- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Sanada iyi geceler canimHepinize iyi geceler
Güzel bir hafta dileğiyle..
Kızlar haftaya yoğunluğum iki katına çıkıyor. Ayın 24 ünde son dönemin vize sınavları var ve ben henüz çalışmaya başlamadım. Ona çalışmam gerekecek. İş yerinde ayın 15 i yaklaştığı için işlerim iki katına çıktı. Çok yoğun olacağım. Hafta sonu cuma dan İstanbul' a Galatasaray-Fenerbahçe maçı var ona gideceğiz. 20-21 inde okulların yüzme yarışmaları var orda hakem olarak görev alacağım. Karışık ve bol tempolu bir döneme giriyorum. Çok sık uğrayamam ama gelebildiğim her fırsatta geleceğim. Gözüm hep üstünüzde olacak haberiniz olsun.
Allah kolaylık versin canım baya tempolusunEvet yaaa özlemişim bisiklet sürmeyi. Oryantiring olunca hem eğlenceliydi hem tempoluydu.
Bu arada birinci oldumAltın madalya aldım ama gerçek altın değil
Süpersin canımBende bugün çikolatalı muzlu pasta yaptım eşim ve kızlarım bi tepsiyi yediler nerdeyse
Ama ben parmağına değen çikolatayı bile yalamadım tuttum kendimi
Sende kendi frenle bak yedikten sonra pişman oluyorsun
Günaydın canım Pazartesi ekside olmak demek Cuma çok güzel bir eksi demekGunaydin kizlar tukkani ben acayim dedim
Guzel.bir uyku cekmisim kabizligim sabah bir nebze cozuldu rahatladik biraz .
Cuma 68
Bugun 67.8
Fark - 200
Allah kabul etsin cnm bende wc bekliyorum tartılmak için acıktım daBen bugün niyetliyim
Sahurda geç yaptığım için tartılmadım
Süpersin canım
Günaydın canım Pazartesi ekside olmak demek Cuma çok güzel bir eksi demek
Süper cnm haftaiçi biraz daha dikkatle 1 kilo kesin verirsin inşallahGunaydin kizlar tukkani ben acayim dedim
Guzel.bir uyku cekmisim kabizligim sabah bir nebze cozuldu rahatladik biraz .
Cuma 68
Bugun 67.8
Fark - 200
Hayırlı sabahlar...canım ben söylemiştim ya 1 hafta menü yazamicam diye.giriyorum ara buldukça aslında dün bi tek msj yazabildim.okadar yoğun bi hafta geçirdim ki anlatamam.ben eşimin ameliyatını beklerken cenaze çıktı. Bi de başımıza öyle bi iş geldi ki sormayın. Sevdiği çocuk kardeşimi kaçırdi. Perişan haldeyiz.Merhabalar canlarım
Dün temizliğe giriştim kahvaltıdan sonra uğrayamadım. Bu sabahta erkenden oryantiring için başka bir ilçeye gittik tüm gün dışarıdaydım. Bütün geçmişi okudum. Arada menü yazmayan kaçakları tespit ettim. @aylahl mazereti nedeniyle yazmamış. Yediklerine dikkat ettiğine canı gönülden inanıyorum.3oglanannesi canım hiç uğramamışsın. Acaba mazeretin vardı da ben mi hatırlamıyorum? @Bilmece811 polokey2244 sizin menüler yok. @My Jale senin menünde yok canım. ada81 zerra @mrskulkedisi B burcugncy T Toprakliyagmur sizleri tebrik ediyorum menüleri eksiksiz yazmışsınız. @Kriziantemcicegi canım sen cumartesi menüsünü yazmamışsın. @merryangel tatlım senin cuma ve pazar menün yok.
Dediğim gibi hepinizin menüleri tek tek kontrol ettim. Birazdan bazılarını alıntıladım ama alıntılamadıklarım var onlar gayet güzel. Sporları ayrıca inceleyeceğim.
Aaa cok gecmis olsun niye kacirdiki annen banan vermedi mi yokmu demislerdi..Hayırlı sabahlar...canım ben söylemiştim ya 1 hafta menü yazamicam diye.giriyorum ara buldukça aslında dün bi tek msj yazabildim.okadar yoğun bi hafta geçirdim ki anlatamam.ben eşimin ameliyatını beklerken cenaze çıktı. Bi de başımıza öyle bi iş geldi ki sormayın. Sevdiği çocuk kardeşimi kaçırdi. Perişan haldeyiz.
