canım komşumun babası kalp krizi geçirmişti hastanedeydi 3 kızı var... dün akşam komuşuma dedim onlar okul çıkışı bana gelsinler sen hastanede düşünme hatta bende kalsınlar aklın kalmasın demiştim... oda çoook sağol falan yarın gelsinler dedi.. bende sabah kalktım kızlar okuldan gelir aç gelirler diye bir sürü yemek yaptımama babası taburcu olmuş konuştum kızlar dedesinin yanına gideceklermiş o yüzden gelemediler .... bende onun koşuşturması içindeydim
yok canım bıraksam bile izine bile ayrılsam sizlerden ayrılmam yine gelir sohbet ederimGeçmiş olsun cnm iyi yapmissin bende ya hastalandın yada biraktin diye düsünmüstüm
İnş canım.
Sabah zaten cici bebe ve balık krekerde yedim moralim sıfır.
Ondan dolayı enerjim düştü.
Güzel bir duş alıp hazırlanym en iyisi
Yoksa kalkmvk üzerimde ki bu bıkkınlık
yok canım bıraksam bile izine bile ayrılsam sizlerden ayrılmam yine gelir sohbet ederim)
şu saate kadar iyi zaten bana ne oluyorsa saat 16 dan sonra oluyor bi çikolata isteği başlıyor hep öyle oluyor ....Hayır öyle olmaz bırakmakta yok
Bugün nasıl gidiyor diyetin
şu saate kadar iyi zaten bana ne oluyorsa saat 16 dan sonra oluyor bi çikolata isteği başlıyor hep öyle oluyor ....
cuma günü olmam gerekiyor ama biraz atar diye düşünüyorum şişlik başladı ama çoğu zaman vaktinde olmalıyorum ... polikistik over rahatsızlığım var... bitter evet iki parça kahve yanında yenilebiliyor...Regl olmadinmi cnm daha
Diyet yaparken bir parça bitter çikolata yiyebiliyormusuz hatta kilo verdiriyormus ve tatlı isteğini yok ediyormuş ama bitter olucakmış bende yarın sabah alıyım kendime
hah şöyle işte yola devam canımgeldim canım geldim yok bozmadım şükür yoluma devam öyle yada böyle gidecek bu kilolar
teşekkür edriz canımKızlar bugun tıp bayramıymış
Tüm sağlıkçılarımızın tıp bayramı kutlu olsun.
cuma günü olmam gerekiyor ama biraz atar diye düşünüyorum şişlik başladı ama çoğu zaman vaktinde olmalıyorum ... polikistik over rahatsızlığım var... bitter evet iki parça kahve yanında yenilebiliyor...
oncu olmussun canim. bi de oyleleri var. boşver ne diyeti derler kendileri diyet yaparlar. herkes ister incecik olsun her giydigi yakissin. sorsan ben halimden memnunum derler. etrafimda var oyle diyenler. sonrada ortaya cikiyo kendilerini begenmedikleri. zor geliyo çünkü. kolay olsa herkes sıfır beden olurdu zaten.evet ya
yakınımdakiler anca köstek oluyor
işyerinde de yeter bu kadar diyorlar
hepsi genelde balık etli
ama benim peşimden birkaç kişi kilo vermeye başladı
sağolasın canımhah şöyle işte yola devam canım
teşekkür edriz canım
inşallah azd aolsa veririm ama işte regli fena vuracak gibi bakalım artık cuma olsun hayrolsunBu hafta fazla çıkma ihtimalin var ozm sakın morelimi bozma haftaya da çok güzel kilo vermiş olacaksın
Bende yarın alıyım bari iyi olur bi parça yerim
Canım hamileliğimde bel ve sırtımda ağrılar başladı, doğumdan sonra tam geçmedi. Ben bu hafta rapor aldım oğlum durmadı çünkü.haftaya kesin başlıyorum, tenefüslerde kolidorda volta atarım artıkSenin zaten çok bir kilon kalmadı canım. Kendini yormadan yap yapacağın sporları ama daha fazla toparlayıcı ve sıkılıştırıcı sporlara yönel. Yalnız bebeğin henüz küçük bir de sezaryen ile doğum yaptığın için spor konusunda sana çok faydalı cevaplar veremeyeceğim. Vücudunu dinleyerek kendini fazla zorlamadan sana uygun olan egzersizleri bulmanı tavsiye ederim. Sezaryenden sırt ağrımaz ama senin neden ağrıdı onu da tam olarak anlayamadım. Bel ve kesinin yapıldığı bölgenin ağrıması normal olur ama sırttın ağrımaması lazım.
Kizlar coj sessiz burasi bugun ben yine mutsuzum kilo vermeyeckmisim gibi gelio hep bole sisman kalcm gibi gelio
astigmatmısın canımMenülerin güzel gidiyor neden öyle hissediyorsun ki?
Gözlüğümü aldım ama hem baş ağrısı hem baş dönmesi bi milyon şuan dünya. Umarım en kısa zamanda alışırım yaaa. Yamuk gibi geliyor şuan her yer bana. Acaba gözlüğün odak yerini mi yanlış ayarladılar. Niye yamuk görünür ki ilginç
Kizlar coj sessiz burasi bugun ben yine mutsuzum kilo vermeyeckmisim gibi gelio hep bole sisman kalcm gibi gelio
Menülerin güzel gidiyor neden öyle hissediyorsun ki?
Gözlüğümü aldım ama hem baş ağrısı hem baş dönmesi bi milyon şuan dünya. Umarım en kısa zamanda alışırım yaaa. Yamuk gibi geliyor şuan her yer bana. Acaba gözlüğün odak yerini mi yanlış ayarladılar. Niye yamuk görünür ki ilginç
Azcik süslendim kizKiz nerdesin kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?