- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Olsun komşunada ver bi bez birlikte çabuk biterÇıldıracam yaa tam mutfağı heryeri döktüm komşum geliyormus kahve içmeye 5dk kadar
Heryer dağınık ya bugün gece ancak biterim
afiyet olsun canımBugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Yeşil çay
11:00
Sade Türk kahvesi
13:00
6-7 yk pırasa az bulgurlu
17:00
1 portakal
1 avuç beyaz leblebi
18:30
Tavuk pirzola
Bol salata
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
150 ip
oyy kuzum6 bucuk olduk
İnşallah başarırsın canımSelam kizlar gelemedim sabahtan cok asiri bir bas agrisiyla uyandim migrenim titacak galiba gozlerim filan yanio kahvaltimi yaptim oglen yemekte ne var bi fikrim yok ama aksama kofte var hazirladim bi firina girecek yaninada sole guzel bir salata sporumu da bas agrim gecerse gun icinde kesinlikle yapicm cunki en azindan nisan basina kadar 4 kilo vermis olmak istiyorum yani en kotu 65 i gormem lazim ramazana kadar da ideale dusmem lazim ramazanda cunki cok davetlere gidiyotum diyet zor oluyo. Sukur ama yillardir kilo almam ramazanda
Velhasil kelam ne kadar cok konustum suan ramazan bayraminda sigarette pantolon giymek istiyorum. Hedef 60 ama yinede bu sefer bi 55 56 zorlicam
Ben de dışarda olduğumda düzgün beslenmek zor oluyorDün oğlumu doktora götürdük, ilçede oturuyorum. 1 saat uzakta hastane, git gel düzgün beslenemedim
Kaptan kısıra izin veriyor pirinç patates bezelyeye izin vermiyorne zaman salata hazırlasam içine bulgurda atıp kısır yapasım oluyor
Ben hiç gerek bulmuyorum zaten kıyafet giydiğimde belli oluyor bu beni çoook mutlu ediyorben çok korkuyorum ölçmüyorum gerçi evimde mezuremde yok
Aynen oyle canım cok guzel bir duygu Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahOlsun komşunada ver bi bez birlikte çabuk biter
afiyet olsun canım
oyy kuzumbayağı büyümüşsünüz en tatlı zamanları
Sadece salata yiyerek çok sağlıksız beslenmiş vücut dirençsiz düşer ve hastalıklara davetiye açar sen boş ver onları biz en iyisini yapıyoruzKızlar bişey soracağım bi hafta da 5 kilo verilir mi ya...diyet yaptığımı bilen bi tanıdık bana sordu da dedim imkanı yok ben aralıktan beri diyet yapıyorum ancak 7 kilo verdim.bi akrabamız 1 hafta sadece salata yemiş şu içmiş 5 kilo vermiş dedi bende mutlaka bi çay falan kullanıyordum ama onlarda hiç sağlıklı değil ondan gitse gitse şu ödem vs.gitmiştir dedim yani. 3 aydır gruptayim çok şey öğrendik burdan.bi de bi anda verilen bi anda geri gelir.benim 8 kilo fazlam kaldı allah nasip ederse ozman 2 hafta salata yiyeyim bitsin gitsin ne ala memleket.
Her şerde bir hayr vardır canım üzülmeKızlar moralim sıfır eşimle yarın göl kısyısna gidecektik Ankara yağmurlu gözüküyor
Ve önümüzdeki pazar dahil hergün çalışıyor
Olsun komşunada ver bi bez birlikte çabuk biter
afiyet olsun canım
oyy kuzumbayağı büyümüşsünüz en tatlı zamanları
Çok kolay gelsin canım benim
Kizlar ben bugün kacamak yaptim ayyy zor dayaniyorum birakmak istiyorum canim sıkıldi regli olacam acayip tatli istegim var izine mi ayrilsam düşünüyorummm
Sakın yapmaKizlar ben bugün kacamak yaptim ayyy zor dayaniyorum birakmak istiyorum canim sıkıldi regli olacam acayip tatli istegim var izine mi ayrilsam düşünüyorummm
13 mart
Maalesef bugun aşırı geç bir kahvaltı bende kendime kızgınım
12:00
Sucuklu 2 yumurta
2 Kk peynir
1 avuç kuru üzüm
4-5kuru kayısı
Yarım havuç
Yarım domates
Yarım biber
1 dal marul
19:00
Kocaman bir tabak karnıbahar kısırı
Soda
Spor:1 ml leslie yapcam inş
Su:3 lt
13 mart menüm
Sabah 10:00
2 hşl yumurta
2 y k yulaf ezmesi
1 kase süt
2 k kayısı
2 ceviz
5 zeytin
Akşam 19:30
1 tabak ıspanak yemeği az pirinç li kıymalı
2 y k bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 tabak salata
1 kase lahana turşusu
2 litre su
150 ip atlama
Bilmiyorum kafam karışıkSakın saçmalama ozm bozarsın cnm
Dikkat etmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?