Günaydın kaptanımGünaydın canlarım
Bugün çok işim var. Geçmişe bakamadım ama inşallah öğleden sonra bakarım. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim
geçmiş olsun canım yavrularına acil şifalar olsunKızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı
geçmiş olsun canım bugün nasılsın?Kizlar , bogazim fena sisti cook halsizim bugun pek aranizda olamiyacam...menu yazip cikacam...
Allah rahmet eylesin canım. Eşine de geçmiş olsunKızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
Ben de diyetten dolayı olmuyor canım ama uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum bas ağrısı oluyorKızlar diyetten dolayı sizde halsizlik oluyor mu özellikle sabahları
Cnm bendim o hemen uygulucam çok teşekkür ederimSelam kızlar. Gecen gün birisi bebeginin dişinin çıktığını ve diş cikarmadaki huzursuzlugu nasıl hafifletecegini sormuştu. Geçmişe gittim ama bulamadım kimin sorduğunu. Neyse ben bjraya yazayim umarım görür de faydalanır.
Bir avuc toz karanfili kapakli cam kaseye koy üzerini örtecek kadarda zeytinyağı dök canim. Bunu 1 gun dolapta dinlendir. Daha sonra gunde 3 4 kere bebisin diş etlerine surersin cok rahatlatiyor.
Kurabiyesini bende yemedimKarnınahar kurabiyesini emrak ettim
Teşekkürler canim , aksam ihlamur bal karisimi yaptim biraz iyi geldi bugun yine ayni... bugun bu tarifi deniyeyim sağol canim
Cnm memnun oldum bendd tam bir ankara hayranıyım eşimin işi nedeni ile bingöldeyiz eşimde izmir hayranı ilerde hangisine gitcez diye tartışıuoz :) allah bağışlasın miniğini
karnabahar kurabiyesi miKarnınahar kurabiyesini emrak ettim
bizde hava güzel bugün güneş varGunaydinnn kizlaryagmurlu bir osmaniyeden slm olsun hepinize... hava cok kapali karanlık resmen insanin ruhunu karartiyor...
işine gücüne bak kaptanım..Günaydın canlarım
Bugün çok işim var. Geçmişe bakamadım ama inşallah öğleden sonra bakarım. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim
benim sabahları en dinç halimKızlar diyetten dolayı sizde halsizlik oluyor mu özellikle sabahları
küçük bebeği olanlar yazsın biryereSelam kızlar. Gecen gün birisi bebeginin dişinin çıktığını ve diş cikarmadaki huzursuzlugu nasıl hafifletecegini sormuştu. Geçmişe gittim ama bulamadım kimin sorduğunu. Neyse ben bjraya yazayim umarım görür de faydalanır.
Bir avuc toz karanfili kapakli cam kaseye koy üzerini örtecek kadarda zeytinyağı dök canim. Bunu 1 gun dolapta dinlendir. Daha sonra gunde 3 4 kere bebisin diş etlerine surersin cok rahatlatiyor.
Rica ederim şifa olsun insallahCnm bendim o hemen uygulucam çok teşekkür ederim
evet sürünerek kalkıyorum canım d vitamine baktır ben baktırdım düşük çıktı ve demir eksikliği de aynı sonucu veriyor sürünerek kalkmak hatta kalkmak istemiyorsunKızlar diyetten dolayı sizde halsizlik oluyor mu özellikle sabahları
sabah kötüydüm ama şimdi şükür daha iyiyim biraz c vitamini aldım portakal falan yedim... tartıda sabitim canım sıkkın ....geçmiş olsun canım yavrularına acil şifalar olsun
geçmiş olsun canım bugün nasılsın?
Allah rahmet eylesin canım. Eşine de geçmiş olsun
teşekkürler canımmmKurabiyesini bende yemedim
Geçmiş olsun canım
malatyaya gidinnnBende seviyorum Ankara yı ama İstanbul dan gelince tuhaf oldum.
Bizimde eşimle o sorunumuz var acaba doğudan sonra nereye gideceğiz Ankara ya razıyım ama eşim kayseri falan diyor İstanbul dan sonra oralar nasıl olur bilemiyorum kendisi Malatya
kızlarda bir durgunluk var dünde ben fark ettimbugün yoğundum geçmiş çok birikmiştir dedim ama fazla yazmamışsınız
kaçamak yok değil mi kızlar
malatyaya gidinnn[/QUOTE
Oda benim memleketime uzak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?