Kızlar sabahtan beri ağlıyorum, bir hafta rapor alıp iki hafta sonra işe başlayacaktım ama haftaya başlamam gerekti. Daha 4 aylık, nasıl bırakacağım. Süt biriktiremedim. İlk defa dün sağdım, o da az çıktı. Kendimi çok suçlu hissediyorum
Geçmiş olsun cnm boğaz ağrısı çok kötü ya
Evet bende tartılmadigim zmn kilo alıyorum çok tuhaf :)
sağol canım ılaçkullansam cabuk geçerdı ılacı en son çare olarak kullananlardanım..Bence sen yarın vermiş olacaksın
Içime öyle doğdu:)
senin haftan nasıl geçti kuzucankizzzz
sağol canım senindeKızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
sağol canım ılaçkullansam cabuk geçerdı ılacı en son çare olarak kullananlardanım..
ayy inşallah canım hepimiz veriririz)
evde olunca öyle oluyor canım bende öyleyim sürekli bir yerleri döküyorum geri yerleştiriyorum eşim temiz evi temilziyorsun diye kızıyorAşırı yoğun geçti cnm
Sarma manti pog ca kek pasta börek aklına ne gelirse yaptım fırınında gelince kendimi kaybettim :)
Bugünde camları sıliyim diyorum
Ben eskiden temizlik hastası gibiydim hiç oturmaz evle uğraşırdım sonra kızım okula başlayınca okadar yapmadım şimdi gene deli gibi ev temizlemek istiyorum delirdim galiba :)
25 kilocuk kadar bir fark varGünaydın herkese.
Gerçekten oldukça fark var.
Tebrik ediyorum sizi
İnşallah canım. Bu hafta takım olarak kötü durumdayız. Ama haftaya böyle olmayacak. Alıcam elime sopayıKizlar selamlar gelemedim tek calisiyorum. Kendimi sis hissediyorum tartilmadim ama umarim vermisimdir.
Ayyy ne güzel bi arada hızını alamazsan bana da uğrasanaAşırı yoğun geçti cnm
Sarma manti pog ca kek pasta börek aklına ne gelirse yaptım fırınında gelince kendimi kaybettim :)
Bugünde camları sıliyim diyorum
Ben eskiden temizlik hastası gibiydim hiç oturmaz evle uğraşırdım sonra kızım okula başlayınca okadar yapmadım şimdi gene deli gibi ev temizlemek istiyorum delirdim galiba :)
evde olunca öyle oluyor canım bende öyleyim sürekli bir yerleri döküyorum geri yerleştiriyorum eşim temiz evi temilziyorsun diye kızıyor
evde olunca öyle oluyor canım bende öyleyim sürekli bir yerleri döküyorum geri yerleştiriyorum eşim temiz evi temilziyorsun diye kızıyor
25 kilocuk kadar bir fark varTeşekkür ederim canım. İnşallah sizlerde de çok fark edecek.
İnşallah canım. Bu hafta takım olarak kötü durumdayız. Ama haftaya böyle olmayacak. Alıcam elime sopayı
Ayyy ne güzel bi arada hızını alamazsan bana da uğrasanaBen artık altından kalkamayacak duruma geldim. Artık bir yardımcı aramaya başlayacağım yoksa ev göçecek vaziyette.
bugün menü biber kavurması ve makarna ... tabii bende makarna yemem biber kavurması yoğurt yiyecem yanında da eşime diyeyim çavdar ekmeği alsın bir dilim onu yerim acıktım galibaaaa
ceviz mi yesem evet evet ceviz olabilir 2 adetBence ekmek yeme cnm bugünlük dayan
ceviz mi yesem evet evet ceviz olabilir 2 adet)
inşallah hepbirlikte canmmmEvet olurr yarında kilo vermiş olursun ins
Sağol cnm, aminEk gıdaya geçseydi o zmn başlasan iyi olurd ama üzülme Rabbim elbet yardım eder . milupa nın rezene çayo var çok güzel süt yapıyor bide bol bol su cnm inşallah rabbim rızkını arttırsın bebişinin bol sütün olsun
Ev de okula çok uzak değil ama oğluşumu kimselere bırakasım yok cnm. Ama mecbur, toparlandım biraz. Sağolcanım ağlama yine onun iyiliği için çalışıyorsun daha iyi bir hayat verebilmek için evet bu dönem belki biraz zorlanacaksın ama inan bi 5-6 ay sonra rahatlarsın... kv bakacakmış en azından yabancı biri bakmıyor...
Bi yandan süt sağıyorum, bir yandan emziriyorum. Çocuk doğal olarak doymuyor, sürekli emmek istiyor. Göğüslerim sağmaya alışkın değil ama bunu da atlatacağızdır.Saçmalama canım niye suçlu hissedeceksin. Haftaya kadar süt sağarsın merak etme. Zaten süt iznin olacak. Mecbur olmasan çalışmazdın zaten. Sıkma canını. Sen böyle sıkarsan bebeğine de yansır. Hatta sütüne bile etki eder. Ben büyük kızımı 3,5 aylıkken küçük kızımı da 5 aylıkken bıraktım kreşe. Keşke imkan olsaydı da onlar büyüyene kadar çalışmasaydım ama maalesef çalışmamız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?