- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Başınız sağolsun canımKızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
Bir tanecik ama yaAfiyet olsun cnm
Sabahki şeker olmamış
Kızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
Sağol canım denicem en yakın zamandazerra
normal kısır gibi.
Karnabahar ı hşladım elimle bulgur gibi ezdim.
Diğer yandan yağ soğan salça yı iyice kavurup bulgur gibi olan karnıbahar ı karışma koydum birazda öle kavurmak gerek ben kavurmadm unuttum yani
Sonrasında mor lahana, marul, domates, salatalık, Sarımsak, limon, tuz, bol acı karıştırdm afiyet olsun
Gördüm canım HarikaKızlar yaaaa benim profilimde ki öncesi sonrası fotoğrafları görmeyen var mı?
Başınız sağ olsun canımKızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
Kızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
Günaydın kızlar
Elmalı kurabiyeMenü
Sabah 9.30
1 yumurta
5 zeytin
3 tk tahin pekmez
Yeşillik 2 dilim ekmek
Öglen 12.45
4 yk pırasa eşim bana ayırmayı unutmuş yemeğin sonuna yetiştim :)
1 dilim ekmek
Ara 15.30
2 elmalı kurabiye
Akşam 18.30
3 tane kuzu köftw
3 yk bulğur pilavı
Karnıbahar yarım tabak
Su 2.5 lt spor yok
LAydLiNe cankizzzz
Karnınahar kurabiyesini emrak ettim6 mart menüm
11:30
1 tereyağlı omlet
3 zeytin
Bir avuç peynir
Bir avuç kuru üzüm
Akşam
20:00
Bir buçuk tabak karnıbahar kısırı
Lahana turşusu
Yatmadan bir kahve içerim sanırım
Aralarda bitki çayı
Su:2.5 lt
Spor :
Sorma cnm öglen az yiyince elim ona gitti çok pişman oldım ama geçti artık
Elmalı kurabiyeonun haticinde gayet güzel bir menü
Geçmiş olsun canımKizlar , bogazim fena sisti cook halsizim bugun pek aranizda olamiyacam...menu yazip cikacam...
Cnm memnun oldum bendd tam bir ankara hayranıyım eşimin işi nedeni ile bingöldeyiz eşimde izmir hayranı ilerde hangisine gitcez diye tartışıuoz :) allah bağışlasın miniğiniBenimde 13 aylık kızım var canım.
Doğumdan sonra 94 oldum artık dur dedim ve bir hışımla başladım 3 ayda 81-82 oldum
Sonrasında iki üç ay o kiloda kaldım şimdi 81.9 ile buraya geldim.
Güzel oluyor burda takılması motive oluyor cuma yu bekliyorum mesela
27 Yaşındayım yarışmaya Ankara dan katılıyorum istabuldan geldim İstanbul aşığıyım çok özlüyorum ama artık eşimin işi dolayısıyla diyar diyar gezeceğiz Ankara seçenekler arasında en iyisi dua istiyorum inşallah hayırlısı ile kalırız.
Herkese başarılar
Teşekkürler canim , aksam ihlamur bal karisimi yaptim biraz iyi geldi bugun yine ayni... bugun bu tarifi deniyeyim sağol canimCnm sicak suya 2 kasik bal 2 kasik sirke tarcin limon karistir. iyi gelir
gecmis olsun canim bol bol dinlen.
Teşekkürler canimBende deniycem yarın eline sağlık
Geçmiş olsun canım
bende göremedim izlemeye aldım ama
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin.... esinede gecmis olsun... kolaylikla atlatırsınız inşallah...Kızlar eşimin babaannesi vefat etti biz dün akşam paldır küldür şehir dışına çıktık izin alıp oyuzden menü falan yazamadım.cenaze akşam okumaları falan epey yoğun..eşimde yarin ameliyat olacak denk geldi iste cenaze bir anda allah mekanini cennet eylesin.pazar gününe kadar menü vs.yazamayabilırim haberiniz olsun.tartıda yok burda cuma günü nasıl tartılicam bilmiyorum bakicaz bakalım.ama iki gündür doğru düz gün bişey yiyemedim zaten.dikkat te ediyorum merak etmeyin artı çıkmaz ins..
LAydLiNe
Teşekkürler canimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?