Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aman Allahım ne harika bir menü. Tebrik ediyorum canım seni hepsi harika Maşallah
Bu hafta yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah ve öğleden ekmek yemedim sadece akşam yarım ya bir dilim yedim.hatta sen söyledikten sonra pek gece ama öğün yapmadım canım ama kilo olarak malesef çok gitmemiş beklediğim gibi çıkmadı yada tartıdan dolayı da olabilir bilmiyorum ama ben mecburen evdeki tartımi baz alamıyorum. Zaten kilo gittikçe düşecek yanlışlıkta varsa.kilomu alta yazayım öptüm.

ayyy saatleri unutmuşum yazmayı canım , tam buğdaylı ekmekler midemi yakıyor canım o yüzden tercih etmiyorum çavdarı denemedim bi onu deniyeyim sağol canım

zerra canim tebrik ederim

aylahl canim az gitmis ama uzulme haftaya daha cok gider

3oglanannesi bebegim bazen dikkat etsek bile az gidebiliyo o yuzden uzulme sen aynen devam et elbet karsiligini alacaksin. Ben burda yarisirken 2 hafta hic vermedigim olmustu ama yilmadim. Protein diyeti yap 3 gun sabah 2 yumurta 1 kk peynir oglen yogurt tavuk tarzi aksamda et yogurt filan yersen metabolizma sasirir o zaman kolay kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…