cankizzzz kaptanın ablukasına girmişsin canım haftaya verirsin sen 2 kilo moralini bozma bazen oluyor böyle benim de geçen hafta çok az gitmişti. Ama sen menülerini düzenle böyle çok yanlış yapıyorsun biseyler yemen gerek ki vücut kendi çalışma hızına dönsün
iyi tatiller canımKızlar eşyaları hazırlamaya gidiyorum benim fındık kurdu uyurken.evden çıkıp eşimi alıcam sonra da ver elini kısa bir tatil tabi bebişle nasıl olacak hiç bilmiyorum amaodadan çıkamayabilirim
Kızlar eşyaları hazırlamaya gidiyorum benim fındık kurdu uyurken.evden çıkıp eşimi alıcam sonra da ver elini kısa bir tatil tabi bebişle nasıl olacak hiç bilmiyorum amaodadan çıkamayabilirim
bende komuşumu ayartıyorum hadi çıkalım yürüyelim diye bugün bakalım ikna oldu gibi saat 1,5 gbi çıkabilirizInş veririm cnm
Artık yicem mecburen kaptiş gebertcek beni yoksa
Bugün regl olmam lazım bence ondan fazla çıktım 1haftadirda spor yapmadım
Bugünden itibaren spora tekrar başlıcam
Haftaya ins güzel bi sonuç bekliyorum
bende komuşumu ayartıyorum hadi çıkalım yürüyelim diye bugün bakalım ikna oldu gibi saat 1,5 gbi çıkabiliriz)) ayyy bi komuşun olsun istiyorum sporu çok sevsin hep spor yapalım diyen , spor merkezine yazılalım diyen tek hayalim bu
ayyy ne çook isterim valla senin peşini bırakmazdım öğle bir yürürüş akşam yemekten sonra hadi bir yürüyüş diye kapında zır zır zır ziline basardım....Ohhh iyi yapmissin cnm
Ben geliyim komşun olurum hergün yürürüz
ayyy ne çook isterim valla senin peşini bırakmazdım öğle bir yürürüş akşam yemekten sonra hadi bir yürüyüş diye kapında zır zır zır ziline basardım....
ohh yürü canım bende bugün yürüyecemkızlar hava biraz yağıyor ama yürüyeceğim ıslanacağım birazcık
işyerinde herzaman yedek kıyafetim oluyor
hayali bile iyi geldi kızzz
ohh yürü canım bende bugün yürüyecem)
yürü canım yürüken sauna kemerimide takayım diyorum iyice terleyeyim zor terliyorum benBende yürücem
Kızlar eşyaları hazırlamaya gidiyorum benim fındık kurdu uyurken.evden çıkıp eşimi alıcam sonra da ver elini kısa bir tatil tabi bebişle nasıl olacak hiç bilmiyorum amaodadan çıkamayabilirim
yürü canım yürüken sauna kemerimide takayım diyorum iyice terleyeyim zor terliyorum ben
acıyı bende severim ama midem rahatsız yiyemiyorum bide makat çatlaklığım var acı yasakBen bol acı yediğim için çok terliyorum
Komşu olsak senle keşkeeebende komuşumu ayartıyorum hadi çıkalım yürüyelim diye bugün bakalım ikna oldu gibi saat 1,5 gbi çıkabiliriz)) ayyy bi komuşun olsun istiyorum sporu çok sevsin hep spor yapalım diyen , spor merkezine yazılalım diyen tek hayalim bu
ahhhh keşke çok istiyorum valla biri olsun benim gibi spor isteği olsun birbirimize gaz verip sabah akşam yürüsek ...Komşu olsak senle keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?