- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Doldurdum evetGeldim canım. Hoş geldin tekrardan. Senin durumun daha farklı. Bilgilendireceğim bu konuda seni. Takımdasın artık. Katılım formunu doldurmuş muydun?
zor bi diyet karatay kabul ediyorum. cumaya kadar deneyip bakicam bana göre mi degil mi diye. dun denedim adam akilli. cok su ictim ve aklima geldigi için degil suya ihtiyac duydugum için. 2.250 ml ictim hem de sporsuz bu benim icin buyuk bi olay. biraksaniz gunde 1 2 bardak içen insanim.Çok güzel bir saatte yapmışsın kahvaltını tebrik ediyorum.Ama ara öğün yapman lazım. Ve iki öğün olmaz. Öğle yemeğin de olmalı. Karatay a düşman etmeyin beni haaaaa
Bakicaz bakalım...Anlaşılan hafta sonu herkes kaçırmış. Çok fena durum
Maşallah Uyku eğitimiyle gece beslenmelerini ayarla canım çok küçük değil. Bu konuda neler yaptın daha önce bilmiyorum ama şu haliyle akşam uyuyup sabah uyanması gerekiyor. En fazla gece bir defa uyanır. Bence uyku eğitimi olayını hallet. Hem senin için hemen de bebeğinin sağlığı için önemli.
Canım bakın nasıl anlatabilirim bu meseleyi bilmiyorum ama o öyle verdi bu böyle verdi deyip birilerinin verdiği gibi vermeye çalışırsak olmaz bu iş. 25 kilo verdim ne karatay yaptım ne dukan ne de başka bir diyet. Sadece sağlıklı şeyleri vaktinde ve zamanında yedim. Eğer siz bu şekilde kilo veremiyorsanız yanlış yaptığınız bir şey vardır. Bu konuyu sorgulayıp irdelememiz lazım. Canan hocanın bir çok dediğine katılırım ama tamamen karatay derseniz hayır derim. Kriziantemçiçeğinin de dediği gibi herkesin bünyesi farklı.
Canım takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Onları oku lütfen. En az iki hafta deneme süreniz var. Şu an takımdasınız yani deneme süresindesiniz.
Çok güzel bir saatte yapmışsın kahvaltını tebrik ediyorum.Ama ara öğün yapman lazım. Ve iki öğün olmaz. Öğle yemeğin de olmalı. Karatay a düşman etmeyin beni haaaaa
Geldim canım. Hoş geldin tekrardan. Senin durumun daha farklı. Bilgilendireceğim bu konuda seni. Takımdasın artık. Katılım formunu doldurmuş muydun?
Tatlım yaaa senin tartı harbi sıkıntılı ama 500 gr ekside çıkabilirsin. Tartının pilini bir kontrol et. Bir de evdeki diğer kişilerle tartıyı dene. Bakalım sonuçlar ne olacak. Ben şüphelendiğim zaman kızları tartarım eşimi tartarım baktım onların sonuçlar uyuşuyor demek ki tartı bozuk değil. Yok eğer bir bozukluk varsa değiştir lütfen. Sonra canımızı sıkmasın.
hosgeldin canim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adıitanesi
İsim (İsteğe Bağlı ): canan
Mesleginiz:memur
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:elazığ
Boyunuz :1.55
Kilonuz:76.5
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğumlar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kendi öz güvenimi tekrar kazanmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır ilk takımım
@ iseretin yanina kaptanin ismini yaziyosun, zaten oneri geliyor profili tikliyosun canim.benim msj araya kaynadı benim doldurduğum forma kaptanı nasıl etiketleyeceğim
Ben aldım canım senin bilgilerini merak etmebenim msj araya kaynadı benim doldurduğum forma kaptanı nasıl etiketleyeceğim
Başın alışkın olmadığın için ağrıyordur ben de çok uyursam başım ağrır. Biraz sabret düzelecek hepsi ama inatçı ol biraz. Sonuçta bir alışkanlığını düzeltmeye çalışıyorsun kolay değil.ben de 3 gundur deniyorum yinede 2 yi buluyor uyumam. gece 2 de uyuyp sabah 10 da uyanmaya alismisim. gecn gun 5 km yurudum uyumak icin aksamina yine uyuyamadim.bu durumda erken kalkınca da tum gun basim agriyo. ikindi vakti uykum geldigu halde uyumuyorum artik. yataga girince dunya kadar dusunce geciyo beynimden.
