Selam hepinize 8 mart listem
Kahvalti 10.00
Cok isim vardi diye sadece 1 tane muz yedim.
14.30 da yarim pogaca
Aksam 19.00
1 tabak ispanak yemegi
2 bardak ayran
Spor yok
2 litre su
Kızlar takım olarak motivasyon düşüklüğü var gibi kendimize gelelim lütfn. Hadi herkes bir daha hatırlatsın kendine ve bizlere neden kilo vermek istiyorsun takım arkadaşım benimle paylaşır mısın ?
Önceliğim kesinlikle sağlık vucudum sagliksiz seylerden arinsin istiyoru... sonraki tek sebebim guzel guzel ciciler giymek salina salina gezmekkkk))
Kızlar takım olarak motivasyon düşüklüğü var gibi kendimize gelelim lütfn. Hadi herkes bir daha hatırlatsın kendine ve bizlere neden kilo vermek istiyorsun takım arkadaşım benimle paylaşır mısın ?
Bana da öyle geldi canım.
Yarını iple çekiyorum acaba kim ne kadar verdi
Benim kzenlerim benimle dalga geçtiler 94 kiloydum çünkü..
Diyetin kaç gün VS kimse inanmıyordu.
Hırs yaptım biraz..
Ama en önemlisi güzelliğim ve saglıgım için
Daha hırslan canım.Benimle de dalga geçiyor çoğu insan
200gr vermişsin hahaha diyip gülüyorlar
Daha hırslan canım.
Şöyle düşün bu kiloları üç günde almadım ki üç günde vereyim mecbur zaman lazım..
Evet cnm öyle
Benim kendi suçum ne güzel kilo veriyorum sonra bi bozuyorum 104 oluyorum sonra gene diyet sonra gene boz hayatım böyle geçiyor
Aynen hepsini zaman içinde aldık farkında bile değildik belki de fark ediyorduk ama görmezden geldik şimdide bir seferde sirkelenip kurtulmak istiyoruzDaha hırslan canım.
Şöyle düşün bu kiloları üç günde almadım ki üç günde vereyim mecbur zaman lazım..
Hayır canım verdikçe insan gaza geliyor bi 85-87 görsen inanma devam edeceksin
Aynen hepsini zaman içinde aldık farkında bile değildik belki de fark ediyorduk ama görmezden geldik şimdide bir seferde sirkelenip kurtulmak istiyoruz
8 mart menüm
7.30 sabah
1 yumurta haşlanmış
1 dilim ekmek
13.00 öğlen
Ekmek arası döner ama ekmeğini yemedim
Ayran
20.00 akşam
6 köfte
Ayran
2 dilim ekmek
Biraz kaçtı galiba
Dışarıda olduğumdan 1 lt su içebildim
Kızlar herkes duruma başlangıç kg ve güncel kg yazsa bilsek kim ne vermiş
Durumunuzu güncelleyin yazan yere mi yazicam cnm
Yazamıyorum canım ben bütün bilgileri güncelle diyor yapıyorum yine eksik bilgi deyip onaylamıyorKızlar herkes duruma başlangıç kg ve güncel kg yazsa bilsek kim ne vermiş
Canım sağ üst köşede kişisel bilgiler, sonrasında özel başlık yazan yere..
Kişisel bilgilere tıklayınca orada görürsün özel başlık ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?