- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.203
- 398
Çok sağol kaptanım. Umduğumdan iyiydi başta çinkü eve çok tıkılmıştım, arkadaşları görmek onlarla sohbet etmek iyi gekdi ama oğlum yokluğumda ağladı, susturamamış kaynanam. 1 ders izin alıp geldim şimdi emziriyorum: içim de parçalanmadı değil ama o da ben de alışacağım.
Süper canımSlm kızlar
Cuma 92.700
Bugün 92.200
Fark -500
Zamanla alışacaksınız zor olucak amaÇok sağol kaptanım. Umduğumdan iyiydi başta çinkü eve çok tıkılmıştım, arkadaşları görmek onlarla sohbet etmek iyi gekdi ama oğlum yokluğumda ağladı, susturamamış kaynanam. 1 ders izin alıp geldim şimdi emziriyorum: içim de parçalanmadı değil ama o da ben de alışacağım.
Dışarıda yemek problem olmuyorsa güzelKızlar evdeyken akkıma devamlı yemek geliyordu, buzdolabını açıp açıp kapatıyordum ama bugün okulda sabah sadece haşlanmış bir yumurta yememe rapmen yemek gelmedi.Dyrceğim o ki hem evde oturup hem zayıflamak gerçekten zormuş
İnşallah bebeğin büyüyünce çalışma imkanın olur canımBaşladınmı canım hayırlı olsun.
O kadar özledim ki şuan bile gözlerim doldu
3 sene çalıştım branşım kimya, fen Bilimleri olarak ortaokul da görev aldım.
Sırayı, tahtayı, yoklama defteri doldurmayı, yazılı okumayı en önemlisi öğrencileri öyle özledim ki....
İçimde kocaman bir yara.
Atanamadım.
Atanmayı geçtim çalışmak istiyorum maası umrumda değil sözleşmeli çalışsamda olur ama ailem uzakta bebeğimi bakıcı ya veremem.
Kadrolu olsam Nyse ama aldığım para zaten bakıcı ya gidecek.
Yani evde tıkıldım kaldım moralim çok bozuk.
Bence sende üzülme senin yerinde olmayı öyle isterdim ki...
Tebrikler canımWatsapp durumuma öncesi ve sonrası halimi durum yaptım.
Yıllardır benimle dalga geçenler
Msj atıp tebrik ettiler.
İnanın tüm aile harıl harıl diyet yapıyor Nisan sonu mayıs başı kınamız var.
Süper canım
Zamanla alışacaksınız zor olucak ama
Dışarıda yemek problem olmuyorsa güzel
Ben tam gün çalıştığım için işe götürüyorum yemek
İnşallah bebeğin büyüyünce çalışma imkanın olur canım
Tebrikler canım
Cuma 64.2 idim galiba bu sabah 63.3 çıktım.Sağol canım
Günaydın canım inşallah
Hayırlısı olsun inşallah haklarında
Cuma kaçtın canım
Günaydın canım
Başladın mı canim hayırlı olsun.eski kıyafetlerin oluyor mu şimdi.Kızlar evdeyken akkıma devamlı yemek geliyordu, buzdolabını açıp açıp kapatıyordum ama bugün okulda sabah sadece haşlanmış bir yumurta yememe rapmen yemek gelmedi.Dyrceğim o ki hem evde oturup hem zayıflamak gerçekten zormuş
çok iyi ya..Cuma 64.2 idim galiba bu sabah 63.3 çıktım.
Cuma 64.2 idim galiba bu sabah 63.3 çıktım.
Allah kabul etsin canımBen bugün niyetliyim
Sahurda geç yaptığım için tartılmadım
rakibemmmm sen eksi 200 ben eksi 100 hadi bakalımIns. Baby
Yazdım ya canım astsubay olduğu için gezici bide uzaklık babam da yakinlardan olsun istedi. Versek bile bi sene sonra ancak düğün yapardı çocukta beklemek istemedi sanırım. Nebileyim valla üzüntü stres jandarmayla falan uğraştık şikayetçi olduk falan ama baktık olmuyor mecbur anlaşıldı napalim bizimde canımız..1 haftadır yeme içme kalmadı bende bu haftaki koşturmacada tek güzel yanı bu sanırım.Sağol canım
Niye kaçırdıki çok kötü olmuş
Günaydın canım yinede güzel
hayırlı uğurlu olsun , ailelere göstermelik ayrılmışlarYa çocuk astsubay gezici uzaklıkta vardı oyuzden istemedi ailem aslında ayrılmışlardi ama işte nasip ne diyelim. Maf olduk biz ama anlaşıldı artık bu hafta sonu düğün olacak bakalım inş.
Üzülme bence evde olmanın tadını çıkart. Ben de şuan evde olmak isterdim. Kadrolu olduğunda da mecbur çalışmak zorunda kalıyorsun. Kızlardan birini 3 aylık birini 5 aylık bıraktım. Emin ol o da çok can sıkıcı bir durum. Eninde sonunda çalışacaksın zaten dediğim gibi tadını çıkart derim.Başladınmı canım hayırlı olsun.
O kadar özledim ki şuan bile gözlerim doldu
3 sene çalıştım branşım kimya, fen Bilimleri olarak ortaokul da görev aldım.
Sırayı, tahtayı, yoklama defteri doldurmayı, yazılı okumayı en önemlisi öğrencileri öyle özledim ki....
İçimde kocaman bir yara.
Atanamadım.
Atanmayı geçtim çalışmak istiyorum maası umrumda değil sözleşmeli çalışsamda olur ama ailem uzakta bebeğimi bakıcı ya veremem.
Kadrolu olsam Nyse ama aldığım para zaten bakıcı ya gidecek.
Yani evde tıkıldım kaldım moralim çok bozuk.
Bence sende üzülme senin yerinde olmayı öyle isterdim ki...
Bak şimdi ben de merak ettim. Dikkat et bu arada bazen nazar oluyorsun. Bana sık sık olur bu kilo konusunda. Dua okumayı ihmal etme.Watsapp durumuma öncesi ve sonrası halimi durum yaptım.
Yıllardır benimle dalga geçenler
Msj atıp tebrik ettiler.
İnanın tüm aile harıl harıl diyet yapıyor Nisan sonu mayıs başı kınamız var.
Tartıyı bende bilmiyorum valla.ama söylemesi ayıp ben tuvalet olarak sıkıntıliyim 2 günde bir.onunda etkisi olabilir. Merak etme şımarmam daha çok mutlu oldum enerji verdi bi de elbise falan alıcam düğün için ya dikkat edicem bu hafta.Senin tartıdan şüphelenmeye başladım. Ödem de olabilir ama çok fark var bayağı iyiUmarım şımartmaz bu sonuç seni.
Ayy ben de dün uzun zamandan sonra ilk defa bisiklete binince fena oldum ağrıyor her yerlerimada adaaaaaaaaa
ben sana niye uydum
bacaklarımdan zor yürüyorum
evde zor canım , bende çalıştığım dönemlerde daha az yerdimKızlar evdeyken akkıma devamlı yemek geliyordu, buzdolabını açıp açıp kapatıyordum ama bugün okulda sabah sadece haşlanmış bir yumurta yememe rapmen yemek gelmedi.Dyrceğim o ki hem evde oturup hem zayıflamak gerçekten zormuş
Tartıyı bende bilmiyorum valla.ama söylemesi ayıp ben tuvalet olarak sıkıntıliyim 2 günde bir.onunda etkisi olabilir. Merak etme şımarmam daha çok mutlu oldum enerji verdi bi de elbise falan alıcam düğün için ya dikkat edicem bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?