Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar selam bugun calisiyorum anca islerimi toparlayabildim sabah guzel kahvaltimi yaptim oglen ne var bilmiom yemekte hafif gecircem kabizligim devam edio ilacta ictim ama cozum olmadi bugun 5. Gun kayisi keten tohumi filan da denedim bu aksamda cozulmezse yarin bi cerrahiye gozukcem tiroidlerim dusmus olabiliri

Hadi kizlar bol su icelim gitsin odemler yansin yaglar bugun yine parka gidecegiz kesin yururum birazda ev temizleyecem )
Benim 1000 cc bitti
Sabah yürüyemedim tembellikten
Akşam üstü yürümeyi düşünüyorum
Ve ip inşallah 150 tane ama aralıklı
Bende regl oldum sonunda az kalsın 2 bebek hayalini kuruodum :) bizde çıkcaz gezicez balık yaptırıp gelcez eve
İyi olmuş cumayı etkilemez
Bende regl gecikince kabuslar görüyorum
Bebek doğar büyür okula gider
Doğmayan bebeğe don biçerim

Dr a gidecektin canım gitmedin mi

Gittim canim surup ve hap verdi kullandim ama bi degisiklik yok cerrahiye yonlendirdi. Bi hareketlenme var ama bakalim yarin bi goruncem cerrahiye bide kan vercm hipotiroudim var benim iyot eksikligine bagli bu ara bi tuzsuz yiyom ondanda olabilir

Kaptan bugun bisiklet suruo canim grubuyla

Buraya yaz geldiiiii olamazzzzz dun parkta birlikte yuruyus yaptim arkadaslar kombiyi bile kapatmislar valla bende bu cuma kapatirim.... ama ben daha kilo veremedim kiii

Aynen yaz geldi sayılır ve ben hala siskoyum
Ama burda daha sıcak değil havalar geçenlerde kar yağmıştı dün bide bugün hava güzell

Bol bol acı ye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…