Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben 35 yaşındayın büyük oğlum 15 küçük oğlum 10 kızım ise 13 aylık bayağı yaş farkı var son beşiğim
evin maskotu tatlısı

Herkese günaydın sonunda güneşi gördük bahar gelsin artık
Günaydın canım burası da güneşli bugün
Ama güzel yağmur yağdı önceki günler
bilmiyorum ictikce agzim kurudu icesim geldi. 2 lt zorladim digeri kendilinden geldi.
Öyle oluyor içtikçe susuyorsun canım
Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik simdi evin islerini toparlicam biraz yarin pazar mesaim var aksama annemlerde kalcm kizceye annem bakick evi toplayip kizi bi oarka goturcem sporumuda yapicm
Günaydın canım kolay gelsin

Günaydın kızlar herkese

Benimde var ipim bende atlıyayım ama 150 çok olur kaç tane atlarsam yazarım hatta şuan başlıyorum atlamaya
Mustakil evlerde oturan atlarda apartmanda oturan arkadaşlar nasıl atlıycak
Canim 10 gun 150 atliyalim 50 atlayip 50 adım atalim 50 atlayip tekrar 50 adim atalim boylece vucud alisir kalbi yormamis oluruz...

İpim var adacım
Ama 150 tanecik derken
Biraz çok geldi ben 50 le başlayayım

Bu programları bende seviyorum
Bide ağır ailem var
50 az kiz o zaman soyle yapalim hergun kactane atliyacagiz zamanla yarisa dönüşür

Şimdi çıktım 40 dk yürüyüş yaptım o dün içindi. Gün içinde de bi daha çıkıp yürücem oda bugun için :)
Çok iyi ya

Günaydınlar olsunnnnn mutlu hafta sonlari herkese
Günaydın canım
Hepinize gunaydiinnn bugun cook mutluyum tam 15 ay sonra bugun ilk kez 6 li rakamlari tartida gördüm
Günaydın canım gözün Aydın
Ben de kalktım bi daha yattım ama uyandığımda 10 olmuştu benimde kahvaltı geç oldu
50 az kiz o zaman soyle yapalim hergun kactane atliyacagiz zamanla yarisa dönüşür
Bi atlamaya başlayayım yarışırız
Su içmeyi unutmayın benim 750 ml bitmek üzere
Geç kalkınca benim az olacak bugün
Ama 2.5 yaparım yinede
Listede olmayanlar msj sayısını atacakmı? Msjlarımı saymakta güçlük çekiyorum da :)
Evet canım
Herkes sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…