Canim 2 adet kayısı geceden suya koy.. sabah suyunu ic kayisilari ye wc de bende cook ise yarar...Gittim canim surup ve hap verdi kullandim ama bi degisiklik yok cerrahiye yonlendirdi. Bi hareketlenme var ama bakalim yarin bi goruncem cerrahiye bide kan vercm hipotiroudim var benim iyot eksikligine bagli bu ara bi tuzsuz yiyom ondanda olabilir
Parkta parkin etrafında yoruldum mu evet biraz yoruldum gitmeden evi makinrleyip sildim tuvalet banyo temizledim sonra direkt parka uctummmYorulmadın mu canım nerde yürüyorsun
Burada cok guzel havalar hatta sali baharliklari hatta yazliklari cikaracam artik ....Aynen yaz geldi sayılır ve ben hala siskoyum
Ama burda daha sıcak değil havalar geçenlerde kar yağmıştı dün bide bugün hava güzell
Bol bol acı ye cnm
Canim 2 adet kayısı geceden suya koy.. sabah suyunu ic kayisilari ye wc de bende cook ise yarar...
Burada cok guzel havalar hatta sali baharliklari hatta yazliklari cikaracam artik ....
[/QUOTE]Hic etki etmio cnm ne acilar yiyorum ben
Bende hoc ise yaramio cnm bagirsaklarim tembel benim
Parkta parkin etrafında yoruldum mu evet biraz yoruldum gitmeden evi makinrleyip sildim tuvalet banyo temizledim sonra direkt parka uctummm
Oyy insallah kilo veririm valla bu hafta coo spor yapiyorum.. bugun tam 100 dakika tempolu yürüdüm))
Sağol canim valla iki gundur oyle guzel yurudumki iki gunde popom topladı valla...sıkılastikiz negüzel yürümüşsün
Olsunnn havalar ısınsın bol bol cikarsin canim.. kuzu hasta olmasin..Ay ne güzel ben çıkamadım bugun hava soğuk kızım hasta olur diye
Evet canım 13 aylık13 aylıkmydı
Sağol canim valla iki gundur oyle guzel yurudumki iki gunde popom topladı valla...sıkılasti)
Evet canım 13 aylık
Hadi ya ben yediğimde o gün kesin gidiyorum
Benim küçük kızımda sürekli kabız
Evet hipotroidi kabızlık yapabilirGittim canim surup ve hap verdi kullandim ama bi degisiklik yok cerrahiye yonlendirdi. Bi hareketlenme var ama bakalim yarin bi goruncem cerrahiye bide kan vercm hipotiroudim var benim iyot eksikligine bagli bu ara bi tuzsuz yiyom ondanda olabilir
Balığı da özledim bu sene çok az yedikBalık yicez cnm sizde güzel bi balık restoranına gidebilirsiniz
Dün sabah uğramıştı canımNe güzel.
Dünde yoktuda ondan dedim canım.
Cuma akşamı görüldü en son. Özlendi :)
Şişkoyum filan yok o kiloların bir kısmı gidecekAynen yaz geldi sayılır ve ben hala siskoyum
Ama burda daha sıcak değil havalar geçenlerde kar yağmıştı dün bide bugün hava güzell
Ne pastası hayırdırOhhh git temiz havada yürü cnm
Ben dün temizledim evimi birazdan pasta yapicam eşime sonra bende biraz yürücem
Benimki zirve yaptıCnm pazar günü herkeste aynı oluyor
Maşallah canımOyy insallah kilo veririm valla bu hafta coo spor yapiyorum.. bugun tam 100 dakika tempolu yürüdüm))
Bide temizlik peşindenParkta parkin etrafında yoruldum mu evet biraz yoruldum gitmeden evi makinrleyip sildim tuvalet banyo temizledim sonra direkt parka uctummm
Evet hipotroidi kabızlık yapabilir
Balığı da özledim bu sene çok az yedik
Ama benim tembellik zirve yaptı
Çıkmadım evden
Dün sabah uğramıştı canım
Şişkoyum filan yok o kiloların bir kısmı gidecek
Yaza daha hafif gireceksin canım
Ne pastası hayırdır
Kim yiyecek
Benimki zirve yaptı
Parmağımı kıpırdatmak istemiyorum
Maşallah canım
Bide temizlik peşinden
Duble maşallah
Bugünkü menüm
Saat 11:00
Omlet
(1.5 yumurta 1 tk tereyağı 3 dilim yağsız pastırma domates biber)
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 tk kuşburnu marmelatı
14:00
1 dilim ananas
1 elma
17:00
1 avuç leblebi
18:10
Tavuk döner
Salata
Ayran
2.5 lt su
150 ip atlama
1 kupa yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?