Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün hiç fırsat bulamadım benim çocuklar hepsi hasta aşırı mide bulantısı kusma var üćç parçaya bölunüyorum
Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı
geçmiş olsun canım yavrularına acil şifalar olsun

Kizlar , bogazim fena sisti cook halsizim bugun pek aranizda olamiyacam...menu yazip cikacam...
geçmiş olsun canım bugün nasılsın?

Allah rahmet eylesin canım. Eşine de geçmiş olsun

Selam kızlar. Gecen gün birisi bebeginin dişinin çıktığını ve diş cikarmadaki huzursuzlugu nasıl hafifletecegini sormuştu. Geçmişe gittim ama bulamadım kimin sorduğunu. Neyse ben bjraya yazayim umarım görür de faydalanır.

Bir avuc toz karanfili kapakli cam kaseye koy üzerini örtecek kadarda zeytinyağı dök canim. Bunu 1 gun dolapta dinlendir. Daha sonra gunde 3 4 kere bebisin diş etlerine surersin cok rahatlatiyor.

Cnm bendim o hemen uygulucam çok teşekkür ederim

Cnm memnun oldum bendd tam bir ankara hayranıyım eşimin işi nedeni ile bingöldeyiz eşimde izmir hayranı ilerde hangisine gitcez diye tartışıuoz :) allah bağışlasın miniğini

Bende seviyorum Ankara yı ama İstanbul dan gelince tuhaf oldum.
Bizimde eşimle o sorunumuz var acaba doğudan sonra nereye gideceğiz Ankara ya razıyım ama eşim kayseri falan diyor İstanbul dan sonra oralar nasıl olur bilemiyorum kendisi Malatya

Karnınahar kurabiyesini emrak ettim
karnabahar kurabiyesi mi
Gunaydinnn kizlar yagmurlu bir osmaniyeden slm olsun hepinize... hava cok kapali karanlık resmen insanin ruhunu karartiyor...
bizde hava güzel bugün güneş var
dün yağıyordu rahmet
Günaydın canlarım

Bugün çok işim var. Geçmişe bakamadım ama inşallah öğleden sonra bakarım. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim
işine gücüne bak kaptanım..
geçmişte fazla birşey yok

Kızlar diyetten dolayı sizde halsizlik oluyor mu özellikle sabahları
benim sabahları en dinç halim
müthiş enerjik oluyorum
ama akşam yorgunluk çöküyor
akşam yemeğinden sonra beni koltuktan ayırabilene helal olsun
küçük bebeği olanlar yazsın biryere
takımda bebekli çok maşallah

Üstümü giyindim tam dışarı çıkmak için oğlanı giydiriodum baktım uykusu gelmiş agladı geri çıkardım üstümğ hava güzeldi yürüyüş iyi olurdu eşim geldi yemeğe kuru kavurması yaptım çok güzel oldu kaçamak yok şükür ama şimdi akşama napcam derdine düştüm

geçmiş olsun canım yavrularına acil şifalar olsun

geçmiş olsun canım bugün nasılsın?

Allah rahmet eylesin canım. Eşine de geçmiş olsun
sabah kötüydüm ama şimdi şükür daha iyiyim biraz c vitamini aldım portakal falan yedim... tartıda sabitim canım sıkkın ....

malatyaya gidinnn

dün geleceklerdi ama gelemeyen kızımın kreş öğrtemenleri bugün geldiler kahve içtik... geçenlerde sorun çıkmıştı ya özür ziyareti yapmışlar ... bide kurabiye alıp gelmişler ama yemedimmmm ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…