Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu diyetin hepsini yapmak zorunda mıyım

Kaptanım takım bize emanet gözün arkada kalmasın pasta börek ikramlaarımızla geliriz :)

Canim herkes kendi menüsünü yazıyor hergun ...bugun neler yedigini hangi saatte yedigimizi yaziyoruz... hadi yaz bugun neler yedin )
Sabah 10 :00 1 bardak cay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 zeytin
3 kibrit kutusu peynir
Ara öğün 1 tane elma
Akşam 1 kase çorba
1 tabak makarna.
Toplam 7 bardak su
Ev temizliği bol bol yapıldı

Sabah 10 :00 1 bardak cay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 zeytin
3 kibrit kutusu peynir
Ara öğün 1 tane elma
Akşam 1 kase çorba
1 tabak makarna.
Toplam 7 bardak su
Ev temizliği bol bol yapıldı
Makarna olmamış canim , sabah yumurta eklersen menune daha doyurucu olur uzun sure tokluk hissi olur..
Canim suyuda 2 lt tamamlarsan daha iyi olur ) ilk menun zaten bundan sonra daha iyi olur canim..

ay yazdıklarımı okudumda ne kadar çok inşallah yazmışımbu arada zayıflarken bol bol zumba yapmıştım hedef kilom da 65 çünki bboyum çok kısa 1.55
Şuan 76 misin canım. İns. 65 e düşersin ama 65 e geldikten sonra hedefini düşür çünkü boy 155 olunca 65 olmuyor..ben 153 boyum ve şuan 64.7 ye düştüm 72 den.evet değişiklik var ama boya göre güzel durmuyor belki senin bölgesel değildir bilmiyorum ama benim bölgesel.

Yaris var dediler geldik hehehehhe rakiplerimize selamlar olsun 3. Takimdan kedicik ben
Bugun cuma hic sıkmayin kendinizi iyicene yiyin
Selam canım evet yarış varmış rakiplerimiz heyecanlı ve korkuyor galiba...korkmayın hiç acıtmadan yeneceğiz sizi ins....optum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…