Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başladınmı canım hayırlı olsun.
O kadar özledim ki şuan bile gözlerim doldu
3 sene çalıştım branşım kimya, fen Bilimleri olarak ortaokul da görev aldım.
Sırayı, tahtayı, yoklama defteri doldurmayı, yazılı okumayı en önemlisi öğrencileri öyle özledim ki....
İçimde kocaman bir yara.
Atanamadım.
Atanmayı geçtim çalışmak istiyorum maası umrumda değil sözleşmeli çalışsamda olur ama ailem uzakta bebeğimi bakıcı ya veremem.
Kadrolu olsam Nyse ama aldığım para zaten bakıcı ya gidecek.
Yani evde tıkıldım kaldım moralim çok bozuk.
Bence sende üzülme senin yerinde olmayı öyle isterdim ki...

Slm kızlar
Cuma 92.700
Bugün 92.200
Fark -500
Süper canım
Zamanla alışacaksınız zor olucak ama
Dışarıda yemek problem olmuyorsa güzel
Ben tam gün çalıştığım için işe götürüyorum yemek
İnşallah bebeğin büyüyünce çalışma imkanın olur canım
Watsapp durumuma öncesi ve sonrası halimi durum yaptım.
Yıllardır benimle dalga geçenler
Msj atıp tebrik ettiler.
İnanın tüm aile harıl harıl diyet yapıyor Nisan sonu mayıs başı kınamız var.
Tebrikler canım

Başladın mı canim hayırlı olsun.eski kıyafetlerin oluyor mu şimdi.

Sağol canım

Niye kaçırdıki çok kötü olmuş

Günaydın canım yinede güzel
Yazdım ya canım astsubay olduğu için gezici bide uzaklık babam da yakinlardan olsun istedi. Versek bile bi sene sonra ancak düğün yapardı çocukta beklemek istemedi sanırım. Nebileyim valla üzüntü stres jandarmayla falan uğraştık şikayetçi olduk falan ama baktık olmuyor mecbur anlaşıldı napalim bizimde canımız..1 haftadır yeme içme kalmadı bende bu haftaki koşturmacada tek güzel yanı bu sanırım.

Ya çocuk astsubay gezici uzaklıkta vardı oyuzden istemedi ailem aslında ayrılmışlardi ama işte nasip ne diyelim. Maf olduk biz ama anlaşıldı artık bu hafta sonu düğün olacak bakalım inş.
hayırlı uğurlu olsun , ailelere göstermelik ayrılmışlar ) Allah mesut etsin

Üzülme bence evde olmanın tadını çıkart. Ben de şuan evde olmak isterdim. Kadrolu olduğunda da mecbur çalışmak zorunda kalıyorsun. Kızlardan birini 3 aylık birini 5 aylık bıraktım. Emin ol o da çok can sıkıcı bir durum. Eninde sonunda çalışacaksın zaten dediğim gibi tadını çıkart derim.

Watsapp durumuma öncesi ve sonrası halimi durum yaptım.
Yıllardır benimle dalga geçenler
Msj atıp tebrik ettiler.
İnanın tüm aile harıl harıl diyet yapıyor Nisan sonu mayıs başı kınamız var.
Bak şimdi ben de merak ettim. Dikkat et bu arada bazen nazar oluyorsun. Bana sık sık olur bu kilo konusunda. Dua okumayı ihmal etme.

Senin tartıdan şüphelenmeye başladım. Ödem de olabilir ama çok fark var bayağı iyi Umarım şımartmaz bu sonuç seni.
Tartıyı bende bilmiyorum valla.ama söylemesi ayıp ben tuvalet olarak sıkıntıliyim 2 günde bir.onunda etkisi olabilir. Merak etme şımarmam daha çok mutlu oldum enerji verdi bi de elbise falan alıcam düğün için ya dikkat edicem bu hafta.

evde zor canım , bende çalıştığım dönemlerde daha az yerdim )

Ayy evet bi de düğün var dimi senin bu hafta iyi vermen lazım Ben genelde iyi kilolar verince şımarırım da o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…