Bu diyetin hepsini yapmak zorunda mıyımBugün menu
Sabah 9.45
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz peynir
Yesillik
1 adrt kızarmis form ekmek
Ara 14.15
Kucuk kase haşlanmış yeşil mercimek
7 badem
Aksam 17.00
Avuc ici kadar haşlanmış tavuk göğsü
Boolll salata
2 lt su icildiLAydLiNe
@cankizzzz spor yok bool ev temizleme
Bence bu diyetle aç kalınır :)Az olmus gibi canim aralarin iyi ama öğünun doyurucu degil gibi geldi bana..)
Kaptanım takım bize emanet gözün arkada kalmasın pasta börek ikramlaarımızla geliriz :)Bu arada pazar günü inşallah tek tek hepinizi genel olarak değerlendirip, haftalık ve aylık hedeflerinizi belirleyeceğim. Yarın büyük ihtimal akşama kadar hiç uğrayamam takıma. Sabah erken çıkıp kalmalı olmasa da kamp kurmayı düşünüyoruz. Ankara taraflarına gideceğiz. İnşallah kar yağarda güzel bir gün olur. Ben yokken kimse kaçamak yapmasın, bütün cısslardan uzak durun olur mu? Ben de ateşti, çadırdı derken bayağı efor sarfederim inşallah.
Canim herkes kendi menüsünü yazıyor hergun ...bugun neler yedigini hangi saatte yedigimizi yaziyoruz... hadi yaz bugun neler yedinBu diyetin hepsini yapmak zorunda mıyım
Sabah 10 :00 1 bardak cayCanim herkes kendi menüsünü yazıyor hergun ...bugun neler yedigini hangi saatte yedigimizi yaziyoruz... hadi yaz bugun neler yedin)
Makarna olmamış canim , sabah yumurta eklersen menune daha doyurucu olur uzun sure tokluk hissi olur..Sabah 10 :00 1 bardak cay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 zeytin
3 kibrit kutusu peynir
Ara öğün 1 tane elma
Akşam 1 kase çorba
1 tabak makarna.
Toplam 7 bardak su
Ev temizliği bol bol yapıldı
2 lt kaç bardak oluyorMakarna olmamış canim , sabah yumurta eklersen menune daha doyurucu olur uzun sure tokluk hissi olur..
Canim suyuda 2 lt tamamlarsan daha iyi olur) ilk menun zaten bundan sonra daha iyi olur canim..
aramiza hosgeldin canimOkudum kuralları hosbulduk elimden Geldiği kadar uyucam
Bardagin boyutuna gore degisir o canim.. 2 ltlik bir sise temin edebilirsen daha rahat olcersin.. 2lt su alirsin o siseyi hep kullanırsın canim..2 lt kaç bardak oluyor
bugun canim hicbir sey istemedi 16 gibi aciktim sadece o kadar niye oyle oldu anlamadimAz olmus gibi canim aralarin iyi ama öğünun doyurucu degil gibi geldi bana..)
standart su bardagiyla 10 bardak kadar yapar canim2 lt kaç bardak oluyor
Anladım teşekkür ederimBardagin boyutuna gore degisir o canim.. 2 ltlik bir sise temin edebilirsen daha rahat olcersin.. 2lt su alirsin o siseyi hep kullanırsın canim..
Şuan 76 misin canım. İns. 65 e düşersin ama 65 e geldikten sonra hedefini düşür çünkü boy 155 olunca 65 olmuyor..ben 153 boyum ve şuan 64.7 ye düştüm 72 den.evet değişiklik var ama boya göre güzel durmuyor belki senin bölgesel değildir bilmiyorum ama benim bölgesel.ay yazdıklarımı okudumda ne kadar çok inşallah yazmışımbu arada zayıflarken bol bol zumba yapmıştım hedef kilom da 65 çünki bboyum çok kısa 1.55
Siz yenmeyin bu hafta bol bol yiyinMerhaba 13. Takımın güzel bayanları bu hafta yarışıyoruz malum bol eksildi bir hafta olsun iki takım için de ama biz yeneceğiz
Selam canım evet yarış varmış rakiplerimiz heyecanlı ve korkuyor galiba...korkmayın hiç acıtmadan yeneceğiz sizi ins....optum canım..Yaris var dediler geldik hehehehhe rakiplerimize selamlar olsun 3. Takimdan kedicik ben
Bugun cuma hic sıkmayin kendinizi iyicene yiyin
Aayy ama sen böyle dersen ben nasıl zayıflarımSiz yenmeyin bu hafta bol bol yiyin...bolll eksiyle gelsin herkes iki takimda ama biz birinci olalimmm
Vavvv harika slogan....Hosgeldiniz aramiza benimde sloganim ya yiyecen ya giyecen.....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?