Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saçmalama canım niye suçlu hissedeceksin. Haftaya kadar süt sağarsın merak etme. Zaten süt iznin olacak. Mecbur olmasan çalışmazdın zaten. Sıkma canını. Sen böyle sıkarsan bebeğine de yansır. Hatta sütüne bile etki eder. Ben büyük kızımı 3,5 aylıkken küçük kızımı da 5 aylıkken bıraktım kreşe. Keşke imkan olsaydı da onlar büyüyene kadar çalışmasaydım ama maalesef çalışmamız gerekiyor.

senin haftan nasıl geçti kuzu cankizzzz

Aşırı yoğun geçti cnm
Sarma manti pog ca kek pasta börek aklına ne gelirse yaptım fırınında gelince kendimi kaybettim :)
Bugünde camları sıliyim diyorum
Ben eskiden temizlik hastası gibiydim hiç oturmaz evle uğraşırdım sonra kızım okula başlayınca okadar yapmadım şimdi gene deli gibi ev temizlemek istiyorum delirdim galiba :)

evde olunca öyle oluyor canım bende öyleyim sürekli bir yerleri döküyorum geri yerleştiriyorum eşim temiz evi temilziyorsun diye kızıyor

Günaydın herkese.
Gerçekten oldukça fark var.
Tebrik ediyorum sizi
25 kilocuk kadar bir fark var Teşekkür ederim canım. İnşallah sizlerde de çok fark edecek.

Kizlar selamlar gelemedim tek calisiyorum. Kendimi sis hissediyorum tartilmadim ama umarim vermisimdir.
İnşallah canım. Bu hafta takım olarak kötü durumdayız. Ama haftaya böyle olmayacak. Alıcam elime sopayı

Ayyy ne güzel bi arada hızını alamazsan bana da uğrasana Ben artık altından kalkamayacak duruma geldim. Artık bir yardımcı aramaya başlayacağım yoksa ev göçecek vaziyette.

bugün menü biber kavurması ve makarna ... tabii bende makarna yemem biber kavurması yoğurt yiyecem yanında da eşime diyeyim çavdar ekmeği alsın bir dilim onu yerim acıktım galibaaaa

evde olunca öyle oluyor canım bende öyleyim sürekli bir yerleri döküyorum geri yerleştiriyorum eşim temiz evi temilziyorsun diye kızıyor

Aynennn benimkide diyor :)
Ama iyi oluyor ya temiz ev aniden biri geliyor ev tertemiz
akrabalardan çok vefat edenler olmuştu dolaplarına kadar millet baktı bende korkuyorum ben ölürsem millet arkamdan pis der diye

Tmm cnm ayıp ettin adayla birlikte 2saate tertemiz yapariz

Ev de okula çok uzak değil ama oğluşumu kimselere bırakasım yok cnm. Ama mecbur, toparlandım biraz. Sağol

Bi yandan süt sağıyorum, bir yandan emziriyorum. Çocuk doğal olarak doymuyor, sürekli emmek istiyor. Göğüslerim sağmaya alışkın değil ama bunu da atlatacağızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…