- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
tesekkur ederim tatlimayet guzel bebek
Menü cok başarılı benceMenu harika canim sporda olsa ollalaaaa)
Bende izliyorum süper bir diziAda cukura düşuyor tv izleme)) görüşürüz
Çok güzelAfiyet olsun canim gayet guzel
Evet cook heyecanliBende izliyorum süper bir dizi
AynenEvet cook heyecanli)
Dukan mı bilmiyorum canımBu krep dukan krep degil mi
Bence guzel cnm afiyet olsun
Dolma derken ne dolması canımBugün menü
Sabah 09:00
3 zeytin
2 kibrit kutusu beyaz peynir
6 tana domates
1 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği
Saat 12 00 yeşil çay
Ara menü
saat 15 00 1 elma
8 adet badem
Akşam yemeği 6 adet dolma
Bol salata
Yarım saat spor yarım saatten fazla temizlik.
2 lt su içildi
Salı:Ada çukura düştüAda cukura düşuyor tv izleme)) görüşürüz
Dukan mı bilmiyorum canım
Ama yulaf kepeği eşimin 1 günlük dukan macerasından kalma
Yeşillik koyarak tatlandırıyorum
Normal şartlarda ekmek tercih ederim
Ama elimdeki yulaf kepeği bitene kadar ara ara yapıcam canım
Dolma derken ne dolması canım
Salı:Ada çukura düştü
bu liste çok güzelmiş haberim yoktu. Hedef belirleyebiliriz buradan aslındaBen geldim kızlarrrrrrr
Umarım her şey yolundadır
Korkuyorum valla geçmişi okumaya
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55106978
Bir ara şu linki de inceleyin lütfen
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinAnnem cuma gunu ameliyat oldu giremedim pek.
Durumu iyi şükür soluğu burda aldım :)
ne güzel dilekler kaptanım bunlar inşaallahKızlar yaaaaa bu hafta çok güzel olsun hepimiz için olur mu
Bütün olumsuz kötü düşünceleri bir kenara bırakın.
Bu hafta içimden bir ses çok güzel kilolar vereceğimizi söylüyor.
ben de çok severim yumurtaaabiri yumurta mı dedi
yumurta sevmiyorum diyenlere şaşırıyorum
şükrediyorum rabbim iyiki yumurtayı yaratmışsın diye
diyet açısından zararlı olduğundan değil. Çözülebilir olması için bir suru işlemden geçiyor ya o yüzden çözünmeyen kahve daha doğalmış. Bana da düşününce mantıklı geldi amacım sağlıksız olan şeylerden uzaklaşmakValla canım ben de granül kahve içiyorum ve hiç bir zararını görmedim. Sade ve şekersiz içildiği müddetçe bütün kahveler birdir. Ben gün de en az 3 kupa içiyorum.
ben kahveyi daha çok seviyorum caya nazaranCanım ben de şekersiz nescafe içiyorum Türk kahvesini nadir içerim pek sevmem çaya daha çok bağımlıyım çok açık içerim
hoşgeldin canımhepinize merhaba arkadaşlarımm ... ben 31 yaşında 158 cm boyunda ve 62.5 kilodayım 11 aylık dünya datlusu bir kızım var 52 kilo hamile kaldım 72 kilo ile doğuma girdimm eveeeeet tam 20 kilo aldım hamilelikte bunun 10 kilosu 3 ayda hoop gitti geriye 10 kilo yapıştı kaldı yok gitmiyor gerçi boğazı da pek kesmedim ya neyse şimdi bende işe yürüyerek gidiyorum iş ve ev arası yürüyerek tam 45 dakika sürüyor ve tempolu yürüyorum spor ayakkabılarımı giyiyorum yanıma iş ayakkabılarımı alıyorum :) hafta da en az 3 gün yürümeyi ve sıkı bir diyetle yaza 55 kilo girmek istiyorum inşaalllaaahhhhh :) beni de aranıza alırsanız çok sevinirimmmm
aslında onu da düşünmedim değil ama araştırayım bakalımsoyle tavsiyede bulunayim canim. arzum un renkli serisi varya pembis mavis tatlis renklerde. onun cezvesini alma ben onu kullaniyorum cok kopurtmuyo, kopurene kadar ugrastiriyo. haberin olsun.
ve evet ben de kahveye bayiliyorum. her turlusu. neskafenin bi makinesi var canim 5 cesit kahve yapiyo (expresso kapucino latte felan) onu almayi dusunuyorum.
bir de filtre kahve olarak hangi marka kullaniyosun canim bana biraz sert geldi de.
canım menünü yazarken öğün aralirana boşluk bırakır mısın daha kolay okunuyorBugün menü
Sabah 09:00
3 zeytin
2 kibrit kutusu beyaz peynir
6 tana domates
1 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği
Saat 12 00 yeşil çay
Ara menü
saat 15 00 1 elma
8 adet badem
Akşam yemeği 6 adet dolma
Bol salata
Yarım saat spor yarım saatten fazla temizlik.
2 lt su içildi
Tek öğün mu görüyorumBugünkü menüm
Sabah 8de kahve
Öğlen 2de mantarlı tavuk sarma ve bulgur pilavı
Akşam kahve
Spor yok
1bucuk litre su
kiyamam canim benim. ben de oyleyim hatta uzulme diye ben de yazayim sabah uzuntuden yazmamistim. bnm +800 gorunce beynim error verdi 1 2 sn algilayamadim.dun bulgur yemistim insallah ondandir. icimde 800 gr kadar sismistir diye avutuyorum kendimi.
Tek öğün mu görüyorumbiseyler ye cankiz üzülüyorum ama vücudunun daha çok proteine ihtiyacı var
5 mart
08.30
7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
Bir parca peynir
Maydonoz
11.00
10 adet çiğ badem
1 hurma
13.30
1buçuk tabak bamya
1 kase yoğurt
Bol salata
17.00
Yarim elma
20.00
1 kase tarhana çorbası
Bir tabak yumurtalı beyin
2 dilim ekmek
Salata
2.5 litre su
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?