- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Ben olmadım 9 gün geçti bebeğim 9 aylık ilk geçen ay olmuştum regl düzensiz olması normal mi ki yoksa hamile miyim
Canım sen hamilelikte kaç kilo aldın, ne kadarını verdin?
Hani ilk defa olunca geçen ay düzensizdir filan dedim pazartesi bi test almak şart olduUww
Benim 3 gün geçince deliriyorum.
Allahu teala hakkımızda hayırlısını versin ama benim gönlümden ikinci bebek uzuuuun bir süre geçmiyor.
Çok sıkı korunmak lazım
Ayrıca 2 sene emzirmek hem bizim sağlığımız hemde bebeklerimizin sağlık ve zekası için şart diye düşünüyorum.
Bir test yapsana canım.
Ya hamişsen
Ben olmadım 9 gün geçti bebeğim 9 aylık ilk geçen ay olmuştum regl düzensiz olması normal mi ki yoksa hamile miyim
Bende 114 ile hamile kaldım 122 idim doğuma girerken çıkınca 110 idim :)85le hamile kaldım
100 le gittim
93 tüm eve geldim hemen tartıya çıktım
Bu arada soru bana sorulmamış
Hamile değilsin hahahah
Bende 114 ile hamile kaldım 122 idim doğuma girerken çıkınca 110 idim :)
Sorum aslında tim hamilelereydi canım85le hamile kaldım
100 le gittim
93 tüm eve geldim hemen tartıya çıktım
Bu arada soru bana sorulmamış
gğzel normal doğum yapmışsın, ben normal doğum yapmak için hergğn 10000 adım attım, iki ay yüzdüm, hırma yedim ama sonuç sezeryanbiraz kilolu hamile kalmışız biz.
Normal mi doğum yaptın canım.
Ben sezeyandan çok ama çok korktum
Kilolu yum diye ne alakası bilmiyorum ama kilolu olunca amaliyat zor olur zor toparlanırm diye hep endişe ettim.
Çok şükür normal oldu.
Sancı anı çok acı doğum süperdi.
Brnim de doğumdan beş hün sonra tartıldığımda 14 kilo gitmişti. Çok ödemim vardı, niye acaba bazılarından bizim gibi çok gider, bazılarından çok azBende 114 ile hamile kaldım 122 idim doğuma girerken çıkınca 110 idim :)
Ne
gğzel normal doğum yapmışsın, ben normal doğum yapmak için hergğn 10000 adım attım, iki ay yüzdüm, hırma yedim ama sonuç sezeryan
Canim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayinBiz rakibiz sanırım, sen de çok hızlı kilo veriyorsun. Beni korkutma lütfen :)
Sağol tatlımOh ne güzel iyi gezmeler canım sana
Dikkat ediyorsun dimi canımteşekkürler canım
bebiş 4 aylık canım. Kızımı havuza sokmuyoruz çok küçük daha sadece odada banyo yaptırmayı düşünüyorum bugün şifa olsun ona da. Bence fırsat bulursanız siz de gidin değişiklik çok iyi geldi
teşekkürler
aynen canım rakip olmuşuz benim kilo 80.9 hedef 60 yol uzun
Kolay gelsin canım sanaKizlar bugun cookk misafirim vaar o yuzden aralarda mesaj atmaya caliscam. Öpüyorum hepinizi
Ay Allahim bitmiyordu ev isleri
Vee sonunda regl oldummm
Ne olur ne olmazBen olmadım 9 gün geçti bebeğim 9 aylık ilk geçen ay olmuştum regl düzensiz olması normal mi ki yoksa hamile miyim
Harikasın canım70 dk yürdm şimdi 30 da önceden yürümüştüm çok iyi oldu
Nasıl güzel olmuş30 dk yürüdüm kızımla bebek arabasıyla çıkmaktan korkuyordum.
Şimdi mutlu oldum.
Kızım en iyi arkadaşım
Bende gereksiz sezeryan yapıldığını düşünüyorumYaaolsun canım önemli olan saglıkla kucağına almak.
Ben pek yürümedim 35 haftada çalıştım kalan 5 hafta hep oturdum nitekim bebeğim kanala inmedi 2-3 saat 9 cm açıklıkla bekledim o 3 saat ölüm gibiydi.
Peki seseryan sebebi neydi?
Bazı özel hastaneler keyfi sezeryan yaptrıolar
Arkadaşım bebeği ama 40. Haftada
Sancısı yok suyu gelmedi nişan gelmedi hastaneye yatırdı.
Ve sezeryan yaptırdı.
Sağlıkçılar daha iyi bilir ama en azından 41 e kadar bekleseydi bilemiyorum hangisi doğru.
Misafirlerle ilgilenmekten yemeye zamanın olmaz canımCanim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayin:)
Ay insallah diycem de benim misafirler bize geldiklerinde ben misafirmisim gibi davraniyolarNe olur ne olmaz
Test yapmakta fayda var canım
Harikasın canım
Ben bu sabah uyuyakalmışım
Yürütemedim
Şimdide evde işim çok
Nasıl güzel olmuş
Bende gereksiz sezeryan yapıldığını düşünüyorum
Ama bunda annelerin payıda çok
Birçok anne adayı acı çekmek istemiyor
Misafirlerle ilgilenmekten yemeye zamanın olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?