Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin aramıza keyifli kilo vermeler

Herkese iyi geceler Kızlar
Evime geldim
İnsanın kendi evi gibi yok
Erken uyuyun erken kalkın
Mesai var artık dinlenme vakti
bencede insnaın evi gibisi yok... evlendikten sonra anneme gidince hiç rahat edemedim... gerçi annem çoook ama çook titiz onun etkisi var sanırsam böyle diken üstüne oturuyoruz ona gidince emanet gibi ama kv bu konuda sağ olsun öyle değil rahat kadın bizd eonun evinde rahat oluyoruz yinede ev gibisi yok .... annem günde on defa bana valiz toparlatır kv bana kızar amann bırak ada valiz düzeltmeye mi geldin der

Benim en sevdiğim spordur yürümek hele ki açık havada yapılanı en makbul olanı. Beni izlemeye alırsan profilimde albümüm var. Öncesi sonrası fotoğraflarım. Ayrıca sosyal medyada da aynı kullanıcı adını kullanıyorum. Merak edenler bakabilir.
ben geldimmm yoğun bir gündü sabah ev toparla kızı gönder kreşe kuaföre oradan dr geçtim )) bi geçmiş yapayımmmm
Hoş geldin canım yokluğun belli oluyor.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz... hergün menülerinizi elimden geldiğince takip ediyorum eğer menü vermesezseniz hemen kaptaniçemeeee ispiyonluyum haberiniz olsunnnn bu var yaa buuuuuu menüüü vermediiiiii diyorummmmm
mozak
merryangel
M My Jale
@Foreverlife
P pitanesi

Bugünden itibaren verecek bilmiyordum
canım hergün menü veriyoruz kaptanımız yorumluyor , bizlerde elimizden geldiğince yorumluyoruz.. benim görevim menü takibi kimler hafta içi menü vermedi tespit edippppp hemen kaptana bildiriyorum ) kül yutmaz bennnn hahahah

Hep yapıyorum 3 mil en güzeli ilk kex yapıcqksan 2 mil de iyi olur ben vaktim olmayınca 2 mil yapıyorım gerçekten kilolu bayanlar için evde iyi bir alternatif
evet canim denedim evde olanlara birebir hem sure de kisa cok begendim. 2 yi yarin deyicem 3 e de haftaya gecerim duruma gore.

soyle tavsiyede bulunayim canim. arzum un renkli serisi varya pembis mavis tatlis renklerde. onun cezvesini alma ben onu kullaniyorum cok kopurtmuyo, kopurene kadar ugrastiriyo. haberin olsun.
ve evet ben de kahveye bayiliyorum. her turlusu. neskafenin bi makinesi var canim 5 cesit kahve yapiyo (expresso kapucino latte felan) onu almayi dusunuyorum.
bir de filtre kahve olarak hangi marka kullaniyosun canim bana biraz sert geldi de.

evetttt kızlar bu haftaaaa 3. takımla yarışımızı unutmayalımmmm sağlıklı güzel beslenip sporla destekleyelim emiiiii hadi kalkınnnn evde olanlar iki spor yapın olmadı hareketli müzik açın bi sağa bi sola popomuzu sallıyalım... ben 1 saat yürüdüm bide şunu yapayım diyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…