İçilir canım ben içiyorum sorun yokKızlar regl varken yeşil çay içilir mi
Afiyet olsun canım güzelSabah 08.45
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates tere maydanoz
1 dilim ananas
Ogle 12.30
1 kase yayla corba
Salata
Ara 15.00
1 elma
Aksam 18.30
Yarim kase mercimek corba
Yarim dilim.ekmek
El kadar 1 parca izgara gogus
2.5 litre su
30 dk leslie 2 mil
Bolgesel hareketler
İçilir canım ben içiyorum sorun yok
Afiyet olsun canım güzel
Sabah 08.45
1 haslama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates tere maydanoz
1 dilim ananas
Ogle 12.30
1 kase yayla corba
Salata
Ara 15.00
1 elma
Aksam 18.30
Yarim kase mercimek corba
Yarim dilim.ekmek
El kadar 1 parca izgara gogus
2.5 litre su
30 dk leslie 2 mil
Bolgesel hareketler
10 mart
Sabah
Kahvaltı yapmadım canım istemedi
Öğlen 14:30
1 dolu tabak ince düğürlü tavuklu bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası
19:30
İki porsiyon fırında karnıbahar
1 kase mor lahana turşusu
1 tk öğlen ki bulgurdan
Spor :maalesef
Su: 3 lt
Umarım kaçırmamışsındırCanim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayin:)
Cuma menünün yanına da bi ceza yazmışım. Bugünden de cezan oldu. Suyu çok az içiyorsun. Dün 1 lt bugün 1,5 yetmez. En az 2 içmeye çalış canım. Yürüyüş çok iyi olmuş bugün.11.03.2018
pazar
kizlar esim kahvalti hazirlamak istiyodu diyete başladığımdan beri hazirlatmiyodum. bugun tekrar dedi sadece sosis yapicam dedi tamam dedim. bir suru sey yapmis. ben de darilmasin diye 1 er lokma yedim.
yer yemez direk spora gittik aksama kadar yuruduk yaga donusmesin diye
10.00
1 dilim ev ekmegi
2 isirik ispanakli gozleme
1 tane sogan halkasi
1 kasik soslu sosis
1 kasik yogurtlu salcali kizarmis biber
domates salatalik
peynir
cay
14.00
turk kahvesi
19.00
4 5 kasik saçta kusbasi et
sogan domates
1.5lt su
2.5 saat yuruyus
LAydLiNe
Hayırlı akşamlar kızlar benimde misafirlerim şimdi gitti gelen giden bitmiyor sağolsun lar ayakta uyukluyorum şuan.
İyi akşamlar kızlar, menümm yazmayım yarın işe başlama stresimden fazla yedim. Yarındsn itibaren söz çok büyük bi çaba göstereceğim
Yorumladım canım sen dikkat etmemişsin. Aynı gün yorumlamasam da ertesi gün mutlaka yorumluyorum.LAydLiNe dün ki menüler yorumlanmadı dimi
Görmedim de
Evet canım herkes mesajlarını sayacak. Zor değil aslında profiline girdiğinde 5 dk nı almıyor.Listede olmayanlar msj sayısını atacakmı? Msjlarımı saymakta güçlük çekiyorum da :)
Sizi bilerek rakip yaptım zaten çünkü aynı hızda kilo veriyorsunuz. Planlı programlı yani rakiplerBiz rakibiz sanırım, sen de çok hızlı kilo veriyorsun. Beni korkutma lütfen :)
Menünü göremedim özellikle baktım.Canim hiiic korkma bugun butun verdiklerimi geri alcak gibiyim :) oğlumun dis bugdayi var bugun. O yuzden bugun beni yoksayin:)
Hımmm menüler yazılmıyor demek ki sakıncalı şeyler yeniliyorCanım oğluşunun diş buğdayıysa mecbur yiyeceksinBende bugün oğlumu ilk defa alışveriş merkeZine götüreceğim. Leydline duymasın ama belki bir iskender yiyebilirim. Tabi pidesine fazla dokunmadan
Demek yokluğumu fırsata çevirmeye çalışıyorsunuz haaaaa
Sana da geliyor canım ceza. Ne o öyle triliçe su böreği valla iyi kaçırmışsın. Gerçi sen benim rakibimden yiyebilirsinBugünkü menüm
Sabah 10:00
( uyuyakalmışım)
2 dilim beyaz peynir 1 yumurta ile omlet
3 zeytin
Domates salatalık
(Ekmek hakkımı öğlen oturmasına sakladım)
14:00
1 hurma(ev sahibi umreden geldi)
1 kase yeşil mercimek salatası
1 kk trileçe
1 kk kıymalı su böreği
17:30
2 inçe dilim ananas
1 portakal
19:00
1 kase sarmısaklı yoğurtlu ıspanak kavurması
1 kase haş karnabahar
2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Akşam 21:00 de yediklerin hiç olmamış canımKızlar menümü yazayım internet gelmişken, dağ evindeyiz bazen çekmiyor
Menüm
Sabah 10:00
2 peynirli yumurta
5 zeytin
4 domates
2 üçgen peynir
Bol yeşillik
Akşsm 19:30
1 fırında alabalık sebzeli
Bol salata
21:00
2 kayısı
2 ceviz
1 avuç içi leblebi
