- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
kiyamam canim benim. ben de oyleyim hatta uzulme diye ben de yazayim sabah uzuntuden yazmamistim. bnm +800 gorunce beynim error verdi 1 2 sn algilayamadim.Selam kızlar
Cuma günü :92.500
Pazartesi :93.00
Fark :+500
her gun yazıyoruz canim yazmayanlar kacamak yapip yazmaya utanan arkadaslarimizGünaydın arkadaşlar bişey soracaktım yedigimiz menüleri günlük mü yazmamız gerekiyor herkes sadece Cuma günü yazmiş
Benim bildiğim yok canım hamile ve emziren ler için yarım öğün var öğlen süt ayran yoğurt VS.Karatay da ara öğün yokmu..ben netten araştırdım ara öğünde yazıyordu.
Evet canımbu kilolari sadece karatayla mi verdin canim
hosgeldin canim. hosimato annemde de var. o da diyet yuruyusle 20 kilo vermisti 5 ayda. sen de rahatlikla verirsin insallah.buarada yürüyüşe başlamadan önce bi kan tahlili yaptırdım troidlerimin yavaş çalıştığını öğrendim endokrin uzmanına gittim haşimatoymuşum 25mg eutrox kullanmaya başladım sanırım yavaş troidte zayıflamaya engel oluyormuş onun için diyet ve spora başlamadan bi kan tahlili yaptırmanızı öneririm arkadaşlar
ayy ben bunu cok begeniyorum. unutmustum. onceden yapardim. hatirlattigin icin sagol canimevetttt kızlar bu haftaaaa 3. takımla yarışımızı unutmayalımmmm sağlıklı güzel beslenip sporla destekleyelim emiiiii hadi kalkınnnn evde olanlar iki spor yapın olmadı hareketli müzik açın bi sağa bi sola popomuzu sallıyalım... ben 1 saat yürüdüm bide şunu yapayım diyorum)
idolümsünBenim bildiğim yok canım hamile ve emziren ler için yarım öğün var öğlen süt ayran yoğurt VS.
Evet canım
guzel başlangıç olmus canim tebrik ederimCuma günü kg : 76.7
Pazartesi günü kg : 75.4
Teşekkür ederim canımguzel başlangıç olmus canim tebrik ederim
idolümsün
Beni de aranıza alın...nurdan mrs külkedisi burcu biz en iyisi yumurta sevenler derneği kuralım
Dün listemizi yazdık canım gözden kaçırdın galiba...Dün kimse yazmadı o yüzden bende yazmadım sorun olur mu
Hosgeldin canım. Çok fazla kilon kalmamış yine masallah dert etme hepbirlkte çok güzel kilo veriliyor.yaza kadar ins.çok güzel sonuçlar alırız. Benim hedefte 55.. çünkü boy kısa olunca 55 ten fazlası kötü duruyor.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :mozak
İsim (İsteğe Bağlı ): gül
Mesleginiz:mimar
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 158
Kilonuz: 62.5
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelikte almış olduğum 20 kilonun yarısı üzerime yapıştı :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık güzellik eski günler
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : çünküüü sizi kendime yakın buldum :)
canim olur oyle odem olur sindirimle ilgili sorun olur. birakirsan zaten verdiklerini de alicaksin. sakin ol tartini unut olumlu dusun ve kaldigin yerden devam et. gayet iyi gidiyosun. hepimiz +lardayiz grupca. nazar deydi kesinYok canım ne idolü cuma 77.4 tüm bugün 80 çıktım
Bu ne ya böyle bişey mümkün mü moralim sıfır yapamıcam ben galiba.
Benimde en sevdiğim şey yürüyüşBenim en sevdiğim spordur yürümek hele ki açık havada yapılanı en makbul olanı. Beni izlemeye alırsan profilimde albümüm var. Öncesi sonrası fotoğraflarım. Ayrıca sosyal medyada da aynı kullanıcı adını kullanıyorum. Merak edenler bakabilir.
Hoş geldin canım yokluğun belli oluyor.
Aynen yumurta yoksa kahvaltı eksik geliyorben yumurta yemesem aç kalkıyorum sofradan)
O makine keşke benim olsasoyle tavsiyede bulunayim canim. arzum un renkli serisi varya pembis mavis tatlis renklerde. onun cezvesini alma ben onu kullaniyorum cok kopurtmuyo, kopurene kadar ugrastiriyo. haberin olsun.
ve evet ben de kahveye bayiliyorum. her turlusu. neskafenin bi makinesi var canim 5 cesit kahve yapiyo (expresso kapucino latte felan) onu almayi dusunuyorum.
bir de filtre kahve olarak hangi marka kullaniyosun canim bana biraz sert geldi de.
Baya iyiymiş
kızlar bu da süperrr ben bunu bir ara yapıyordum
Haklısın tatlımher gun yazıyoruz canim yazmayanlar kacamak yapip yazmaya utanan arkadaslarimiz
Hoşgeldin aramıza canım ben de haşimatoyum 50 mg eutrox kullanıyorum troitlerim çaĺışmıyor diye hiç kilo vereiyeceğimi düşünüyordum ama ilacımı düzenli ve zamanında kullanınca kilolar yavaş yavaş gitmeye başladı emin ol sen de aynı sonuçları alırsın ilacınî düzenli içincebuarada yürüyüşe başlamadan önce bi kan tahlili yaptırdım troidlerimin yavaş çalıştığını öğrendim endokrin uzmanına gittim haşimatoymuşum 25mg eutrox kullanmaya başladım sanırım yavaş troidte zayıflamaya engel oluyormuş onun için diyet ve spora başlamadan bi kan tahlili yaptırmanızı öneririm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?