Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet yaaa özlemişim bisiklet sürmeyi. Oryantiring olunca hem eğlenceliydi hem tempoluydu.

Bu arada birinci oldum Altın madalya aldım ama gerçek altın değil
Allah kolaylık versin canım baya tempolusun
Tebrik ediyorum bu arada

Bende bugün çikolatalı muzlu pasta yaptım eşim ve kızlarım bi tepsiyi yediler nerdeyse
Ama ben parmağına değen çikolatayı bile yalamadım tuttum kendimi
Sende kendi frenle bak yedikten sonra pişman oluyorsun
Süpersin canım
Gunaydin kizlar tukkani ben acayim dedim

Guzel.bir uyku cekmisim kabizligim sabah bir nebze cozuldu rahatladik biraz .

Cuma 68
Bugun 67.8
Fark - 200
Günaydın canım Pazartesi ekside olmak demek Cuma çok güzel bir eksi demek

Hayırlı sabahlar...canım ben söylemiştim ya 1 hafta menü yazamicam diye.giriyorum ara buldukça aslında dün bi tek msj yazabildim.okadar yoğun bi hafta geçirdim ki anlatamam.ben eşimin ameliyatını beklerken cenaze çıktı. Bi de başımıza öyle bi iş geldi ki sormayın. Sevdiği çocuk kardeşimi kaçırdi. Perişan haldeyiz.

Aaa cok gecmis olsun niye kacirdiki annen banan vermedi mi yokmu demislerdi..

Hayırlı olsun cnm tebrik ederimm
Ben bisiklet binmeye utanıyorum bu koca popomla
Kıyamam canımsın yaaaaa ben de ilk başladığımda koca popoluydum ama biniyordum. Ben çok severim bisiklete binmeyi ve sporun her türlüsünü. Bu aralar yapmıyorum bakmayın siz. Bu sene inşallah uzun yol yapmayı bile istiyorum bisikletle. Bu arada bisiklet topluluğum da var yalnız sürmüyorum onlarla birlikte. Ama sende seviyorsan denemelisin. Utanacak bişey yok.

Vicdan azabı menüsü hiç bir şey yememişsin. Lokum olmamış. Hafta içi daha dikkatli ol canım. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım.

Bence biz hayır demeyi bilmiyoruz
Net ve kararlı olamıyoruz cnm
Seni kocamannnn alkışlıyorummmmmmmmm
Hayır demeyi öğrendiğiniz gün olacak bu iş. Dün hayır dediğim pastaları börekleri bir görseniz inanamazsınız. Hem spor yapmaya gelmişler hem de çantadan dünya bir yiyecek çıkardılar. Makarna salatası bile vardı. Sarmalar börekler kekler. Ben sadece 3 fincan çay içtim. Kararlı olmak lazım.

Üç gündür spor yok canım farkındasın dimi. Sporsuz olmaz bu iş. Cumadan 30 dk borcun var ayrıca bu gün de spor günümüz. Birde akşam yemeğinin saati çok geç.

Ben bugün niyetliyim
Sahurda geç yaptığım için tartılmadım
Allah kabul etsin canım

Tamam canım ama sen yine de menülerini yazmaya çalış. Hesap vermen gerektiği için daha dikkatli olursun. Bırakmazsın kendini. Umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey. Kardeşinde seviyorsa mutlu olurlar inşallah.

Kızlar mesaj sayılarını günlük istiyorum. Lütfen herkes saysın. Şu ana kadar düzenli olarak sayan zerra ve T Toprakliyagmur var. Bu konu benim için çok önemli. Kimseyi kırmak üzmek istemem ama lütfen kurallarımıza uyalım. Diğer kalan herkesten günlük mesaj sayılarını istiyorum.

Bugünden itibaren yazacağım ins.canım. merak etme zaten yeme icme kalmadı bende bu hafta sıkıntı yok.

Allah yardımcınız olsun canım. Kaç yaşında kardeşin.

Aaa cok gecmis olsun niye kacirdiki annen banan vermedi mi yokmu demislerdi..
Ya çocuk astsubay gezici uzaklıkta vardı oyuzden istemedi ailem aslında ayrılmışlardi ama işte nasip ne diyelim. Maf olduk biz ama anlaşıldı artık bu hafta sonu düğün olacak bakalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…