- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Eşi psikoloğ ama bu konuda yardımcu oluyo mu bilmiyorum ben bi söylimDiyetisyenle olacak iş değil canım bence psikolojik bir durum. Aslında çaktırmadan bir psikiyatriste görünmesini söylesen. Ben ciddi anlamda bilinç altıyla alakalı olduğunu düşünüyorum bu durumun.
Eşi psikoloğ ama bu konuda yardımcu oluyo mu bilmiyorum ben bi söylim
evet canim ben simdi zumbami yaptim terimin sogumasini bekliyorum, dusa girmeden bakim dedim. sen de sporunu ihmal etme.
Kızlar bu hafta takım içi bireysel yarışıyoruz. Herkesin bir rakibi olacak. Bakalım kimler kazanacak
cankizzzz - T Toprakliyagmur
@zerra -LAydLiNe
@umudum2 @Nurdan1616
aylahl - mrskulkedisi
ada81 - B burcugncy
@Bilmece811 @polekey2244
@Kriziantemcicegi - @fanur
@merryangel - @My Jale
kiyamam senin sislik vardi demi regl den dolayi. insallah hemen olurda rahat edersin canim.Ben akşam yapicam cnm
Offf karnımda ağrıyor
Bende tam rakip arayışına girecektim bence sporda da yarışalım .
Kızlar akşama yapacak yemek bulamıyorum iyi mi hadi fikir verinn
Bu arada haftanın 3 günü Pazartes, Çarşamba ve Cuma günleri herkes spor yapıyor. Yapmayana ceza var. Eğer haricinde yapmak isterseniz yapabilirsiniz ama en az 3 gün ve günlük en az 30 dk spor yapılacak. Bizzat ben kontrol edeceğim. Bu hafta yandınız valla elimden çekeceğiniz var.
kiyamam senin sislik vardi demi regl den dolayi. insallah hemen olurda rahat edersin canim.
Yaşasın 1750 ml oldu su çok mutluyum. 750 ml de evde içersem değmeyin keyfime. Bu arada su içebilmek için hem kahve hem de çay içmeyi bıraktım. Sabahtan bu saate iki kupa çay içtim sadece. Normalde şu ana kadar iki kupa çay iki kupa kahve içerdim. Amma içiyormuşum yaauuuuu
Kızlar bu hafta takım içi bireysel yarışıyoruz. Herkesin bir rakibi olacak. Bakalım kimler kazanacak
cankizzzz - T Toprakliyagmur
@zerra -LAydLiNe
@umudum2 @Nurdan1616
aylahl - mrskulkedisi
ada81 - B burcugncy
@Bilmece811 @polekey2244
@Kriziantemcicegi - @fanur
@merryangel - @My Jale
Kizlar kusura bkmayin gelemedim ole bir yogunum ki popom yer gormedi diyebilirim istifa etmek filan gelio icimden o kadar yoruldum ve bu ay asiri calisiyorum evde oldugum gunlerin sayisi cok az eleman eksiginden
açık havada seviyorum bende yürümeyi
3 aydır kar demedim kış demedim yürüdüm
haftaya yarışalım yine
at canım bebek arabasına beraber yürüyün
çok güzel oluyor
tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?