- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Bize çok yakın bends adıyamanlıyım eşim mersinli ikisine de uçakla gidebileceğimiz bi şehir istiyoruzOrada benim memleketime uzak
Diyetten mi oğlumun uyku düzensizliğinden mi bilmiyorum ama fena halsizim. Vitamin takviyesi alıyorum iyi geliyor.Kızlar diyetten dolayı sizde halsizlik oluyor mu özellikle sabahları
senin memllket neresi canım ?Orada benim memleketime uzak
Allah gönlünüze göre versin ama mersine uçak yok diye biliyorum adanaya inerseniz.... mersinde 10 yıl yaşadım. adıyamanıda iyi bilirim ablam orada öğretmenlik yaptı 4 yıl ...Bize çok yakın bends adıyamanlıyım eşim mersinli ikisine de uçakla gidebileceğimiz bi şehir istiyoruz
Bize çok yakın bends adıyamanlıyım eşim mersinli ikisine de uçakla gidebileceğimiz bi şehir istiyoruz
basiniz sagolsun canim ayrica geçmiş de olsun. burlari dusunme sen kendine dikkat et canim.Kızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
hayir canim aksine eskisinden daha dinc oluyorum. dag bayir kosasim geliyoKızlar diyetten dolayı sizde halsizlik oluyor mu özellikle sabahları
Acaba kızım da emiyor ben ondan mı halsiz oluyorum bilmiyorumhayir canim aksine eskisinden daha dinc oluyorum. dag bayir kosasim geliyo
Altı ayı geçmedi tahlilleimi yaptırdımevet sürünerek kalkıyorum canım d vitamine baktır ben baktırdım düşük çıktı ve demir eksikliği de aynı sonucu veriyor sürünerek kalkmak hatta kalkmak istemiyorsun
Canim b12 de halsizlik unutkanlik yapar.. ben 5 iğne vuruldum ayda bir kere cok iyi geldi...Altı ayı geçmedi tahlilleimi yaptırdım
B12 düşük diye fakat B12 kan değerlerim hormonlar hepsi normal çıktı
Benim hep aklimdahayatımda sanırım uzun zamandır ilkkez yemek yemeyi unuttum
Bende adem gunesi tuvalet egitimide takip ettim ama yanılmışım...her cocuk farklo bi kaliba koyulmasi yanlış..Kızlar çocuk yetiştirmek ile ilgili önerdiğiniz kitaplar varmı?
Psikoloji kitapları ve bu konuda eğitim almış yazarların yazdığı.
Adem güneş i bir kaç arkadaşım önerdi ama henüz almadım bir kitap birde baba ile ilgili bir yazısını okuduğumda pek olumlumlu bakamadım ama bir küçük makale için karalamak yanlıştır
Valla canim benim faydalandigim Hatice Kübra Tongar var. Bagirmadan çocuk yetistirmek ve 1-5 Yaş arasi cocuk gelişiminden ben cok memnun kaldimKızlar çocuk yetiştirmek ile ilgili önerdiğiniz kitaplar varmı?
Psikoloji kitapları ve bu konuda eğitim almış yazarların yazdığı.
Adem güneş i bir kaç arkadaşım önerdi ama henüz almadım bir kitap birde baba ile ilgili bir yazısını okuduğumda pek olumlumlu bakamadım ama bir küçük makale için karalamak yanlıştır
Kızlar diyetten dolayı sizde halsizlik oluyor mu özellikle sabahları
Valla canim benim faydalandigim Hatice Kübra Tongar var. Bagirmadan çocuk yetistirmek ve 1-5 Yaş arasi cocuk gelişiminden ben cok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?