3 litre limon lu su
150 ip atladım
1 saat yürüyüş
Tempolu yürüyemedim maalesef oğlumu evde yalnız bırakamazdım ,yürüyüş e ikna etmek içinde köpeğini yanımıza aldık
Köpek ve çocuk ayağıyla ne kadar hızlı yürünürse işte
Tabii ki canım ben zaten kimin emzirip kimin emzirmediğini biliyorum. Ama seni bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. Sen zaten ilk zamanlar katılım konusunda biraz sıkıntılıydın. Şimdi şimdi daha iyi oldu paylaşımların. Menülerinizin başına yazabilirsiniz. Çünkü emzirenlerin metabolizması normal kadınlara göre daha hızlı çalışıyor.Çok güzel olur kaptanımız duysun sesimizi
Pazartesinden itibaren menülerin gözetimim altında olacak ona göreKızlar geçmişi hızlıca okudum geldim fırsat bulamıyorum ptesi daha düzenli olurum eve dönünce. Menü de yazmıyorum çünkü ne kadar ne yediğimi bilemiyorum ama inanın yediğim şeylerin türüne çok dikkat ediyorum protein ve sebze çok kh çok çok az yiyorum normalde olsa dünyaları yerdim her şeyin tadına bakardım. Ptesiye kadar beni idare edin artık ama h içi çok dikkatli olucam söz size
Hafta sonları arada böyle oluyor canım. Sanırım biraz fazla sosyallik var. Dışarıda da bakamıyorum. Kopuk kopuk oluyor. Ama sıkıntı yok dönüşte tün geçmişi okuyup şeytancıklarımı çıkartıyorumLAydLiNe cnm iyi misin hiç ugramıyorsun takıma genelde hrp böyle az mı gelirsin yoksa bnm geldiğim haftaya mı denk geldi ?
Sana da ceza geliyor canım hazır ol.11.03.2018
pazar
kizlar esim kahvalti hazirlamak istiyodu diyete başladığımdan beri hazirlatmiyodum. bugun tekrar dedi sadece sosis yapicam dedi tamam dedim. bir suru sey yapmis. ben de darilmasin diye 1 er lokma yedim.
yer yemez direk spora gittik aksama kadar yuruduk yaga donusmesin diye
10.00
1 dilim ev ekmegi
2 isirik ispanakli gozleme
1 tane sogan halkasi
1 kasik soslu sosis
1 kasik yogurtlu salcali kizarmis biber
domates salatalik
peynir
cay
14.00
turk kahvesi
19.00
4 5 kasik saçta kusbasi et
sogan domates
1.5lt su
2.5 saat yuruyus
LAydLiNe
İçilir canım hatta daha iyi olur ödem atmana yardım eder.Kızlar regl varken yeşil çay içilir mi
İyi akşamlar kızlar, menümm yazmayım yarın işe başlama stresimden fazla yedim. Yarındsn itibaren söz çok büyük bi çaba göstereceğim
Yorumladım canım sen dikkat etmemişsin. Aynı gün yorumlamasam da ertesi gün mutlaka yorumluyorum.
Evet canım herkes mesajlarını sayacak. Zor değil aslında profiline girdiğinde 5 dk nı almıyor.
Sizi bilerek rakip yaptım zaten çünkü aynı hızda kilo veriyorsunuz. Planlı programlı yani rakipler
Menünü göremedim özellikle baktım.
Hımmm menüler yazılmıyor demek ki sakıncalı şeyler yeniliyor
Demek yokluğumu fırsata çevirmeye çalışıyorsunuz haaaaa
Sana da geliyor canım ceza. Ne o öyle triliçe su böreği valla iyi kaçırmışsın. Gerçi sen benim rakibimden yiyebilirsin
Akşam 21:00 de yediklerin hiç olmamış canım
Tabii ki canım ben zaten kimin emzirip kimin emzirmediğini biliyorum. Ama seni bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. Sen zaten ilk zamanlar katılım konusunda biraz sıkıntılıydın. Şimdi şimdi daha iyi oldu paylaşımların. Menülerinizin başına yazabilirsiniz. Çünkü emzirenlerin metabolizması normal kadınlara göre daha hızlı çalışıyor.
Pazartesinden itibaren menülerin gözetimim altında olacak ona göre
Hafta sonları arada böyle oluyor canım. Sanırım biraz fazla sosyallik var. Dışarıda da bakamıyorum. Kopuk kopuk oluyor. Ama sıkıntı yok dönüşte tün geçmişi okuyup şeytancıklarımı çıkartıyorum
Sana da ceza geliyor canım hazır ol.
İçilir canım hatta daha iyi olur ödem atmana yardım eder.
11 Mart menüm
Kahvaltı (08:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
1 dilim kepek ekmek
Akşam (17:00)
5 tane köfte
Yoğurt ve salata
3 lt su
Bol bol bisiklet sürdüm (Parkur 1.9 km di, ben arada haritayı karıştırıp yanlış yönlere gittim toplamda 3 km felan sürmüşümdür ama gün boyu ayaktaydım.)
500 ml şekersiz sade nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?