- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
Ben ekmeye hasretim canım bi ucundan koparsam gerisi gelir diye dokunmuyorum
Diyette simit ve ekmek beni en çok zorlayan bide tatlılarne çok şey saydım ne kaldıki
kendini en iyi sen tanıyosun canım bu ramazanda da almazsın merak etme. zaten hurma yedikten sonra kolay tutuluyo. belki psikolojik bilemiyorum ama hurma yemeyince acıkıcakmısım gibi geliyo.Hızlı alıp hızlı verirdim kiloyu şu an hızlı alıyorum ama vermek yavaşladı havaların ısınmasıyla oda kolaylaşır inşaallah
E ramazanda geliyor orucu sahursuz tutuyorum sağlıksız ama yiyemiyorum bir hurma su yatarım kilo almam ramazanda çok şükür tabi bünye değişiyor bu sene nasıl olcak bakıcaz
Ayyy bi de bedencisin valla iyi güldüm sana
ben yaptımda pek bana göre degil canım. katı geldi biraz ve ekmek olmayınca daha fazla yedim acıkmıyım diyekaratayı bende yapmak istiyorummm ama bi türlü başlıyamadımmm
yaa deniyim o zaman aklımda bulunsun tarçını cok sevmem ama yogurtla deniycem bakalım. meyveyi hiç elime alıp yemem sevmiyorum cünkü esim ya da annem zorla verirdi. diyet sayesinde iyi meyve yiyorum ne kadar da lezzetliymişfırında daha güzel
soğan sarmısak sebze çok güzel oluyor
yanına dafırında patates olaydı iyiydi ama azcık daha dikkat edelim bakalım
umudum niye deşeliyon kızz
iyiymiş afiyet olsun canım
işin zor yorum yapamadım
sağol canım
50 zor atladım
bugün daha iyiyim artırabilirim
bu karışımı bende seviyorum
bide portakallı yoğurt çok güzel oluyor
canım youtube da görmuştum genc kız 2 haftada 18 kilo vermiş.Kızlar bişey soracağım bi hafta da 5 kilo verilir mi ya...diyet yaptığımı bilen bi tanıdık bana sordu da dedim imkanı yok ben aralıktan beri diyet yapıyorum ancak 7 kilo verdim.bi akrabamız 1 hafta sadece salata yemiş şu içmiş 5 kilo vermiş dedi bende mutlaka bi çay falan kullanıyordum ama onlarda hiç sağlıklı değil ondan gitse gitse şu ödem vs.gitmiştir dedim yani. 3 aydır gruptayim çok şey öğrendik burdan.bi de bi anda verilen bi anda geri gelir.benim 8 kilo fazlam kaldı allah nasip ederse ozman 2 hafta salata yiyeyim bitsin gitsin ne ala memleket.
Aynende öyle. Zaten ömrünu sonuna kadar yemek yuyecek birakin anne sutunu alabildigi kadar alsin. Ben karsi cikiyorum diye bana diyolarki cocuk yemege alismiycak cok ugrascan vs vs. He deyip geciyorum artik napayim6 aydan önce zaten kesinlikle hiç bir şekilde başlamayın ek gıdaya. En iyisi anne sütü o da yoksa anne sütüne en yakın mama. Millet erkenden yedirmeye başlıyor. Hem de neler yediriyorlar bazen aklım almıyor.
ayy çok sıkıntı ya nedir o öyle sağlık olmadan zayıf olsan nolacak ben hiç acele etmiyorum kalıcı olsun da verdiklerim tekrar almayayım da varsın yavaş gitsin napalımcanım youtube da görmuştum genc kız 2 haftada 18 kilo vermiş.
2 hafta boyunca ne su içiyor ne yemek yiyor. zorlu bi sureç ama 2 hafta sonunda susamıyor da acıkmıyor da. bu bi hastalık (anorexia nevroza) ve sonu mutlaka ölüm oluyo. kız cevresinin baskısıyla felan bu hastalıgı yeniyor. ve 1 haftada 18 kilo alıyor. 2 haftalık sürecte kaybettiği kilo ise tamamıyle kaslardan. yeni aldıgı kilo ise tamamen yag. dr gitmeye korkuyo şimdi organlarında ters giden seyler oldugunun farkında yuzleşmeye korkuyo.
yani kilo verilmeye kaldı mı her turlu verilir de önemli olan saglıklı olmak.
