Sevgili rakibemmm 70 dakika tempolu yürüdüm de geldim haberin olsunada81 geliyorum baby merak etme yenecem seni
Ispanal kavurmasi uzerine bir yumurta..ıspnağım ve yeşil kabağım var
bu sebzelerden lezzetli bir tarifiniz var mı kızlar akşama yapıcam inşallah
Ben de ıspanak yemeği yapıyorum akşama.ıspnağım ve yeşil kabağım var
Sevgili rakibemmm 70 dakika tempolu yürüdüm de geldim haberin olsun)
Ikna ettim ama bidahakine yurumeyecel gibi cok ofladi pofladi yani ayy bacaklarim agridi ay cok yoruldum diyorada81 komşunu ikna ettin galiba
Ikna ettim ama bidahakine yurumeyecel gibi cok ofladi pofladi yani ayy bacaklarim agridi ay cok yoruldum diyor
Oyle yapacam kendim yuruyecem olmadi bantta yürürüm...Aman boşver cnm ozm seni de etkilemesin
Kendin yürü
benim de suan 2.450 cok mutluyum elimden birakmiyorum sisemiYaşasın 1750 ml oldu su çok mutluyum. 750 ml de evde içersem değmeyin keyfime. Bu arada su içebilmek için hem kahve hem de çay içmeyi bıraktım. Sabahtan bu saate iki kupa çay içtim sadece. Normalde şu ana kadar iki kupa çay iki kupa kahve içerdim. Amma içiyormuşum yaauuuuu
. İkisi de başlı başına lezzetli sebzeler ben de bayılırım hem kabağa hem ıspanağaıspnağım ve yeşil kabağım var
İyi yürümüşsün canım maşallah kaç adım oldu sayıyor musun adımlarını?Sevgili rakibemmm 70 dakika tempolu yürüdüm de geldim haberin olsun)
kabaklı mantarlı tarifi hatırlamıyorum ben bi daha yazsana bu aralar alternatif tarifler peşindeyimIspanal kavurmasi uzerine bir yumurta..
Kabaklada gecen bi tarif vermistim onu yapabilirsin hani mantarli falan..
benim 2250 ml oldu ama az önce size yazıyorum diye paylaşım topiğine yazmışımbenim de suan 2.450 cok mutluyum elimden birakmiyorum sisemi
Ayy yok canim adim saymiyorum adim sayarim var onu takayim budahakine. İkisi de başlı başına lezzetli sebzeler ben de bayılırım hem kabağa hem ıspanağa
İyi yürümüşsün canım maşallah kaç adım oldu sayıyor musun adımlarını?
kabaklı mantarlı tarifi hatırlamıyorum ben bi daha yazsana bu aralar alternatif tarifler peşindeyim
benim 2250 ml oldu ama az önce size yazıyorum diye paylaşım topiğine yazmışım
Ispanak kavurması yumurtalı yapayımIspanal kavurmasi uzerine bir yumurta..
Kabaklada gecen bi tarif vermistim onu yapabilirsin hani mantarli falan..
Ispanakcıyız bu akşam yaniBen de ıspanak yemeği yapıyorum akşama.
Çok güzel harikabenim de suan 2.450 cok mutluyum elimden birakmiyorum sisemi
Ben 40 dakika yürüdümBugün spor günü unutmayın tamam mı en az 30 dk
Kutluyorum canımYendik sizi
yendik sizi
Ben telefonuma indirdim adım sayar programınıAyy yok canim adim saymiyorum adim sayarim var onu takayim budahakine)
Tarifi yazayim birazdan bizimkiler geldi yemek hazirliyayim yazarim...
Yendik sizi
yendik sizi
Kaçamak yapma bugün spor günü onu da unutma iyi eğlencelerKızlar biz macaristana gidiyoruz akşama grs hepinizi öptümm
beni etiketlemişsiniz ben sadece bir kaç gram vermişim bütün enerjim çekildi
sanki vücudum artık zayıflamıyor buraya yazıp da sizinde canınızı sıkmamyayım diye yazmadım
Kizlar kusura bkmayin gelemedim ole bir yogunum ki popom yer gormedi diyebilirim istifa etmek filan gelio icimden o kadar yoruldum ve bu ay asiri calisiyorum evde oldugum gunlerin sayisi cok az eleman eksiginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?