Komşu olsak senle keşkeee
sen türkiyeye ne zaman geliyorsun canım yazları mı ?Olur kiz seni özlemiştim ztn iyi oldu
Lütfenn rahatsız etmeyinizzz
Bingöldeyim cnm aslen mersinliyizahhhh keşke çok istiyorum valla biri olsun benim gibi spor isteği olsun birbirimize gaz verip sabah akşam yürüsek ...
sen hangi ildesin canım ben osmaniye
ben ikinizede yeterim valllaaaa ev işi falan yapmam spor salonu gazerim yeterki arkadaşlarım olsunBenimle oldu hakkini kaybettin
3 lü komşu olalım olmuyo muBenimle oldu hakkini kaybettin
acıyı bende severim ama midem rahatsız yiyemiyorum bide makat çatlaklığım var acı yasak
bende mersini çook iyi bilirim uzun süre yaşadım ... ah ahh bingöl uzakmışBingöldeyim cnm aslen mersinliyiz
zaten bu makat sorunumda herşey yiyemiyorum öyle pis bi hastalık ki affedersin ishal olursan daha kötü etkiliyor yani ne ishal olacan ne kabız o denegeyi bazen kuramıyorsunAyy ozm fazla yeme cnm
Benim wc sorunumda hiç olmuyor acının sayesinde
Üst komşum kafama göre biri ama diyet konusunda değil o 45 kilo ben 110 :)
ayyy bide öyleleri yürüşü bile istemiyorlar bi tanıdığım var burada yakın bana 49 kilo boyuda var ayyy ne yürüyüşü diyor yatıyor sürekli evde ..Üst komşum kafama göre biri ama diyet konusunda değil o 45 kilo ben 110 :)
ben ikinizede yeterim valllaaaa ev işi falan yapmam spor salonu gazerim yeterki arkadaşlarım olsun
bende mersini çook iyi bilirim uzun süre yaşadım ... ah ahh bingöl uzakmış
demiiiKız birgün belirleriz bi benim evi bi senin evi temizleriz hızlıca biteriz dert etme
sen çook uzaktasın bacımmm ne zaman türkiyeye geliyorsunuz yazları mı sadece ?Benimki daha uzak
zaten bu makat sorunumda herşey yiyemiyorum öyle pis bi hastalık ki affedersin ishal olursan daha kötü etkiliyor yani ne ishal olacan ne kabız o denegeyi bazen kuramıyorsun
demiii
hahaha diyetin parçası valla çok etkiliyorKonu biran değişti b.. konusu oldu
sen çook uzaktasın bacımmm ne zaman türkiyeye geliyorsunuz yazları mı sadece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?