Kıyamam canımsın yaaaaa ben de ilk başladığımda koca popoluydum ama biniyordum. Ben çok severim bisiklete binmeyi ve sporun her türlüsünü. Bu aralar yapmıyorum bakmayın siz. Bu sene inşallah uzun yol yapmayı bile istiyorum bisikletle. Bu arada bisiklet topluluğum da var yalnız sürmüyorum onlarla birlikte. Ama sende seviyorsan denemelisin. Utanacak bişey yok.Hayırlı olsun cnmtebrik ederimm
Ben bisiklet binmeye utanıyorum bu koca popomla
Vicdan azabı menüsü hiç bir şey yememişsin. Lokum olmamış. Hafta içi daha dikkatli ol canım. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım.Ama bugun 11 mart listem
Kahvalti 8.30
yarim dilim ekmek
2 zeytin
Aksam 17.00
5 sıkımlık lavassiz cigkofte
Bol yeşillik
18.30
1 bardak cay minik lokum
20.00
1 kase yoğurt
2 litre su
15 dakika zumba
Yarim saat farkli sporlar
50 mekik
Seni kocamannnn alkışlıyorummmmmmmmmBence biz hayır demeyi bilmiyoruz
Net ve kararlı olamıyoruz cnm
Üç gündür spor yok canım farkındasın dimi. Sporsuz olmaz bu iş. Cumadan 30 dk borcun var ayrıca bu gün de spor günümüz. Birde akşam yemeğinin saati çok geç.11 şubat menüm
9.30 sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
Çok az pekmez tahin
1dilim peynir
11.00 chia tohumlu yoğurt
14.00 öğlen
5 kaşık kabak kavurması
1 kaşık bulgur pilavı
17.00 1 potakal
18.00 şekersiz nescafe
20.00 akşam
5 kaşık kabak kavurma
1 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
2lt su (emzdiriyorum)
Allah kabul etsin canımBen bugün niyetliyim
Sahurda geç yaptığım için tartılmadım
Tamam canım ama sen yine de menülerini yazmaya çalış. Hesap vermen gerektiği için daha dikkatli olursun. Bırakmazsın kendini. Umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey. Kardeşinde seviyorsa mutlu olurlar inşallah.Hayırlı sabahlar...canım ben söylemiştim ya 1 hafta menü yazamicam diye.giriyorum ara buldukça aslında dün bi tek msj yazabildim.okadar yoğun bi hafta geçirdim ki anlatamam.ben eşimin ameliyatını beklerken cenaze çıktı. Bi de başımıza öyle bi iş geldi ki sormayın. Sevdiği çocuk kardeşimi kaçırdi. Perişan haldeyiz.
Bugünden itibaren yazacağım ins.canım. merak etme zaten yeme icme kalmadı bende bu hafta sıkıntı yok.Kıyamam canımsın yaaaaa ben de ilk başladığımda koca popoluydum ama biniyordum. Ben çok severim bisiklete binmeyi ve sporun her türlüsünü. Bu aralar yapmıyorum bakmayın siz. Bu sene inşallah uzun yol yapmayı bile istiyorum bisikletle. Bu arada bisiklet topluluğum da var yalnız sürmüyorum onlarla birlikte. Ama sende seviyorsan denemelisin. Utanacak bişey yok.
Vicdan azabı menüsü hiç bir şey yememişsin. Lokum olmamış. Hafta içi daha dikkatli ol canım. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım.
Seni kocamannnn alkışlıyorummmmmmmmm
Hayır demeyi öğrendiğiniz gün olacak bu iş.Dün hayır dediğim pastaları börekleri bir görseniz inanamazsınız. Hem spor yapmaya gelmişler hem de çantadan dünya bir yiyecek çıkardılar. Makarna salatası bile vardı. Sarmalar börekler kekler. Ben sadece 3 fincan çay içtim. Kararlı olmak lazım.
Üç gündür spor yok canım farkındasın dimi. Sporsuz olmaz bu iş. Cumadan 30 dk borcun var ayrıca bu gün de spor günümüz. Birde akşam yemeğinin saati çok geç.
Allah kabul etsin canım
Tamam canım ama sen yine de menülerini yazmaya çalış. Hesap vermen gerektiği için daha dikkatli olursun. Bırakmazsın kendini. Umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey. Kardeşinde seviyorsa mutlu olurlar inşallah.
Hayırlı sabahlar...canım ben söylemiştim ya 1 hafta menü yazamicam diye.giriyorum ara buldukça aslında dün bi tek msj yazabildim.okadar yoğun bi hafta geçirdim ki anlatamam.ben eşimin ameliyatını beklerken cenaze çıktı. Bi de başımıza öyle bi iş geldi ki sormayın. Sevdiği çocuk kardeşimi kaçırdi. Perişan haldeyiz.
Ya çocuk astsubay gezici uzaklıkta vardı oyuzden istemedi ailem aslında ayrılmışlardi ama işte nasip ne diyelim. Maf olduk biz ama anlaşıldı artık bu hafta sonu düğün olacak bakalım inş.Aaa cok gecmis olsun niye kacirdiki annen banan vermedi mi yokmu demislerdi..
24 yaşında canım o da geçici anaokulu öğretmenliği yapıyordu. Çocuklar falan herşey kaldı ortadaAllah yardımcınız olsun canım. Kaç yaşında kardeşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?