wawwww tebriklerrrrrrrKilo bildirimi
Geçen cuma 76. 7
Bu cuma 75 . 9
Giden 800 gr
kahvalti bile yapmak istemiyodum aslinda. tamam canim yazarim. sporla dengelemeye calisicam artik.Hayır cnm yazıcaksın öyle olmaz
Bence bugün öğlen yeme akşam orda yersin fazla olmamış olur
kahvalti bile yapmak istemiyodum aslinda. tamam canim yazarim. sporla dengelemeye calisicam artik.
Aslında az vermisim hatta korkarak geldim buraya
Naptinnn kiz
Ama bu bana hiç söylenirmiiii
insallah canim. aksam yemegi sorun degil de sorun sonrasi canim. ikramlar meyveler kahveler cerezler oyy fena oldumTmm cnm tatlı ekmek fln yeme dikkat et
Bak bi ikimiz kilo almışız
harika tebriklerGunaydin herkese
Gecen hafta 71.2
Bu hafta 70.1
Fark 1.100 gr
cısslara dikkat et canım emeklerimiz boşa gitmesinben de bugun baslicam canim. aksamda yemege davetliyiz o yuden iki kat spor yapim diyorum. aksama napicam ben yaa. insallah cok israr etmezler. menumu yazmiyim bari bugun
tebrikler nurdancım
benimkide kısada 60 bana iyiHedefim 55 canım. Boyum kısa cunku
iyi yapmışsıncok haklisin canim. ben de su icme programi indirdim dun
Aslında az vermisim hatta korkarak geldim buraya
insallah canim. aksam yemegi sorun degil de sorun sonrasi canim. ikramlar meyveler kahveler cerezler oyy fena oldum
güzel bahaneBirtek kahve iç tatlı yeme hatta ilk kapıdan girdiğinde çok fena dışım ağrıyor fln de
Haftada 2ye yakin verirdim benKız daha nekadar vermeyi düşünüyordun 5kilomu
Süperr vermişsin
Bende böyle obez obez kaldım bu hafta
Ooooo sen şimdiden cozuttun valla. Yok kaçamak felan mutlaka sofrada sağlıklı şeyler vardır. Uygun bir dille anlatırsın ev sahibine. Bi gün bi öğün derken bu hallerdeyiz. Yanlış şeyler yemek yok ona göre değişmeyelim külahları. Ayrıca menü takiplerinizi de ben yapacağım artık spor takiplerinizi de. Sizi sıkı tutmazsam olmayacak bu iş.ben de bugun baslicam canim. aksamda yemege davetliyiz o yuden iki kat spor yapim diyorum. aksama napicam ben yaa. insallah cok israr etmezler. menumu yazmiyim bari bugun
Yaaaa işte veren veriyor demek mi veremediğimiz zaman yanlış bişey yapıyoruzbendeeee istiyorummm
güzel bahane
Haftada 2ye yakin verirdim ben
Olsun tatlim haftaya inşallah
Yaaaa işte veren veriyor demek mi veremediğimiz zaman yanlış bişey yapıyoruz
Bencede çok kişiyiz her gün herkese uymaz.canım benim önerim , hafta içinde günler ne getirir bilemiyoruz gün ayarlamak yerine herkes haftanın üçgünü spor yapma zorunluluğu getirsek .. atıyorum perşembe spor günü deriz ama o gün bi arkadaşın gelesi tutar spor yapamayız vs gibi ...
sabahtan beri dusunuyorum kizlar moralman diplerdeyim, neden böyle arti cikti diye diger haftalara gore degisen neydi diye.
karataya basladim
bu hafta hic spor yapmadim
spor olmayinca hic su icmedim
spor ve su etkilemis sanirim,
neyse iyi oldu ama bu kamciladi beni. yogaydi leslie plates felan degil bana iyi gelen zumba bunu gormus oldum. sabah oturdum youtube zumba listemi de duzenledim. yeni haftaya hazirim.
yanlislarimizi dogrularimizi tartip yeniden gozden gecirelim kizlar. artik salmak yok amacimizdan hedefimizden sasmak da yok. yeni haftaya guzel ve bomba gibi baslayalim insallah
hepinizi cok seviyorum
Kilo bildirimi
Geçen cuma :92.500
Bu cuma :92.700
Fark:+200
Bu haftayı unutsun herkes Böyle bir hafta yaşamadık. Şu saniyeden itibaren hiç kimseden tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Hafta sonu kaçırmak yok ve pazartesi herkesten -200 tartı sonucu istiyorum. Sabit geleni bile fırçalayacağım ona göre. Hafta bizim için bugün başlıyor. Duydu mu herkes?
Bir de Hülya Avşar ımız varki, kendi çalışıp, aldatılınca hemen boşanıp, kadınar evde oturmalı, çalışmamalı diyen
Kız kaçamak hiç yapmadimkiii
Teşekkür ler canım benim bende seni tebrik ederim ama mezuniyet lafı pek hoşuma gitmediharika tebrikler
cısslara dikkat et canım emeklerimiz boşa gitmesin
tebrikler nurdancım
benimkide kısada 60 bana iyi
36 beden olma gibi hayalim yok
eşim zaten iri
adamın yanında küçücük kalmıyayım
iyi yapmışsın
su içtikçe susadığını göreceksin
içmeyi isteyeceksin
suyun çok etkisini görüyorum
wc olayı var tabi saat başı wc
allahtan odam wc nin karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?