Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam Zeynep' cim. Bilgilerini kontrol ettim. 554. Etapta 107.7 kilo ile izne ayrılmışsın. Aramıza yeniden hoş geldin. Ben Ebru. İnşallah burada hep birlikte güzel kilolar vereceğiz
İnşallah cnm bugun başladım bende yaza kadar sizi bırakmıcam inşallah

Kızlar yaaaaa bu hafta çok güzel olsun hepimiz için olur mu

Bütün olumsuz kötü düşünceleri bir kenara bırakın.

Bu hafta içimden bir ses çok güzel kilolar vereceğimizi söylüyor.

kesinlikle olumsuz düşünmüyeceğiz canım
pozitif neşeli hareketli olacağız

sen bu hafta aylık haftalık hedef belirleyecektin bakabildin mi ebrucum

İnşallah cnm bugun başladım bende yaza kadar sizi bırakmıcam inşallah
Sen bizi bıraksan da benim seni bırakmaya pek niyetim yok Yaza bambaşka bir insan olacaksın öyle hissediyorum. Bu arada ara ara fotoğraf çek tamam mı ileride başarı hikayen için lazım olacak

kesinlikle olumsuz düşünmüyeceğiz canım
pozitif neşeli hareketli olacağız

sen bu hafta aylık haftalık hedef belirleyecektin bakabildin mi ebrucum
Bakamadım canım ama bugün öğleden sonra inşallah ayarlayabilirim. Olmazsa akşama kesin

Aman dinleme anneni canım, emzitirken diyet yapmaya karşı insanlar ne kadar önyargılı, valla psikolojik baskılardan gına geldi bana. Zaten hamilelikten beri kiloluyuz, bırakında eski halinize dönelim

aynen vucudun alisma suresi var. ben de bugun 7.50 de yaptim kahavltimi aksama nasil dayanicam onu dusunuyorum. dayanamazsam 1 ara ogun koyucam pat diye aliskanlik degistirilmiyo. bi de normal diyetlerden cok farkli. senin nasildi canim ilk gun?
Haklisin canim birden değiştirilmez aliskanliklar. Benim iyiydi ya aslnda ben ara öğün yapinca daha cok yiyorum gibi hissediyorum. O yüzden bu diyeti cok sevdim. Tam istedigim gibi tam benlik. Hep soyledigim gibi canisi acikinca ev yapımı ayran ic istersen 2 bardak ic ya da bir kase corba ic ekmeksiz. Belki bunye meselesidir ama ayran beni cok doyuruyor. O yüzden ikide bir ayran ayran diyom

Aman dinleme anneni canım, emzitirken diyet yapmaya karşı insanlar ne kadar önyargılı, valla psikolojik baskılardan gına geldi bana. Zaten hamilelikten beri kiloluyuz, bırakında eski halinize dönelim
ilk baslarda benim kv de öyleydi baktı ki ben eriyorum bebisler de emiyor ver kizim ver diyor artik o baskiyi bende yaşadım yani

bugun baska programini dinledim karatayin. acikirlarsa 1 avuc kuruyemis ve yogurt yiyebilirler diyodu. bunu duyunca icim rahatladi.
sana uygun olmasina sevindim canim. bu sekilde iyi motive de olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…