Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben olmadım 9 gün geçti bebeğim 9 aylık ilk geçen ay olmuştum regl düzensiz olması normal mi ki yoksa hamile miyim

Uww
Benim 3 gün geçince deliriyorum.
Allahu teala hakkımızda hayırlısını versin ama benim gönlümden ikinci bebek uzuuuun bir süre geçmiyor.
Çok sıkı korunmak lazım
Ayrıca 2 sene emzirmek hem bizim sağlığımız hemde bebeklerimizin sağlık ve zekası için şart diye düşünüyorum.
Bir test yapsana canım.
Ya hamişsen

Hani ilk defa olunca geçen ay düzensizdir filan dedim pazartesi bi test almak şart oldu

Bende 114 ile hamile kaldım 122 idim doğuma girerken çıkınca 110 idim :)

biraz kilolu hamile kalmışız biz.
Normal mi doğum yaptın canım.
Ben sezeyandan çok ama çok korktum
Kilolu yum diye ne alakası bilmiyorum ama kilolu olunca amaliyat zor olur zor toparlanırm diye hep endişe ettim.
Çok şükür normal oldu.
Sancı anı çok acı doğum süperdi.

Ne
gğzel normal doğum yapmışsın, ben normal doğum yapmak için hergğn 10000 adım attım, iki ay yüzdüm, hırma yedim ama sonuç sezeryan

Ne

gğzel normal doğum yapmışsın, ben normal doğum yapmak için hergğn 10000 adım attım, iki ay yüzdüm, hırma yedim ama sonuç sezeryan

Yaa olsun canım önemli olan saglıkla kucağına almak.
Ben pek yürümedim 35 haftada çalıştım kalan 5 hafta hep oturdum nitekim bebeğim kanala inmedi 2-3 saat 9 cm açıklıkla bekledim o 3 saat ölüm gibiydi.
Peki seseryan sebebi neydi?
Bazı özel hastaneler keyfi sezeryan yaptrıolar
Arkadaşım bebeği ama 40. Haftada
Sancısı yok suyu gelmedi nişan gelmedi hastaneye yatırdı.
Ve sezeryan yaptırdı.
Sağlıkçılar daha iyi bilir ama en azından 41 e kadar bekleseydi bilemiyorum hangisi doğru.

Oh ne güzel iyi gezmeler canım sana
Sağol tatlım
Dikkat ediyorsun dimi canım
Zeytinyağlı sebze vd protein yiyoruz
Kizlar bugun cookk misafirim vaar o yuzden aralarda mesaj atmaya caliscam. Öpüyorum hepinizi
Kolay gelsin canım sana

Ay Allahim bitmiyordu ev isleri

Vee sonunda regl oldummm

Ben olmadım 9 gün geçti bebeğim 9 aylık ilk geçen ay olmuştum regl düzensiz olması normal mi ki yoksa hamile miyim
Ne olur ne olmaz
Test yapmakta fayda var canım
70 dk yürdm şimdi 30 da önceden yürümüştüm çok iyi oldu
Harikasın canım
Ben bu sabah uyuyakalmışım
Yürütemedim
Şimdide evde işim çok

30 dk yürüdüm kızımla bebek arabasıyla çıkmaktan korkuyordum.
Şimdi mutlu oldum.
Kızım en iyi arkadaşım
Nasıl güzel olmuş
Bende gereksiz sezeryan yapıldığını düşünüyorum
Ama bunda annelerin payıda çok
Birçok anne adayı acı çekmek istemiyor
Canim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayin :)
Misafirlerle ilgilenmekten yemeye zamanın olmaz canım

Ay insallah diycem de benim misafirler bize geldiklerinde ben misafirmisim gibi davraniyolar otur kiz senin bebegin var yorulma, ben yaparim sen ye, ben bulasiklari toplarim sen otur vs vs.. En son evden gitmeden herseri toplayip yikayip cikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…