Bu hafta yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah ve öğleden ekmek yemedim sadece akşam yarım ya bir dilim yedim.hatta sen söyledikten sonra pek gece ama öğün yapmadım canım ama kilo olarak malesef çok gitmemiş beklediğim gibi çıkmadı yada tartıdan dolayı da olabilir bilmiyorum ama ben mecburen evdeki tartımi baz alamıyorum. Zaten kilo gittikçe düşecek yanlışlıkta varsa.kilomu alta yazayım öptüm.Aman Allahım ne harika bir menü. Tebrik ediyorum canım seni hepsi harika Maşallah
Masallah canım Tebrik ediyorum seni..Kilo bildirimi
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 64
Giden 600 gr
Yüzde 0.92
Zaten önemli olanda incelmek ve farkedebilmek canım. Hele ki eski olmayan kıyafetlerin artık oluyorsa miss...Kızlar biraz inceldiğimi hissediyorum
Bunu kıyafetlerden ve doğumdan sonra kalab göbeğimden farkediyorum
Dedim ya seni kendime örnek alıyorum rakibim.o ekmek yemiyor ben niye yiyiyorum diyorum..ama aksamlari yine biraz yiyiyorum duruma göre.Süpersin
ayyy saatleri unutmuşum yazmayı canım , tam buğdaylı ekmekler midemi yakıyor canım o yüzden tercih etmiyorum çavdarı denemedim bi onu deniyeyim sağol canımCanım sen doktorsun bir çok metabolizma olayını bizden daha iyi bilirsin. Aç kalmak hiç bir şeye çözüm değil şu aşamada. Mideni de dinlendirmiş olmuyorsun. Yarın inşallah senden güzel bir menü bekliyorum. Yolumuz uzun. Sabırlı ve istekli olursan eğer buraya geldiğin güne sürekli şükredeceksin.
Yarın inşallah normal bir sonuç görürsün tartı da. Pilini kontrol ettin mi? Pil azaldığı zaman bazen yapabiliyor böyle dengesizlik. Umarım yarın sağlıklı bir sonuç alırız.
İncirler çok olmuş ama şükür ev yapımı dondurma yokBugün menünü daha çok beğendim. Saatler güzel sayılır kahvaltı haricinde. Onu da zamanla düzelteceğine inanıyorum. Yürüyüşün harika. Su az ama yavaş yavaş çoğaltacağını düşünüyorum.
Afiyet olsun canım. Form ekmeklerin yerine çavdar ya da tambuğday karışık tahıllı da olabilir arada bir ekmeğini değiştirebilirsin. Menün gayet güzel ama akşam ve aranın saatini yazmamışsın. Sabahın da birazcık geç olmuş.
Yediklerin gayet güzel ama kilona göre bir öğüne göre az. Dediğim gibi yarın güzel bir menü bekliyorum inşallah senden. Yarın sabah tartı günümüz. Tartılıp kilonu takıma bildirmen gerekiyor.
Kahvaltın olmamış Burcu' cum. Çok az. Ama genel anlamda bu hafta menülerin çok güzeldi. Bayılıyorum senin şu iradene. Bana özel mi bilemedim amaSanırım yine kısa süre de mezun olacaksın. Ama bu kez beni yalnız bırakma ben mezun olsam da bir süre daha buralarda olacağım galiba.
İkimiz de bıkmayacağız galibaSaatler olmamış. Mantı olmamış. Sucuk olmamış. Kahvaltın bayağı kalabalık ayrıca. Hem de avuç olarak. Düzenli kilo verebilmek için biraz daha menülerine dikkat etmen gerekecek. Bakalım yarın senin sonucun ne olacak merakla bekliyorum.
Pilav yemesen olurmuş canım zaten köftenin miktarı oldukça fazla. Pilav yerine bol bol salata yeseydin. Tartıdan önce dikkat etmek lazım şişkinlik yapacak yiyeceklerden yemememiz gerekli.
Naptın tatlım sen perşembe günü nohut yenir mi hiç? Kahvaltı olmamış gözleme cısss pilav da yemişsin. Sadece akşamın gayet güzel onun da saati çok geç.
Cankız cankız cankız salam olmuş mu hiç? Hiç bişey yememişsin böyle menü olur mu hiç? Geliyo terlik ona göre. Ne demiştim senin menüleri özellikle kontrol edeceğim diye. Önce sağlık
Tebrik ederim canım. BravoÇok azimli çok isteklisin. Sanırım seni de kısa sürede kaybedeceğiz.
Kısır yemesen olurmuş bugün perşembe ama tüm gün hiç bişey yememişsin. Bak eşine şikayet ederim seni ona göre. Ye biraz yeee sen emziriyosun bu normal bir menü. Senin menünün biraz kabarık olması lazım. Dikkat et olur mu
Aynısı bende de oluyor canım. Ben çözüm üretmeye çalıştım 3. takımdayken. Maalesef olmuyor. Yaa iş yerine götüreceksin tartıyı 10 gibi orada tartılacaksın. Ya da sabahın sonucuna katlanıp haftaya da aynı ödem olacağı için hep geride gideceksin. Ben geriden gidiyorum. Normal de 500 gr daha aşağıdayım ama ödemden dolayı hep +500 kalıyor.
sağol canımCanim cok gecmis olsun dikkat et kendine
günaydın canımmGünaydın kızlar
Hepinize hayırlı günler diliyorum
günaydın canım korkma korkma ben bile tartıldımgünaydın herkeseeeeeeeeee tartıya çıkmaktan korkan bir ada
eksi ama çok eksi değil haftaya spora başlarsam belki daha çok fark eder...sağol canım
günaydın canımm
günaydın canım korkma korkma ben bile tartıldım
Sağol canım eksi beklemiyordum reglden dolayı ama henüz tam olamadım ondan etkilemedi sanırımMasallah canım Tebrik ediyorum seni..
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 69
Bu hafta 68.7
Fark 700 gr
Yuzde 1.01
Kilo bildirimi
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 64
Giden 600 gr
Yüzde 0.92
canım az olsada moralini bozma artı değilsin sabit değilsin yoluna devam ..
tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen hafta 64,6
Bu hafta 64
Giden 600 gr
Yüzde 0.92
tebrik ederim canim superGeçen hafta: 61,2
Bu hafta:60,1
Giden: 1100 g
Yüzde:1,76
LAydLiNe yüzdemi tekrar hesaplarsan, tam emin olamadım cnm
wawwwwwww alkış ıslıkkkkkGeçen hafta: 61,2
Bu hafta:60,1
Giden: 1100 g
Yüzde:1,76
LAydLiNe yüzdemi tekrar hesaplarsan, tam emin olamadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?