Canım ben 35 yaşındayın büyük oğlum 15 küçük oğlum 10 kızım ise 13 aylık bayağı yaş farkı var son beşiğimOoo maşallah canım süpersin iyi verdin darısı bana.
Üç çocuk içinde maşallah yaş aralıkları nedir? Bende başarırsam üç çocuk isterim ama sanırım zor ihtimal.
Kaç yaşındasın canım?
Bende Ankaradayım İstanbul dan geldim.
72 ile evlendim canım.
Evlilikte yedim yedim 3 senelik evli iken 85 ile hamile kaldım
Doğumdan sonra 94 ile kızım 5 aylıkken diyete başladım 94 ten bu kiloyadım..
Sizlerle tanışıştgmda 81.9 dum..
Sizlerle zayıflıyorum İnşaAllah
Günaydın canım burası da güneşli bugünHerkese günaydın sonunda güneşi gördük bahar gelsin artık
Öyle oluyor içtikçe susuyorsun canımbilmiyorum ictikce agzim kurudu icesim geldi. 2 lt zorladim digeri kendilinden geldi.
Günaydın canım kolay gelsinGunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik simdi evin islerini toparlicam biraz yarin pazar mesaim var aksama annemlerde kalcm kizceye annem bakick evi toplayip kizi bi oarka goturcem sporumuda yapicm
Evet tam bahar geldi dışarıda güneş insanın tenini dokunuyor ısıtıyorHerkese günaydın sonunda güneşi gördük bahar gelsin artık
Atlayalim canimBenim var atlayalım
Canim 10 gun 150 atliyalim 50 atlayip 50 adım atalim 50 atlayip tekrar 50 adim atalim boylece vucud alisir kalbi yormamis oluruz...Benimde var ipim bende atlıyayım ama 150 çok olur kaç tane atlarsam yazarım hatta şuan başlıyorum atlamaya
Mustakil evlerde oturan atlarda apartmanda oturan arkadaşlar nasıl atlıycak
TebriklerHepinize gunaydiinnn bugun cook mutluyumtam 15 ay sonra bugun ilk kez 6 li rakamlari tartida gördüm
50 az kiz o zaman soyle yapalim hergun kactane atliyacagiz zamanla yarisa dönüşürİpim var adacım
Ama 150 tanecik derken
Biraz çok geldi ben 50 le başlayayım
Bu programları bende seviyorum
Bide ağır ailem var
Ooo iki gun bekliyeymis iyi olurmus.. neyse canim cumaya guzel rakam gelecek deseneBu arada regl oldumYarın bi de oryantring var bisiklet kullanacağım
Canım ben 35 yaşındayın büyük oğlum 15 küçük oğlum 10 kızım ise 13 aylık bayağı yaş farkı var son beşiğim
evin maskotu tatlısı
Tebrikler canımHepinize gunaydiinnn bugun cook mutluyumtam 15 ay sonra bugun ilk kez 6 li rakamlari tartida gördüm
Su içmeyi unutmayın benim 750 ml bitmek üzere
Çok iyi yaŞimdi çıktım 40 dk yürüyüş yaptım o dün içindi. Gün içinde de bi daha çıkıp yürücem oda bugun için :)
Günaydın canımGünaydınlar olsunnnnn mutlu hafta sonlari herkese
Günaydın canım gözün AydınHepinize gunaydiinnn bugun cook mutluyumtam 15 ay sonra bugun ilk kez 6 li rakamlari tartida gördüm
Ben de kalktım bi daha yattım ama uyandığımda 10 olmuştu benimde kahvaltı geç olduGünaydın kızlar yalnız bırakmayacağımı söylemiştim
Mesaj sayısını sadecemrskulkedisi ve zerra atmış. Lütfen herkes dünün mesajını sayıp bana özelden bildirsin ben bugün kahvaltı için çok geç kaldım. Kahvaltımı yapınca tekrar gelirim
Bi atlamaya başlayayım yarışırız50 az kiz o zaman soyle yapalim hergun kactane atliyacagiz zamanla yarisa dönüşür
Geç kalkınca benim az olacak bugünSu içmeyi unutmayın benim 750 ml bitmek üzere
Evet canımListede olmayanlar msj sayısını atacakmı? Msjlarımı saymakta güçlük çekiyorum da :)
GünaydınGünaydınlar olsunnnnn mutlu hafta sonlari herkese
Tamam canım bana uyarCanim 10 gun 150 atliyalim 50 atlayip 50 adım atalim 50 atlayip tekrar 50 adim atalim boylece vucud alisir kalbi yormamis oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?