Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doğrudur canim sonuçla siz tecrubelisiniz bu konuda. Ben tadina baktiriyorum ve dis cikarmasi kolay olsun diye yogurt veriyorum. ama öğün seklinde yiyecek verdigim zamanda karni doydugu icin fazla emmediginden hemenden mastit oluyorum. Bu sefer benim canim cok yaniyor

Emdiği kadar emsin canım. Zaten canı bişeyler yemek isterse yer. Öncesini bilmiyorum konuşmanın ama eğer sütün çok çocukta emiyorsa bence hiç bir sıkıntı yok. Ben emziremedim yaaa seviyorum emzirenleri

Senin zaten çok bir kilon kalmadı canım. Kendini yormadan yap yapacağın sporları ama daha fazla toparlayıcı ve sıkılıştırıcı sporlara yönel. Yalnız bebeğin henüz küçük bir de sezaryen ile doğum yaptığın için spor konusunda sana çok faydalı cevaplar veremeyeceğim. Vücudunu dinleyerek kendini fazla zorlamadan sana uygun olan egzersizleri bulmanı tavsiye ederim. Sezaryenden sırt ağrımaz ama senin neden ağrıdı onu da tam olarak anlayamadım. Bel ve kesinin yapıldığı bölgenin ağrıması normal olur ama sırttın ağrımaması lazım.

Ben ekmeye hasretim canım bi ucundan koparsam gerisi gelir diye dokunmuyorum
Diyette simit ve ekmek beni en çok zorlayan bide tatlılar ne çok şey saydım ne kaldıki
Dayan biraz daha zayıfladıktan sonra nasılsa yiyeceğiz hepsinden bu arada zaten bunlar kilo aldırıyor

Canim oyun halisi var mi benim kizimda oleydi ben oyun halisi almistim skilana kadar sporumu yapiodum
Oyun halısından ben fena halde faydalanmıştım. Gittiğim her yere götürdüm. Yaz tatilinde bile yanımda taşıdım. Çok işe yarıyor

Sıkma tatlım canını önemli olan sağlıklı olması. Kilo alır nasılsa bol bol emzir. Sen de bol proteinli beslenmeye çalış.

Kizlar bir fikrim var. Kilo yazdigimiz gibi bel gobek basen olculerinide yazsak da her hafta en enn az 1 cm düşürmeye calissak?? Tabi bu benim düşüncem
Bence harika bir fikir. Bu cuma herkes kendini ölçsün o zaman. Bir ay sonra bakalım ne durumdayız.

Verilir canım. Ama o kadar sağlıksız bir durum ki herkes anlatmış zaten. Ben 85 le başladığım zaman aylık 4 kilo veriyordum. Yani haftalık 1 kilo. Normali de bu zaten. Böyle şeyleri duysanız bile buraya yazmayın lütfen. Biz biliyoruz ama arada bizi tek tük okuyan insanlar bilemez. Kimseye yanlış örnek olmayalım.

LAydLiNe canım mesela
Alıntı alıp 5 kişiye verip verirsek bu 5 msj mı 1 msj mı olur?
Tek mesaj sayılıyor canım.

Menün çok güzel canım afiyet olsun. Bu hafta beni geçeceksin anlaşılan.

Olsun komşunada ver bi bez birlikte çabuk biter

afiyet olsun canım

oyy kuzum bayağı büyümüşsünüz en tatlı zamanları
Komşuya bez verme fikrine bayıldım ben

Ben de dışarda olduğumda düzgün beslenmek zor oluyor
Tatlım dün alıntıladım menüleri ama silindi. Sen bu hafta hiç spor yapmadın. Bir de emziren bir anne için 2 litre su bence az. Böyle de kilo verirsin ama çok yavaş olur beslenmene biraz daha dikkat etmen lazım. Yavaş kilo vermende senin motivasyonunu azaltır.

Kızlar yaaaaa ben sanırım regl den kaynaklı dün saçmaladım. Resmen berbat bir kriz geçirdim. Yediklerimi söylemiyorum sabahta tartıda berbat bir sonuç gördüm. Dua edin bana cumaya düzelteyim. Motivasyonum fena düştü ama toparlanmam lazım.

Ben de birazdan göz doktoruna muayeneye gideceğim. Geçmişi tam bitiremedim gelince devam ederim.

aynen canim bende oyle seviyorum tarcinu. keske birbirlerimize yakin olsaydik grupca ne guzel organize olurduk hemen
evet ya
yakınımdakiler anca köstek oluyor
işyerinde de yeter bu kadar diyorlar
hepsi genelde balık etli
ama benim peşimden birkaç kişi kilo vermeye başladı
çok aç kalmışsın be kuzum
bazen öyle oluyr
süt hızlıca içildiği için bende yaparım çok nadiren
geneşde yemeye hep vakit bulmuşumdur

Fazla suyun böbreklere zarar verdiğini biliyorum o yüzden gün içindeçok çay da içiyorum suyu arttırırsam böbreklerime zarar vermeden korkuyorum

Zararlı olduğunu bende ifade ettim zaten canım bence bu tarz şeyleri de yazalım ki insanlar zararını bilsin.ben öğrenmek için yazdım hani verilir mi kilo diye ama bence bu tarz yanlış şeyleri de paylaşalım uyarım.

Olmaz sende yazıcaksın
Eee neler neler yedin cnm

Ay 10kilo vereceğimi bilsem
Hepinizin evini temizlerdim valla :)
kız hepimizn evini temizlesen verirsin 1o kilo
geçmişte 5 günde 2.5 kilo verdim temizlik misafir ağırlamaktan
geçmiş olsun canım
sulu şeyler ye iç
günaydın canım

tartı pek öyle de demiyor şu iki güne güveniyorum bakalım
birşeyleri değiştirmem lazım
1-2 gün sadece protein mi yapsam diyorum karar veremedim
ara ara bende de oluyor amatoparlanıcaz işte
yalnız başımıza olsak koyuveririz ama takım olunca motivasyonu yeniden sağlıyoruz
düşünce elimizden tutan oluyor

Olmaz sende yazıcaksın
Eee neler neler yedin cnm
evet istiyoruz neler yadin yorumlayalım

öğlen arkadarlaş birşeyler yapmış
çok dikkatli olmaya çalışıcam
bu hafta istediğim gibi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…