Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gittim canim surup ve hap verdi kullandim ama bi degisiklik yok cerrahiye yonlendirdi. Bi hareketlenme var ama bakalim yarin bi goruncem cerrahiye bide kan vercm hipotiroudim var benim iyot eksikligine bagli bu ara bi tuzsuz yiyom ondanda olabilir
Canim 2 adet kayısı geceden suya koy.. sabah suyunu ic kayisilari ye wc de bende cook ise yarar...

Hadi ya ben yediğimde o gün kesin gidiyorum
Benim küçük kızımda sürekli kabız[/QUOTE]

Taaaa bebekligimden beri kabizim canim bayadir olmuyordu tekrarlayinca kokrktum

Hadi ya ben yediğimde o gün kesin gidiyorum
Benim küçük kızımda sürekli kabız

Taaaa bebekligimden beri kabizim canim bayadir olmuyordu tekrarlayinca kokrktum[/QUOTE]

Ay geçmiş olsun valla kabızlık çok kötü ya
Benim kızımda doğduğundan beri kabız
Dr şimdi birşey verdi suyla karıştırıp veriyorum o iyi geldi ama icmediginde gene oluyor

Gittim canim surup ve hap verdi kullandim ama bi degisiklik yok cerrahiye yonlendirdi. Bi hareketlenme var ama bakalim yarin bi goruncem cerrahiye bide kan vercm hipotiroudim var benim iyot eksikligine bagli bu ara bi tuzsuz yiyom ondanda olabilir
Evet hipotroidi kabızlık yapabilir
Balık yicez cnm sizde güzel bi balık restoranına gidebilirsiniz
Balığı da özledim bu sene çok az yedik
Ama benim tembellik zirve yaptı
Çıkmadım evden
Ne güzel.
Dünde yoktuda ondan dedim canım.
Cuma akşamı görüldü en son. Özlendi :)
Dün sabah uğramıştı canım
Aynen yaz geldi sayılır ve ben hala siskoyum
Ama burda daha sıcak değil havalar geçenlerde kar yağmıştı dün bide bugün hava güzell
Şişkoyum filan yok o kiloların bir kısmı gidecek
Yaza daha hafif gireceksin canım
Ohhh git temiz havada yürü cnm
Ben dün temizledim evimi birazdan pasta yapicam eşime sonra bende biraz yürücem
Ne pastası hayırdır
Kim yiyecek
Cnm pazar günü herkeste aynı oluyor
Benimki zirve yaptı
Parmağımı kıpırdatmak istemiyorum
Oyy insallah kilo veririm valla bu hafta coo spor yapiyorum.. bugun tam 100 dakika tempolu yürüdüm ))
Maşallah canım
Parkta parkin etrafında yoruldum mu evet biraz yoruldum gitmeden evi makinrleyip sildim tuvalet banyo temizledim sonra direkt parka uctummm
Bide temizlik peşinden
Duble maşallah

Bugünkü menüm
Saat 11:00
Omlet
(1.5 yumurta 1 tk tereyağı 3 dilim yağsız pastırma domates biber)
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 tk kuşburnu marmelatı

14:00
1 dilim ananas
1 elma

17:00
1 avuç leblebi

18:10
Tavuk döner
Salata
Ayran

2.5 lt su
150 ip atlama
1 kupa yeşil çay

Bugun koşturmaca hep bnm için eşimle halıları çırpıp evi köşe bucak temizliyoruz hava güzeldi 2 postada çamaşır serdim dışarıya 60 dk da yürüyüş yaptım baya yorucu geçti

Benimkinin canı istemiş bende yaparim dedim
Inş birazcık daha veririm yaza kadar yoksa yazın gene kıyafetle fışkıran yağları saklamaya uğraşıcam

Afiyet olsun menün cook iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…