Göremedim canım ben. Tekrardan yazar mısın zahmet olmazsa.Doldurdum evet
Yaz canım yaz ki bilelim. Olan oldu zaten. Cumaya düzelir inşallah sonuçlar.kizlar ben bugun tartildim ama yazmak istemiyorum.kacamak da yapmadim niye boyle oldu ki
tuzluysa tuzunu al ye canım eline sağlık anneciğininYaa benim b 12 im düşük galiba lahana turşusunu da çok severim.ödem yapıyor anlıyorum ama canım annecigim kurmuştu 1 fıçı kalırsa ziyan olacak diye bende mecburen koyuyorum sofraya geçen yıl kalmıştı çok üzüldüm.
çok sevindim canım geçmiş olsunAnnem cuma gunu ameliyat oldu giremedim pek.
Durumu iyi şükür soluğu burda aldım :)
günaydın canımGünaydinnn kizlarr
günaydın canım ne güzel maşallah hafta sonu iyi geçirmişsingünaydın arkadaşlar geçmişi okuyayım dedim hafta sonu evde bilgisayarım yokya ay maşallah ne çok yazışmışsınız daha pazara yeni geçtim.ya bir gruba bağlı olmak çok güzel sorumluluk hissi veriyor hafta sonu hiç kaçamak yapmadım şükür.sabahta uyanır uyanmaz bir bardak limonlu ılık suyumu içtim iş yerime haşlanmış yumurta getirdim eşimin hazırlattığı bitki çayından içeceğim bakalım bugünlük güzel ve enerjik bir hafta olsun inşallah yarışa dahil değilim biliyorum ama yinede kilo bildirimi yapacağım cuma günü 13.takımın fit hatunları kazanın lütfen.
bizlerde öyle..dikkat edip kurtulacağız fazlalıklardan canımHepinize günaydın kızlar
Hafta sonu biraz kaçırdım galiba bunun pişmanlığını yaşıyorum ama bugün daha cok dikkat ederek devam edeceğim tabii annemle birlikte olduğumda annem ye ye çocuk emzdiriyorsun kendini açlıktan öldüreceksin diyecek ben ise yemiyceeem
ne güzel eksidesin..ben tartıya bile çıkmadım korkudanKızlar ben tartildım bugün 64.2 çıktı
İnş. Yine tartinin acizliği değildir. Yoksa cuma 64.7 çip pazartesi 64.2 çıkmam jmkansiz ya offf..neyse artık yapacak bişey yok.ne gösteriyorsa onu kabul edeceğiz şimdilik..
LAydLiNe
zamanla oturur canım düzeninben de 3 gundur deniyorum yinede 2 yi buluyor uyumam. gece 2 de uyuyp sabah 10 da uyanmaya alismisim. gecn gun 5 km yurudum uyumak icin aksamina yine uyuyamadim.bu durumda erken kalkınca da tum gun basim agriyo. ikindi vakti uykum geldigu halde uyumuyorum artik. yataga girince dunya kadar dusunce geciyo beynimden.
kaçamak yoksa takma düzelirkizlar ben bugun tartildim ama yazmak istemiyorum.kacamak da yapmadim niye boyle oldu ki
haklisin canim. aliskanlik kazanması için 21 gun tekrarlamam gerek daha yolun basindayim.Başın alışkın olmadığın için ağrıyordur ben de çok uyursam başım ağrır. Biraz sabret düzelecek hepsi ama inatçı ol biraz. Sonuçta bir alışkanlığını düzeltmeye çalışıyorsun kolay değil.
Gunaydin 13. Takimin guzel citir neseli hatunlariiiiii
Kilom bugun sabit cumaya kadar gider
insallah canim zor oluyo ama duzelicek mecbur.zamanla oturur canım düzenin
13.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz: ekonomist
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :8 aylık oğlum var emziriyorum
Yaşadığınız şehir: bingöl
Boyunuz :175
Kilonuz:111
Hedef kilonuz :ilk hedef 100 sonra 80
Kilo alma hikayeniz : hastalıklardan ve doğum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Oğlum için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Evet 9 takımda 122 kilodan 108 e düştüm izne ayrıldıö bi geldim takım yok . hemen kilo aldım çünkü hızlı kilo vermiştim 1.5 ayda 8 kilo gibi
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?