Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım annemlerin dağ evindeydik bukadarla ucuz atlattım yine annem dolduruyor tabakları bilmiyor diyetteyim hep gözünde ben zayıfım
dogru canim bnm kv oyle. boyle iyisin zayiflama sakin diyo 64 kende oyle diyodu 76 oldum hala oyle diyo almamissin gibi diyo

Karatay bol yiyin diyor özellkle lahana turşusu bende çok severim ama ödem yapar diye yiyemiyorum
bol yoyin diyor da. cokca yiyip uzun sure ac kalmak ne kadar dogru bilemiyorum. mantigima uymuyo ama. yillarca ara ogun yapilmadan kilo verilmez diye hep beynimize islediler. ara ogun yaptigimda kilo aldigimi iyi hatirliyorum. canan k. in da soyledigi cogu sey mantikli. sunnette olunca. deniyorum ben de hayirlisi bakalim. cumaya kadar denicem.

Birden kesemeyiz ki canim cok normal. Sabahlari 1 dilim yiyelim aksamda ayrani bolbol icersek hic acikmayiz
aynen vucudun alisma suresi var. ben de bugun 7.50 de yaptim kahavltimi aksama nasil dayanicam onu dusunuyorum. dayanamazsam 1 ara ogun koyucam pat diye aliskanlik degistirilmiyo. bi de normal diyetlerden cok farkli. senin nasildi canim ilk gun?

günaydın arkadaşlar geçmişi okuyayım dedim hafta sonu evde bilgisayarım yokya ay maşallah ne çok yazışmışsınız daha pazara yeni geçtim.ya bir gruba bağlı olmak çok güzel sorumluluk hissi veriyor hafta sonu hiç kaçamak yapmadım şükür.sabahta uyanır uyanmaz bir bardak limonlu ılık suyumu içtim iş yerime haşlanmış yumurta getirdim eşimin hazırlattığı bitki çayından içeceğim bakalım bugünlük güzel ve enerjik bir hafta olsun inşallah yarışa dahil değilim biliyorum ama yinede kilo bildirimi yapacağım cuma günü 13.takımın fit hatunları kazanın lütfen.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı itanesi
İsim (İsteğe Bağlı ): canan
Mesleginiz:memur
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:elazığ
Boyunuz :1.55
Kilonuz:76.5
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğumlar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kendi öz güvenimi tekrar kazanmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır ilk takımım

mrskulkedisi bende Karatay ile zayıfladım kızlar 94 le başladım
evwt canim biliyorum, insan en yakininda boyle gorunce daha kolay gaza geliyo ya da diyete güveniyor. kahvaltidan akşam yemeğine kadar sadece içecek icebiliyoruz demi. turk kahvesi ara ogune de girmiyodur herhalde cunku acikinca turk kahvesi icmeyi dusunuyorum tok tutuyor. bir de iki ogun arasi en az kac saat suruyodu canim.

Karatay da ara öğün yokmu..ben netten araştırdım ara öğünde yazıyordu.

Hepinize günaydın kızlar
Hafta sonu biraz kaçırdım galiba bunun pişmanlığını yaşıyorum ama bugün daha cok dikkat ederek devam edeceğim tabii annemle birlikte olduğumda annem ye ye çocuk emzdiriyorsun kendini açlıktan öldüreceksin diyecek ben ise yemiyceeem

Kızlar uyku düzenim için dua istiyorum erken uyuyp erken uyanmak istiyorum yahu..
ben de bn de bn de yaa off. dun 12 de girdim yataga saate en son baktim 2 olmus. erkn uyuyamiyorum. sabah erken kalkicam uykumu iyi alim diye giriyorum yatağa geriliyorum uyuyamazsam diye. uyuyamiyorum sonra. hani sabah erken saatte sonavin olur, uyuyamazsin ya oyle bir his.

ben de 3 gundur deniyorum yinede 2 yi buluyor uyumam. gece 2 de uyuyp sabah 10 da uyanmaya alismisim. gecn gun 5 km yurudum uyumak icin aksamina yine uyuyamadim.bu durumda erken kalkınca da tum gun basim agriyo. ikindi vakti uykum geldigu halde uyumuyorum artik. yataga girince dunya kadar dusunce geciyo beynimden.

yeniliyor diye biliyorum canim. ben bir seferinde 4 yumurta yemistim tek basima .

Evet kaptanım ama iki gündür kaçırdım. kızacaksın diye menülerimi yazmadım yarın güzelce başlıyorm eşimde evde güzel bir yürüyüş benim motive eder umarım
Anlaşılan hafta sonu herkes kaçırmış. Çok fena durum

Maşallah Uyku eğitimiyle gece beslenmelerini ayarla canım çok küçük değil. Bu konuda neler yaptın daha önce bilmiyorum ama şu haliyle akşam uyuyup sabah uyanması gerekiyor. En fazla gece bir defa uyanır. Bence uyku eğitimi olayını hallet. Hem senin için hemen de bebeğinin sağlığı için önemli.

Canım bakın nasıl anlatabilirim bu meseleyi bilmiyorum ama o öyle verdi bu böyle verdi deyip birilerinin verdiği gibi vermeye çalışırsak olmaz bu iş. 25 kilo verdim ne karatay yaptım ne dukan ne de başka bir diyet. Sadece sağlıklı şeyleri vaktinde ve zamanında yedim. Eğer siz bu şekilde kilo veremiyorsanız yanlış yaptığınız bir şey vardır. Bu konuyu sorgulayıp irdelememiz lazım. Canan hocanın bir çok dediğine katılırım ama tamamen karatay derseniz hayır derim. Kriziantemçiçeğinin de dediği gibi herkesin bünyesi farklı.

Takıma girdim mi bu arada. Kabul edildim mi yani?
Canım takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Onları oku lütfen. En az iki hafta deneme süreniz var. Şu an takımdasınız yani deneme süresindesiniz.

ben 10 da yaptim kahvaltiyi 4 gibi cok aciktim.
bugun de 7.50 de yaptim aksama nasil dayanicam merakla bekliyorum.
Çok güzel bir saatte yapmışsın kahvaltını tebrik ediyorum. Ama ara öğün yapman lazım. Ve iki öğün olmaz. Öğle yemeğin de olmalı. Karatay a düşman etmeyin beni haaaaa

Herkese günaydınlaar

Kaptan gelseydi bu konuyu bende meral ediyorum bende yeniyim
Geldim canım. Hoş geldin tekrardan. Senin durumun daha farklı. Bilgilendireceğim bu konuda seni. Takımdasın artık. Katılım formunu doldurmuş muydun?

Tatlım yaaa senin tartı harbi sıkıntılı ama 500 gr ekside çıkabilirsin. Tartının pilini bir kontrol et. Bir de evdeki diğer kişilerle tartıyı dene. Bakalım sonuçlar ne olacak. Ben şüphelendiğim zaman kızları tartarım eşimi tartarım baktım onların sonuçlar uyuşuyor demek ki tartı bozuk değil. Yok eğer bir bozukluk varsa değiştir lütfen. Sonra canımızı sıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…