hoşgeldin aramıza keyifli kilo vermeler13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :mozak
İsim (İsteğe Bağlı ): gül
Mesleginiz:mimar
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 158
Kilonuz: 62.5
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelikte almış olduğum 20 kilonun yarısı üzerime yapıştı :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık güzellik eski günler
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : çünküüü sizi kendime yakın buldum :)
bende özledim cancağızımmmAfiyet olsun cnm
Kız buara hiç sohbet edemedik seninle özledim valla
bencede insnaın evi gibisi yok... evlendikten sonra anneme gidince hiç rahat edemedim... gerçi annem çoook ama çook titiz onun etkisi var sanırsam böyle diken üstüne oturuyoruz ona gidince emanet gibiHerkese iyi geceler Kızlar
Evime geldim
İnsanın kendi evi gibi yok
Erken uyuyun erken kalkın
Mesai var artık dinlenme vakti
havalar ısınınca ada evde kalmıyor çıkıyor dışarıEvet ya bak bu ara performansınız düştü
evettt bizi bırakma özlüyoruzzzz seniiiiiiiiiiiiiiBu sondu bir daha sizi asla yalnız bırakmayacağım dışarda da olsam gözüm hep üstünüzde olacak ona göre
Benim en sevdiğim spordur yürümek hele ki açık havada yapılanı en makbul olanı. Beni izlemeye alırsan profilimde albümüm var. Öncesi sonrası fotoğraflarım. Ayrıca sosyal medyada da aynı kullanıcı adını kullanıyorum. Merak edenler bakabilir.bugün yürümeye başladım sabah 45 dakika yürüdüm iş çıkışıda yürümeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa :) daha önce bu şekilde yürüyerek 4 kilo vermiştim bakalım inşallah yine aynı sonuçları alırım :) benim gibi yürüyüş yapıp kilo veren bana ilhamm perisi olacak arkadaşlar varsa desteklerini bekliyorum :)
Hoş geldin canım yokluğun belli oluyor.ben geldimmm yoğun bir gündü sabah ev toparla kızı gönder kreşe kuaföre oradan dr geçtim)) bi geçmiş yapayımmmm
ben yumurta yemesem aç kalkıyorum sofradanbiri yumurta mı dedi
yumurta sevmiyorum diyenlere şaşırıyorum
şükrediyorum rabbim iyiki yumurtayı yaratmışsın diye
geldim canımm benimde aklım buradaydı dr gittim tahlil sonuçlarımı aldım d vitamini çok düşük birde ferritin çook düşük çıktı ....ilaç yazdı kullanacam mecburben yumurta yemesem aç kalkıyorum sofradan)
Bugünden itibaren verecek bilmiyordumyeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz... hergün menülerinizi elimden geldiğince takip ediyorum eğer menü vermesezseniz hemen kaptaniçemeeee ispiyonluyum haberiniz olsunnnn bu var yaa buuuuuu menüüü vermediiiiii diyorummmmm
mozak
merryangel
M My Jale
@Foreverlife
P pitanesi
hahhahanurdan mrs külkedisi burcu biz en iyisi yumurta sevenler derneği kuralım
canım hergün menü veriyoruz kaptanımız yorumluyor , bizlerde elimizden geldiğince yorumluyoruz.. benim görevim menü takibi kimler hafta içi menü vermedi tespit edippppp hemen kaptana bildiriyorumBugünden itibaren verecek bilmiyordum
evet canim denedim evde olanlara birebir hem sure de kisa cok begendim. 2 yi yarin deyicem 3 e de haftaya gecerim duruma gore.Hep yapıyorum 3 mil en güzeli ilk kex yapıcqksan 2 mil de iyi olur ben vaktim olmayınca 2 mil yapıyorım gerçekten kilolu bayanlar için evde iyi bir alternatif
soyle tavsiyede bulunayim canim. arzum un renkli serisi varya pembis mavis tatlis renklerde. onun cezvesini alma ben onu kullaniyorum cok kopurtmuyo, kopurene kadar ugrastiriyo. haberin olsun.Kızlar bir de fikre ihtiyacım var. Ben kahve içmeyi çok seviyorum. Granül kahve (3ü 1 arada degıl kavanozda satılanlardan)içerdim önceden yapması kolay diye. Bu grupla tanıştıktan sonra çok da sağlıklı olmadığını öğrendim. Filtre kahve veya turk kahvesi önerilmişti. Ben de filtre kahve alıp yapmaya başladım o da çok güzel ama yapması zor makinem olmadığından. Ben de turk kahvesine geçiş yapsam diyorum (o da zor geliyor yapması pratik bişey lazım) türk kahvesi makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. (Aklımdaki model arçelik telve)
kahve candir ay canim cekti konusunca hemen yapayimValla canım ben de granül kahve içiyorum ve hiç bir zararını görmedim. Sade ve şekersiz içildiği müddetçe bütün kahveler birdir. Ben gün de en az 3 kupa içiyorum.
kolay gelsin canimBenim işler hiç bitmiyor
ooo super Leslie den daha iyi olmus buHata edip kucakta götürdüm kol kası yaptım 10 kilo ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?