Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendini en iyi sen tanıyosun canım bu ramazanda da almazsın merak etme. zaten hurma yedikten sonra kolay tutuluyo. belki psikolojik bilemiyorum ama hurma yemeyince acıkıcakmısım gibi geliyo.

yaa deniyim o zaman aklımda bulunsun tarçını cok sevmem ama yogurtla deniycem bakalım. meyveyi hiç elime alıp yemem sevmiyorum cünkü esim ya da annem zorla verirdi. diyet sayesinde iyi meyve yiyorum ne kadar da lezzetliymiş

canım youtube da görmuştum genc kız 2 haftada 18 kilo vermiş.
2 hafta boyunca ne su içiyor ne yemek yiyor. zorlu bi sureç ama 2 hafta sonunda susamıyor da acıkmıyor da. bu bi hastalık (anorexia nevroza) ve sonu mutlaka ölüm oluyo. kız cevresinin baskısıyla felan bu hastalıgı yeniyor. ve 1 haftada 18 kilo alıyor. 2 haftalık sürecte kaybettiği kilo ise tamamıyle kaslardan. yeni aldıgı kilo ise tamamen yag. dr gitmeye korkuyo şimdi organlarında ters giden seyler oldugunun farkında yuzleşmeye korkuyo.
yani kilo verilmeye kaldı mı her turlu verilir de önemli olan saglıklı olmak.

Aynende öyle. Zaten ömrünu sonuna kadar yemek yuyecek birakin anne sutunu alabildigi kadar alsin. Ben karsi cikiyorum diye bana diyolarki cocuk yemege alismiycak cok ugrascan vs vs. He deyip geciyorum artik napayim

ayy çok sıkıntı ya nedir o öyle sağlık olmadan zayıf olsan nolacak ben hiç acele etmiyorum kalıcı olsun da verdiklerim tekrar almayayım da varsın yavaş gitsin napalım

Verilir canım ama 15 kilo geri alınır biz sağlıklı zayıflayalım..
Zayoflayalım derken sağlığmzsan olmayalım

Tarçınlı süt dene en iyi kriz önleyici.

Deneyim canım inş fayda eder

cok guzel mutlu oldum da kontrolum dısında gercekleşince istemsiz sorguluyrum canım. neden oldu bileyim de hep onu yapayım demi ama

Canım ufaktan bende kpss hazırlanım diyorum.
Çocukla zor olacak eminim senin çocuk yoktu dimi.
Öğrt. Olmaz ama en azından katiplik falan deneyim diyorum polislik denemek isterim ama cesaretim yok

Kızlar nasılsınız?
İnternetimde bir sıkıntı çıktı onu hallettim aklım sizdeydi.
Bu v..ne müşteri hizmetleri istediğim bir paketi iptal edip istedimedğöim paketi koymamış faturam 100 ü bile geçecek arayıp şikayet ettim ama umarım fayda saglanır.
Sinir oldm.

Katıldım oylamaya
Aman Allah korusun
Aşağılarda olmayalım
Çevreyle ilgilenmeye sosyalleşmeye başlıyor canım
5 aylıkken doğum ağğırlının iki katı
Yaşında doğum ağırlığın 3 katı olması normal
En önemlisi boy uzunluğu
Kilodan daha önemli canım

ay üşeniyorum kız valla. bireysel sporlar hiç bana gore değil. 2 3 arkadasim olsa eğlenceli oludu da işte
Bende arkadaş arıyorum bulamıyorum
Eşim sadece 1 güncük geldi
Dene canım
Yoğurtla güzel oluyor
Ben tarçın sevmiyorum bu karışımda
Tarçını sadece sütlü tatlı üstünde aşurede severim

LAydLiNe canım mesela
Alıntı alıp 5 kişiye verip verirsek bu 5 msj mı 1 msj mı olur?
Tek sayılıyor bildiğim kadarıyla
Benimde geçmişte onaylamadığım taahhütten dolayı faturam kabarık gelmişti
Şimdi taahhüt bitmeden 3 ay önce arıyorlar

Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Yeşil çay

11:00
Sade Türk kahvesi

13:00
6-7 yk pırasa az bulgurlu

17:00
1 portakal
1 avuç beyaz leblebi

18:30
Tavuk pirzola
Bol salata

3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
150 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…