Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Okudum Kaptan @LAydLiNe . Hadi o zaman denemeye başlayalım kendimizi :)
Birşey soracağım kızlar size. Ben yumurta ve tavuk yemiyorum kesinlikle. bütün diyetlerde de bu ikisi var malesef. Bunlar yerine ne yiyebilirim sizce???

Okudum Kaptan @LAydLiNe . Hadi o zaman denemeye başlayalım kendimizi :)
Birşey soracağım kızlar size. Ben yumurta ve tavuk yemiyorum kesinlikle. bütün diyetlerde de bu ikisi var malesef. Bunlar yerine ne yiyebilirim sizce???
İlk aklıma gelen iki alternatif peynir ve köfte

Kızlar bir de fikre ihtiyacım var. Ben kahve içmeyi çok seviyorum. Granül kahve (3ü 1 arada degıl kavanozda satılanlardan)içerdim önceden yapması kolay diye. Bu grupla tanıştıktan sonra çok da sağlıklı olmadığını öğrendim. Filtre kahve veya turk kahvesi önerilmişti. Ben de filtre kahve alıp yapmaya başladım o da çok güzel ama yapması zor makinem olmadığından. Ben de turk kahvesine geçiş yapsam diyorum (o da zor geliyor yapması pratik bişey lazım) türk kahvesi makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. (Aklımdaki model arçelik telve)

Valla canım ben de granül kahve içiyorum ve hiç bir zararını görmedim. Sade ve şekersiz içildiği müddetçe bütün kahveler birdir. Ben gün de en az 3 kupa içiyorum.

ben bugun ilk kez yaptim. merak ediyodum. mil1 yaptim cok hafifdi aksama ya da yarina 2 i de deniycem. sen yapiyo musun canim?
Hep yapıyorum 3 mil en güzeli ilk kex yapıcqksan 2 mil de iyi olur ben vaktim olmayınca 2 mil yapıyorım gerçekten kilolu bayanlar için evde iyi bir alternatif

Canım ben de şekersiz nescafe içiyorum Türk kahvesini nadir içerim pek sevmem çaya daha çok bağımlıyım çok açık içerim

Kızlar ne yapıyprsunuz leslie yapacaktım oğlan izin vermwdi bende aldım dışarı çıktım yürüyüş yaptık 40 dk eve geldim öglen yemeği için kabak kavurdum siz neler yiceksiniz

En güzelini yapmışsın valla hem çocuk için iyi olmuştur hem de senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…