Senin bebiş 6 aylık mıydı canımAynende öyle. Zaten ömrünu sonuna kadar yemek yuyecek birakin anne sutunu alabildigi kadar alsin. Ben karsi cikiyorum diye bana diyolarki cocuk yemege alismiycak cok ugrascan vs vs. He deyip geciyorum artik napayim
Kızlar bişey soracağım bi hafta da 5 kilo verilir mi ya...diyet yaptığımı bilen bi tanıdık bana sordu da dedim imkanı yok ben aralıktan beri diyet yapıyorum ancak 7 kilo verdim.bi akrabamız 1 hafta sadece salata yemiş şu içmiş 5 kilo vermiş dedi bende mutlaka bi çay falan kullanıyordum ama onlarda hiç sağlıklı değil ondan gitse gitse şu ödem vs.gitmiştir dedim yani. 3 aydır gruptayim çok şey öğrendik burdan.bi de bi anda verilen bi anda geri gelir.benim 8 kilo fazlam kaldı allah nasip ederse ozman 2 hafta salata yiyeyim bitsin gitsin ne ala memleket.
Tarçınlı süt dene en iyi kriz önleyici.
cok guzel mutlu oldum da kontrolum dısında gercekleşince istemsiz sorguluyrum canım. neden oldu bileyim de hep onu yapayım demi ama
ayy çok sıkıntı ya nedir o öyle sağlık olmadan zayıf olsan nolacak ben hiç acele etmiyorum kalıcı olsun da verdiklerim tekrar almayayım da varsın yavaş gitsin napalım
Katıldım oylamayaKızlar paylaşım topiğin de yeni bir oylama yapıldı. Haberi olan vardır mutlaka. Oylamanın sonucuna göre her hafta kilo verenler arasından birinci seçildiği gibi artık bir de sonuncu seçilecek. Sonuncu olan kişi nerede yanlış yaptığını anlatacak. Ve sağlıklı bir tarif paylaşacak. Lütfen artık herkes dikkat etsin bizim takımdan kimsenin sonuncu olmasını istemem
Çevreyle ilgilenmeye sosyalleşmeye başlıyor canımemzik bazen veriyorum dışarıdayken. Zaten pek de sevmiyor. Bizimkinin kusması çok fazla ondan kaynaklanıyor büyük ihtimalle
4 aylık canım sürekli emziriyorum 3 gündür bu aralar her şey dikkatini çekiyor emerken birden kafasını çevirip diğer yöne bakıyor tekrar tekrar aynı şey ve emmeyi unutuyor.
benimki 3 kilo doğdu minyon bir bebek boyu 64 cm fena değil ama kilosu az dediğim gibi 5.5 kg. Seninkine de maşallah diyeyim Allah nazarlardan saklasın
Bende arkadaş arıyorum bulamıyorumay üşeniyorum kız valla. bireysel sporlar hiç bana gore değil. 2 3 arkadasim olsa eğlenceli oludu da işte
Dene canımyaa deniyim o zaman aklımda bulunsun tarçını cok sevmem ama yogurtla deniycem bakalım. meyveyi hiç elime alıp yemem sevmiyorum cünkü esim ya da annem zorla verirdi. diyet sayesinde iyi meyve yiyorum ne kadar da lezzetliymiş
Tek sayılıyor bildiğim kadarıyla
Benimde geçmişte onaylamadığım taahhütten dolayı faturam kabarık gelmiştiKızlar nasılsınız?
İnternetimde bir sıkıntı çıktı onu hallettim aklım sizdeydi.
Bu v..ne müşteri hizmetleri istediğim bir paketi iptal edip istedimedğöim paketi koymamış faturam 100 ü bile geçecek arayıp şikayet ettim ama umarım fayda saglanır.
Sinir oldm.
Tek sayılıyor bildiğim kadarıyla
Benimde geçmişte onaylamadığım taahhütten dolayı faturam kabarık gelmişti
Şimdi taahhüt bitmeden 3 ay önce arıyorlar
6 bucuk oldukSenin bebiş 6 aylık mıydı canım
Çok kolay gelsin canım benimÇıldıracam yaa tam mutfağı heryeri döktüm komşum geliyormus kahve içmeye 5dk kadar
Heryer dağınık ya bugün gece ancak biterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?