Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel bir saatte yapmışsın kahvaltını tebrik ediyorum. Ama ara öğün yapman lazım. Ve iki öğün olmaz. Öğle yemeğin de olmalı. Karatay a düşman etmeyin beni haaaaa
zor bi diyet karatay kabul ediyorum. cumaya kadar deneyip bakicam bana göre mi degil mi diye. dun denedim adam akilli. cok su ictim ve aklima geldigi için degil suya ihtiyac duydugum için. 2.250 ml ictim hem de sporsuz bu benim icin buyuk bi olay. biraksaniz gunde 1 2 bardak içen insanim.

Bakicaz bakalım...

hosgeldin canim

Başın alışkın olmadığın için ağrıyordur ben de çok uyursam başım ağrır. Biraz sabret düzelecek hepsi ama inatçı ol biraz. Sonuçta bir alışkanlığını düzeltmeye çalışıyorsun kolay değil.

Göremedim canım ben. Tekrardan yazar mısın zahmet olmazsa.

kizlar ben bugun tartildim ama yazmak istemiyorum. kacamak da yapmadim niye boyle oldu ki
Yaz canım yaz ki bilelim. Olan oldu zaten. Cumaya düzelir inşallah sonuçlar.

13.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz: ekonomist
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :8 aylık oğlum var emziriyorum
Yaşadığınız şehir: bingöl
Boyunuz :175
Kilonuz:111
Hedef kilonuz :ilk hedef 100 sonra 80
Kilo alma hikayeniz : hastalıklardan ve doğum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Oğlum için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Evet 9 takımda 122 kilodan 108 e düştüm izne ayrıldıö bi geldim takım yok . hemen kilo aldım çünkü hızlı kilo vermiştim 1.5 ayda 8 kilo gibi

LAydLiNe

tuzluysa tuzunu al ye canım eline sağlık anneciğinin
Annem cuma gunu ameliyat oldu giremedim pek.
Durumu iyi şükür soluğu burda aldım :)
çok sevindim canım geçmiş olsun

Günaydinnn kizlarr
günaydın canım
günaydın canım ne güzel maşallah hafta sonu iyi geçirmişsin
bizlerde öyle..dikkat edip kurtulacağız fazlalıklardan canım
ne güzel eksidesin..ben tartıya bile çıkmadım korkudan

zamanla oturur canım düzenin
kizlar ben bugun tartildim ama yazmak istemiyorum. kacamak da yapmadim niye boyle oldu ki
kaçamak yoksa takma düzelir

haklisin canim. aliskanlik kazanması için 21 gun tekrarlamam gerek daha yolun basindayim.

Tamam Zeynep' cim. Bilgilerini kontrol ettim. 554. Etapta 107.7 kilo ile izne ayrılmışsın. Aramıza yeniden hoş geldin. Ben Ebru. İnşallah burada hep birlikte güzel kilolar vereceğiz

günaydın kızlar
inşallah güzel bir hafta geçiririz
bol eksili huzurlu sağlıklı mutlu..
ben tartılmadım hf sonundan dolayı artı olacağım kesin
ama bu artılar gidecek eksilere düşeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…