Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Her şerde bir hayr vardır canım üzülme
Aynen canım temizlik yaparız artık
Kizlar ben bugün kacamak yaptim ayyy zor dayaniyorum birakmak istiyorum canim sıkıldi regli olacam acayip tatli istegim var izine mi ayrilsam düşünüyorummm

Benimde aşırı istiyor, hatta diyorum yarın piknik yerine pasta mı yesem :)
Belki bir kaçamak iki kaçak Nyse ama eğer ki izne ayrılırsak kilo ile dönme ihtimalimiz çok canım.
Bence gitme

Sabah 08.00
1.5 yagda yumurta
1 dilim kasar
Yarim kk suzme peynir
1 dilim ananas

Ogle 12.15
1 bardak ezogelin corba
Salata

Ara 15.00
1 turk kahvesi

Aksam 18.30
3 tane firinda kofte
2 kasik.pirinc pilavi
Salata

3 litre su
30 dk eliptik
Bolgesel hareketler

Evet izinde kilo veremiyor insan daha once denedim sabit gibi sabite yakinla geri dondum ama liste sorumluluğu var kilo veremezsem sabitle gelirsem endisesi var..

1.59 boy canim hedef 58 gerci 60 ta olsam iyi derim ama uzun suredir diyetteyim yoruldum sanirim...
Evet insan bazen diyor nereye kadar böyle devam edicek ama 10 kilo vermek var bide daha alıp 30 kilo vermek var ben hep onu düşünürüm kendimi kilolu sevmiyorum işim zorlaşmasın diye bir ileri bir geri sık sık diyetteyim
Aynada kendini , giydiğini beğenince açlık falan unutuluyor,bak azcık daha sabır bence

Olsun komşunada ver bi bez birlikte çabuk biter

afiyet olsun canım

oyy kuzum bayağı büyümüşsünüz en tatlı zamanları
Sağol tatlım
Afiyet olsun canım
Karnabahar kısırını bir deneylemedim
Afiyet olsun canım
Kızlar moralim sıfır eşimle yarın göl kısyısna gidecektik Ankara yağmurlu gözüküyor
Ve önümüzdeki pazar dahil hergün çalışıyor
Belli olmaz canım yarın bakarsınız havaya
Ona göre planınızı yaparsınız
Kizlar ben bugün kacamak yaptim ayyy zor dayaniyorum birakmak istiyorum canim sıkıldi regli olacam acayip tatli istegim var izine mi ayrilsam düşünüyorummm
İzin filan düşünme
Son zamanlarda bende de oluyor
Sma yakaladığımız ivmeyi kaybetmeyelim
Ben buraya geleli 3 ayı geçti
Bak. Ben bile bırakmıyorum canım

Evet gecen mayis ayinda 66.600 idi kilom o halimi bile cook begeniyordum

Teşekkürler canım bu ara pek sesin çıkmıyor nasılsın

Elimden geldigince gelmeye calisiyorum cnm ama is yeri asiri yogun tek calisiyorum bi sertifika programi var bi kismi orda elemanlarin o nedenle yoruluyorum spor yapinca iyice pertim cikio aksama

Sen nasilsin?

Canim benimki cok uzun sureli seruven bi motive oldum 10 kilo gibi verdim sonra bi izine ayrildim yaz ayinda yedim ictim sonra geri kasim gibi geri dondum bi ileri bi geri devam ettim sanki korumadayim ....

Spor güzel
Onun haricinde

Afiyet olsun canım güzel

Bende de durumlar aynı canım evdekiler sebze yemiyor hergün onlara ayrı kendime ayrı
Ama onların kilo derdi yok eşimde çocuklarda fit ben de yanlarında sırıtmayayım diye hep diyet
Ben gecen sene diyette yedim sebzeyi yedim sebzeyi proya cook az yer verdim bu sefer butun degerlerim alt ust oldu aksamlari bi kase corba bi kase yogurtla gunu kapatirdim sadece kahvalti ve aksama corba oyle oyle 10 kiloya yakin verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…