Ne güzel canımherşeyde vardır bir hayır canım lütfen böyle üzülme , bak çocuğunu büyütüyorsun bende işi bıraktım eve kapandım önceleri isyanlardaydım kızım kreşe başladı öğretmenlerin yorumu şu oldu kızınızın gözleirnin içi gülüyor çoook mutlu bir çocuk dedi... bana kalsa ben çalışırdım işim güzeldi ama eşim istemedi... halada istemiyor ada okula başlayınca o saat 2,5ta gelecek nereye bırakacaksın diyor ...herleyde vardır bi hayır inan... çook şükür dert olarak gördükleirmiz aslında hiç bişey Allah başka imtihanlar vermesin...
Romantik takılacağız diyorsunEvet bugun çıkcam inş.
Ankara da hava çok hoş.
Çarşamba da eşim le piknik planlımız var inşaAllah bir sıkıntı çıkmaz yine göl kıyısına gidicez :)
Geçer geçerde zor geçecekGeçer bence kreme bile gerek yok. Boş yere uğraşma ilaçla.
İp atlamada sorun yokhahahahaha yanıyor yağlar şekerimmmmmdevam devam alışacak
Seninki de iyiymiş4 yaşında başladı canım kreşe) kızımın değil ama benim ayrılmam çook zor oldu ... kreşe ilk başlayan çocuk ne yapar ağlar istemez anneler biraz bekler sınıfta yada dışarda demi geneli böyledir... benim kız tam tersi ilk gün beni öptü babayı öptü öğretmeniyle yukarı çıktı ben hüngür hüngür kreş müdürü beni teselli ediyor
Hımmm pro üyesin görüyorsun dimi11 ziyaretçimiz var gelselerde sohbet etsek))
İnşallah bakalım. Ben pazartesi herkesten -200 bekliyordum. Kimse de çıt yok valla
Slm kızlar
Cuma 92.700
Bugün 92.200
Fark -500
canım spor ayakkabı ile atlıyorsun demi ayakkabısız atlarsan ağrı yapabilir...Ne güzel canım
Kadın ayağı üstünde durmalı
Ama çalışmak zorunda değilse ne güzel bebeğini büyütsün
Kendini geliştirecek kurslara katılsın
Biz bir ton stres yorgunlukla eve geliyoruz
Küçücük birşey de hemen sinirlenebiliyorım
2 yıl ücretsiz izin almıştım küçük oğlumda
Hayatımın en güzel yıllarıydı
Romantik takılacağız diyorsun
Rabbim muhabbetinizi artırsın
Geçer geçerde zor geçecek
Paytak paytak yürüyorum
Arkadaşlar gülüyor neydi derdin diye
İp atlamada sorun yok
Yürüyemiyorummmm
Keşke ipimi işe getirseymişsim
Bugün mesai geç bitiyor atlardım
Seninki de iyiymiş
Hımmm pro üyesin görüyorsun dimi
canım , cuma benim regli günüm bilmiyorum kii ama elimden geleni yapacamada81 baby cumaya kac gider
canım , cuma benim regli günüm bilmiyorum kii ama elimden geleni yapacam)) sporu artırdım bayağı perşembe spor yapmam kasları dinlendiririm.... sende ne olur durumlar ?
Beni gormedin herhalde
Vaov baby
Ne güzel canım
Kadın ayağı üstünde durmalı
Ama çalışmak zorunda değilse ne güzel bebeğini büyütsün
Kendini geliştirecek kurslara katılsın
Biz bir ton stres yorgunlukla eve geliyoruz
Küçücük birşey de hemen sinirlenebiliyorım
2 yıl ücretsiz izin almıştım küçük oğlumda
Hayatımın en güzel yıllarıydı
Romantik takılacağız diyorsun
Rabbim muhabbetinizi artırsın
Geçer geçerde zor geçecek
Paytak paytak yürüyorum
Arkadaşlar gülüyor neydi derdin diye
İp atlamada sorun yok
Yürüyemiyorummmm
Keşke ipimi işe getirseymişsim
Bugün mesai geç bitiyor atlardım
Seninki de iyiymiş
Hımmm pro üyesin görüyorsun dimi
Oooo superSpora devam edersem 1 garanti canim
Kızların okulu uzak mı canım aslında önce çıkıp yürüyüp sonra kızları almaya gitsen
sagol canim.Kendi mesleği yani ellerine sağlık eşinin cnm afiyet olsun
insallah canim. cok yoruldumAfiyet olsun canım
Eşinin de eline sağlık
Yanmış gitmiştir onlar yapılan sporla
evet canim kotu beslenince ceza verdim kendime. dinlenme gunumdu o gun. cezam nedir? suyu disarda olunca icmiyorum wc problemi cikmasin diyeCuma menünün yanına da bi ceza yazmışım. Bugünden de cezan oldu. Suyu çok az içiyorsun. Dün 1 lt bugün 1,5 yetmez. En az 2 içmeye çalış canım. Yürüyüş çok iyi olmuş bugün.
merakla bekliyorum. ne olabilir ki.Sana da ceza geliyor canım h
evet canim kotu beslenince ceza verdim kendime. dinlenme gunumdu o gun. cezam nedir? suyu disarda olunca icmiyorum wc problemi cikmasin diye
Kötü bir ceza olmalı ki bir daha kaçamak yapma ama henüz karar veremedimmerakla bekliyorum. ne olabilir ki.
spor?
Bunu bende yapıcam inşallah tebrikler cnmWatsapp durumuma öncesi ve sonrası halimi durum yaptım.
Yıllardır benimle dalga geçenler
Msj atıp tebrik ettiler.
İnanın tüm aile harıl harıl diyet yapıyor Nisan sonu mayıs başı kınamız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?