Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar

Cuma günü :92.500
Pazartesi :93.00
Fark :+500
kiyamam canim benim. ben de oyleyim hatta uzulme diye ben de yazayim sabah uzuntuden yazmamistim. bnm +800 gorunce beynim error verdi 1 2 sn algilayamadim. dun bulgur yemistim insallah ondandir. icimde 800 gr kadar sismistir diye avutuyorum kendimi.

hosgeldin canim. hosimato annemde de var. o da diyet yuruyusle 20 kilo vermisti 5 ayda. sen de rahatlikla verirsin insallah.

ayy ben bunu cok begeniyorum. unutmustum. onceden yapardim. hatirlattigin icin sagol canim

LAydLiNe ne zaman kızlarına uyku eğitimi verdin.
Ben yapıyorum tam oldu diyorum hoop diş çıkıyor biz yine başa sarıyıruz.
Mesela dün akşam erken den uyudu ohh dedim sonra sırayla 12-1 - 2 de uyandı hemen uyudu emzirince.
Sormasında 3 te uyandı 5 e kadar uyumadı bıraksam kendi kendine oturuyor ama onu öyle bırakıp uyumak ne mümkün..
Sanırım yine bir diş geliyor..
Gerçekten enerjim düştü

Hosgeldin canım. Çok fazla kilon kalmamış yine masallah dert etme hepbirlkte çok güzel kilo veriliyor.yaza kadar ins.çok güzel sonuçlar alırız. Benim hedefte 55.. çünkü boy kısa olunca 55 ten fazlası kötü duruyor.

Yok canım ne idolü cuma 77.4 tüm bugün 80 çıktım
Bu ne ya böyle bişey mümkün mü moralim sıfır yapamıcam ben galiba.
canim olur oyle odem olur sindirimle ilgili sorun olur. birakirsan zaten verdiklerini de alicaksin. sakin ol tartini unut olumlu dusun ve kaldigin yerden devam et. gayet iyi gidiyosun. hepimiz +lardayiz grupca. nazar deydi kesin

İlk menü yazayım
Sabah9
1 domates 1 yumurtadan menemen
5 zeytin
3 marul
2 dilim ekmek
2 tk tahin pekmez

Öglen 12.00
1 tabak kabak kavurması
1 dilim ekmek
Ara 16.00
Yarım armut

Akşam 19.
1 tabak bamya
Her şey yolunda giderken salata yapıyordum dedim dur kısır yapayım yapma dedim kendime ama yaptım yarım tabak ortalama 6 ksk yedim bol yeşillikli az bulğurlu
3.5lt su
40 dk yürüyüş
LAydLiNe cankizzzz

Benimde en sevdiğim şey yürüyüş

ben yumurta yemesem aç kalkıyorum sofradan )
Aynen yumurta yoksa kahvaltı eksik geliyor
O makine keşke benim olsa

kızlar bu da süperrr ben bunu bir ara yapıyordum
Baya iyiymiş
her gun yazıyoruz canim yazmayanlar kacamak yapip yazmaya utanan arkadaslarimiz
Haklısın tatlım

Hoşgeldin aramıza canım ben de haşimatoyum 50 mg eutrox kullanıyorum troitlerim çaĺışmıyor diye hiç kilo vereiyeceğimi düşünüyordum ama ilacımı düzenli ve zamanında kullanınca kilolar yavaş yavaş gitmeye başladı emin ol sen de aynı sonuçları alırsın ilacınî düzenli içince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…