Benim 1000 cc bittiHadi kizlar bol su icelim gitsin odemler yansin yaglarbugun yine parka gidecegiz kesin yururum birazda ev temizleyecem )
İyi olmuş cumayı etkilemezBende regl oldum sonunda az kalsın 2 bebek hayalini kuruodum :) bizde çıkcaz gezicez balık yaptırıp gelcez eve
Dr a gidecektin canım gitmedin miKizlar selam bugun calisiyorum anca islerimi toparlayabildim sabah guzel kahvaltimi yaptim oglen ne var bilmiom yemekte hafif gecircem kabizligim devam edio ilacta ictim ama cozum olmadi bugun 5. Gun kayisi keten tohumi filan da denedim bu aksamda cozulmezse yarin bi cerrahiye gozukcem tiroidlerim dusmus olabiliri
Benim 1000 cc bitti
Sabah yürüyemedim tembellikten
Akşam üstü yürümeyi düşünüyorum
Ve ip inşallah 150 tane ama aralıklı
İyi olmuş cumayı etkilemez
Bende regl gecikince kabuslar görüyorum
Bebek doğar büyür okula gider
Doğmayan bebeğe don biçerim
Dr a gidecektin canım gitmedin mi
Sağol canımAfiyet olsun cnm
Suyu çok iyi içmişsin
Öğlen neden birşey yemedin
Sporunda çok iyi
Balık yicez cnm sizde güzel bi balık restoranına gidebilirsinizAkşam yemeğinde neler var Kızlar
Benim henüz fikrim yok
Eşim dışarı gidelim diyor ama evde yemek istiyorum
Kaptan bugun bisiklet suruo canim grubuylaKızlar nasılsınız?
Kaptan nerede hiç girmiyor.
Bir sorun yoktur inş.
Ee sizde ne var ne yok bugun pazar herkes az buçuk kaçamak yapar belki ama maalesef eşim evde yok çalışıyır havada soğuk kızımla biz kaldık evde
Kaptan bugun bisiklet suruo canim grubuyla
Canım kızım 8.5 kg 73 cm doktorlar iyi diyor ama....Tamam işte sağlıklı seyler ye üzerine 3.8 lt su iç (emziren anneler bu kadar içmeliymş)
Bak nasıl olur.
Kaç kilo kaç cm kızın..
Maalesef benim kızda zayıf ama sağlıklı olsnda gerek yok kiloya
Canım kızım 8.5 kg 73 cm doktorlar iyi diyor ama....
Sağol canım
Karatay yapıyorum ya o yüzden öğlen ve ara yok canım
Buraya yaz geldiiiii olamazzzzzdun parkta birlikte yuruyus yaptim arkadaslar kombiyi bile kapatmislar valla bende bu cuma kapatirim.... ama ben daha kilo veremedim kiii
Hadi kizlar bol su icelim gitsin odemler yansin yaglarbugun yine parka gidecegiz kesin yururum birazda ev temizleyecem )
Bende regl oldum sonunda az kalsın 2 bebek hayalini kuruodum :) bizde çıkcaz gezicez balık yaptırıp gelcez eve
Benim regli gunum cumaaaaama olacagima dair bi belirti yok belli atacak yine ..
Ohhh gez canim menude harikaaa
Kızlar bu hafta sonu iyice tembellik yapıyorum
Daha yataktayım
Ve çok bitkin hissediyorum
Fazla yatmak bana iyi gelmiyor
Kahvaltı yapayım uğrarım
Kizlar selam bugun calisiyorum anca islerimi toparlayabildim sabah guzel kahvaltimi yaptim oglen ne var bilmiom yemekte hafif gecircem kabizligim devam edio ilacta ictim ama cozum olmadi bugun 5. Gun kayisi keten tohumi filan da denedim bu aksamda cozulmezse yarin bi cerrahiye gozukcem tiroidlerim dusmus olabiliri
Oyy insallah kilo veririm valla bu hafta coo spor yapiyorum.. bugun tam 100 dakika tempolu yürüdümOzm büyük bi ihtimal şişkinlik olur cnm bende öyle olmuştu cuma günü
Oyy insallah kilo veririm valla bu hafta coo spor yapiyorum.. bugun tam 100 dakika tempolu yürüdüm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?