- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Sagol canim benimAfiyet olsun cnm
Sporun süperrr
Oyyy oyyyy canim benim bende sizlere cook alıştımgaliba regli buhrani yasiyorum geçer insallah...
13.03.18
sali
8.00
1 yumurtadan krep
domates
yesil cay
14.00
tarhana corbasi
omlet
2 dilim çavdar ekmeği
19.00
tarhana çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
patlıcan musakka
kavrulmus kurutma biber
1 kase yogurt
birazdan sut icer ya da yogurt yerim
2 lt su
30 dk yuryus
LAydLiNe
13 mart menüm
7.30 sabah
1dilim ekmek
1tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
11.00 chia tohumlu yoğurt
14.00 öğlen
6 kaşık kuru fasulye
1kase cacık
17.00 1 elma
19.30 akşam
5 kaşık etli patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt
2.5 lt su yarım saat yürüyüş
Dünden beri yazamıyorum oğlumdan dolayı kimse de beni merak etmemiş
10 kilo vereceğimi bilsem yine temizleyemem o kadar evi canım, helal sana
Tebrikler canım.
Benim evimde temizliğe ihtiyacı var ama gel gör ki yapacak yok
bitti mi temizlik canım?
başladın mı ek gıdaya canım?
hayal kırıklığı oluyor insanda böyle olunca kıyamam canım. Kapalı mekanda yapılacak bişeyler bulsanız en azından yine beraber vakit geçirmiş olursunuz
canım ayrılma bence daha kötü olur
uzun zaman olunca yorulmuşsundur canım kolay değil ama bence izne ayrılmak daha kötü olur bence birkaç gün rahatlat kendini biraz ara ver kaptanımız ne der bilmiyorum ama hesap vermek ağır geliyor menü yazma birkaç gün ama 2 gün sonra toparlanmış şekilde dön yine aramıza
sadece sonda sıkıntı olmuş çikolata var canım çok da büyütme kendini üzme
hayırdır canım hasta mı yoksa oğlun?
Allah kolaylık versin canım
13 mart EA
Sabahtan kızımın idrarını alıcam diye uğraşırken kahvaltı saçma sapan oldu malesef
10.00
7 zeytin 1 incir
10.50
1 buçuk dilim ekmek üzerine tereyağ
Maydonoz
12.00
1 elma
1 bardak kefir
14.00
1 buçuk tabak keşkek
16.00
Bir avuç iğde
19.30
Yarım kase yoğurtlu çorba
3 adet tavuk pirzola
Yeşillik
1 dilim ekmek
2 buçuk litre su
Sagol canim benimo kadar spora ragmen bi gram bile vermedim dahada cok aldim ya. Acep kas falanmi yapiyom ne ayyy aman aman sakinnn
Ay gercek mii bunu bilmiyordumHergün yapma cnm spor
Vucüdun alışır kilo veremezsin
Ay gercek mii bunu bilmiyordum
Bugünkü menü
Kahvaltı 09:00
7 zeytin
İki kuru incir
Ara 11:30
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 14:30
Yarım çay bardağından kısır
Ara 17:00
2 kuru incir
Ara 20:00
1 elma
1 b süt
Spor yok
1 buçuk lt su
Yine akşam yemeğimi yiyemedim, tam yemek hazırlarken kendime kaynanam görümceme gitmiş çağırdılar. Görümcem de pasta börek yapınca yemedim tabi
13 mart EA
Sabahtan kızımın idrarını alıcam diye uğraşırken kahvaltı saçma sapan oldu malesef
10.00
7 zeytin 1 incir
10.50
1 buçuk dilim ekmek üzerine tereyağ
Maydonoz
12.00
1 elma
1 bardak kefir
14.00
1 buçuk tabak keşkek
16.00
Bir avuç iğde
19.30
Yarım kase yoğurtlu çorba
3 adet tavuk pirzola
Yeşillik
1 dilim ekmek
2 buçuk litre su
@aylahl sadece tattiriyorum canim ama öğün olarak vermiyorum çünkü 1 yasa kadar ek gida adi ustunde ek. O yüzden anne sutu ağırlıklı gidicem insallh canim. Hem kemik gelisimi hem bagisiklik sistemi açısından cok faydali. Hem biliyonmu anne sutu gibi diger gidalar kilo aldirmazlar kesinlikle
Kızlar herkese merhaba, iyiye gidiyorum derken bugün daha da kötü oldum. Fena üşütmüşüm anlaşılan. Dün akşamdan beri nerdeyse kalkmadan yatıyorum. Bu sırada neler yedim onları bile hatırlayamıyorum. Çok da birşey yiyemiyorum zaten. Umarım yarın daha iyi olurum. Yine de menümü yazayım.
13 Mart
saat 07.30
bir dilim ekmek
biraz peynir
domates
saat 10.00
portakal
saat 14.00
bir kase yoğurtlu çorba
bir dilim ekmek
saat 20.00
bir kase çorba
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata
Katılıyorum sanki bi yerdsm sonra anne sütü kilo alımı için dd sadece bağışıklık güçlendirmek için var gibi benim de oğlum ek gıda pek yemio sütüm elhamdülillah iyi fakat kilo alımı durdu ek gıdaya özsn gösterdim bu ay kilo aldı. 9 aylıkYine de cok anne sutu agirlikli olmasin canim zamanla ek gidayi artir derim cunku senin sutunjnde kalitesi azalio ben elife 6 ayda gevtigimde 2 ay tek ogunu vermistim sonra 2 ogun sonrada 3 ogun ama zaten emmek kolay geldigi icin yemek yemiolar zorlamadim kendi kendine bizimle yemek yemeye filan basladi sonra 20 ayda memeyi birakti ondan sonra ideal kilosuna ulasti anne sutu gercekten cok iyi bir besin kaynagi ama 6 aydan sonra ozellik yitirmeye basliyo
Yok yok iyi elhamdülillah ama teli elime ne zaman alsam çığlık atıyor genelde o uyunca alıyordum 2 gündür o uyuyunca bende uyuya kalıyorumhayırdır canım hasta mı yoksa
Katılıyorum sanki bi yerdsm sonra anne sütü kilo alımı için dd sadece bağışıklık güçlendirmek için var gibi benim de oğlum ek gıda pek yemio sütüm elhamdülillah iyi fakat kilo alımı durdu ek gıdaya özsn gösterdim bu ay kilo aldı. 9 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?