Bu haftayı unutsun herkes Böyle bir hafta yaşamadık. Şu saniyeden itibaren hiç kimseden tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Hafta sonu kaçırmak yok ve pazartesi herkesten -200 tartı sonucu istiyorum. Sabit geleni bile fırçalayacağım ona göre. Hafta bizim için bugün başlıyor. Duydu mu herkes?
cumartesi pazartesi carsamba ya daHaftalık spor günleri için herkes fikrini söylesin lütfen ona göre gün ayarlayacağız
evet canim ben de cok begendimKadın var evdedir, kadın var gönülde. Kadın var görevdedir, kadın var eğitimde. Kadın var ilaç gibi her derde çaredir. Kadın var taç gibi, hep baş üstünde..
çok güzel değil mi sitedeki yazı
Kaçamak değil zaten senin sorunun. Sen metabolizmanı yoruyorsun kıtlık var zannediyor vücut. Senin kilonda birinin her hafta en az 1 kg vermesi lazım. Menü konusunu akşam konuşalım seninle.Tmm cnm ama kaçamak yapmiyorumki ben neden kilo aldım
kötü ol kaptanım çok kötü ol yoksa gram gram bu iş uzayacakValla bu kez gözüm üzerinizde. Haftanın 3 günü toplu şekilde spor yapacağız. Geri kalan günler isteyen fazla yapabilir. Ama en az 3 gün spor yapacağız. Kaçamak yapana da spor cezası vereceğim. Kötü kaptan olacağım yoksa yerimizde sayıp duracağız
60 bana yeterHedefin kaçtı senin canım?
afiyet olsun canım güzelmiş dünkü menünÖnce menümü yazayım sonra kilomu bildireyim
8 Mart
Kahvaltı (09:00)
Çeyrek simit
1 tane üçgen peynir
5 tane zeytin
Yeşillik
Öğle (12:15)
1 küçük kase buğdaylı yayla çorbası
4 tane köfte
14:00
1 tane küçük muz
Ara (17:00)
1 avuç evde kurutulmuş kuru kayısı
Akşam (18:00)
4 yk tavuk sote
1 bardak ayran
mekik dambıllarla bel çaışmaya başladım 1-2 ama devamı gelmediSana farklı bişey bulalım o zaman
bende dün okumuştumbende dün okudum çok beğenmiştim
haklısın herkes her zaman uygun olmayabilirevet bencede. Herkes aynı gün uygun olmayabilir. Ama istediği gün dersek en azından herkes kendine göre ayarlayabilir.
Kaçamak değil zaten senin sorunun. Sen metabolizmanı yoruyorsun kıtlık var zannediyor vücut. Senin kilonda birinin her hafta en az 1 kg vermesi lazım. Menü konusunu akşam konuşalım seninle.
Pazartesi 111 idim
Cuma 110.7
Fark -300. Önümüzdeki hafta inşallah daha fazla gider hep ilk haftamda gram olarak veriyorum.
Günaydın kızlar
Geçen cuma :60,1
Bu cuma: 59,5
Fark:600 g
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bugün 71.7
Giden 1300 gr
hepinizi tebrik ediyorum kizlar supersiniz
canim ben de yememe felan dikkat ettim en fazla 2 kez kacirmisimdir o da kontrollü olarak. su ve spor yok denicek kadar azdi benm. demek ki sporsuz veremiycem ben.Hiç bilmiyorum cnm ya
Kaçamak yapmış olsaydım ondan derdim ama yok kaçamakta yapmadım hiç
canim ben de yememe felan dikkat ettim en fazla 2 kez kacirmisimdir o da kontrollü olarak. su ve spor yok denicek kadar azdi benm. demek ki sporsuz veremiycem ben.
yok canim olmuyor spor şartkötü ol kaptanım çok kötü ol yoksa gram gram bu iş uzayacak
60 bana yeter
şu anki halimden bile mennunum ilk başladığım zamana göre ama 60 iyidir
afiyet olsun canım güzelmiş dünkü menün
mekik dambıllarla bel çaışmaya başladım 1-2 ama devamı gelmedi
bende dün okumuştum
halen sitede oluca hoşuma gitti paylaştım
haklısın herkes her zaman uygun olmayabilir
ama zorunluluk olmalı spor konusunda
sadece yeme içmeye dikkat etmeyle olmuyor
Günaydın kızlar
tebrik ederim canim
Tamamdır kaptan.Bu haftayı unutsun herkes Böyle bir hafta yaşamadık. Şu saniyeden itibaren hiç kimseden tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Hafta sonu kaçırmak yok ve pazartesi herkesten -200 tartı sonucu istiyorum. Sabit geleni bile fırçalayacağım ona göre. Hafta bizim için bugün başlıyor. Duydu mu herkes?
canim ben de yememe felan dikkat ettim en fazla 2 kez kacirmisimdir o da kontrollü olarak. su ve spor yok denicek kadar azdi benm. demek ki sporsuz veremiycem ben.
Kilo bildirimi
Geçen cuma 76. 7
Bu cuma 75 . 9
Giden 800 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?