden devam edicem yarın ins.sanırım ilk diye genelde ısınma hareketlerine falan ağırlık vermiş ama 5 ten sonra epey zorluyor..
Benim tartıda oluyor kafa gidik birazBide benim tartım biraz dandiklesti galiba yine.umarım yarın net bi sonuç verir.sabah dayanamayıp tartildım 64.4 çıktım oo çok guzel hemen fot.çekeyim dedim tel. I alıp geldim bi çıktım 62.yok artık saçmalama dedim.yerini değiştirdim bu çıktım 65.5 sonra nereye çevirdiler 65.5 .bende bıraktım artıK. .65.5 olmam imkansız çünkü kilo alacak bişey yapmadım çok ta dikkat ettim..62 ye düşmemde mümkün değil. Galiba ilkini baz alayım yine 64.4 güzel en yakini çünkü geçen cuma 64.9 dum..bakalim ya nasip yarına...
Bugün midemi dinlendirerek baslamak istedim rejime. Hicbirşey yemedim. Aksam 1 kase çorba yemeyi planlıyorum. Yarın normal diyet listemle devam edicem. Bugun kendimi aç bırakarak irademi terbiye etmek istedim.
Ayyy şimdimi yazıyım yoksa yarınmi
Şimdi yazarsam belki kaptanımız kızar
Kulağına söyliyimmi
Menude sporda gayet güzel canim
Kova kova ile cook iyi anlaşırhoşgeldin arkadaşım
çok iyi olmuş canım başla bizi de haberdar et merakla bekliyorum sonuçlarını
hadi ya ben akrep im mesela
Yükselen im kova.
Hoşbulduk. Yarın normal diyet listemden devam edeceğim.Hoşgeldin cnm
Bence genede ac bırakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?