Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen bende doldurdum zayıflayınca yicem onlardan amannn boşver yemiyelim sonra gene kilo aliriz

Fazla suyun böbreklere zarar verdiğini biliyorum o yüzden gün içindeçok çay da içiyorum suyu arttırırsam böbreklerime zarar vermeden korkuyorum
Hayır canım fazla su 3 litreden sonrası zararlı. O da böbreklere zarar vermez ayrıca suyun faydası vardır böbreklere zararı olmaz. Asıl susuzluğun zararı var.

Canım dışarıdan gelen ziyaretçiler bizim yorumların öncesini sonrasını okuyacağını sanmıyorum. Google da arattırıyorsun yaaa sadece ilgilendiğin mesajları okuyorsun. Onun için dedim. Hani arama sonucunda sadece o sayfa çıkar senin mesajı okur kapatır. Devamında biz zararlıymış, şöyleymiş böyleymiş desek bile okumazsa eğer sadece senin yazdıkların kalır aklında. O yüzden diyorum. Biz biliyoruz zaten zararlı olduğunu yazmaya gerek yok.

Olmaz sende yazıcaksın
Eee neler neler yedin cnm
Olmaz söylemem çok cısssssss

Az uz değil tatlım yaaa benimkisi bu sabah tartıldığımda 1,6 fazla çıktım. Berbat bir durum. İnşallah yarına kadar inebildiğim kadar ineceğim. Listeyi kötü etkilemek istemiyorum. Bir günün kaçamağı nelere mal oldu.

Ben en iyisi hiç liste yapmayayım yaaaaa yaparsam kimse çıkamaz işin içinden. Sen başla bir ucundan. En güzeli önce geç aynanın karşısına kendini bir süsle. Moralin yerine gelsin. Üzerinde ki ağırlık bir kalksın. Hareketli bir müzik aç. Güzel bir kahve yap kendine. Ya da seni mutlu eden ne varsa onu yap. Aşkı memnu iyi fikirmiş

Cnm emzirdiğim için yeşil çay içmiyorum başka tavsiyen varmı
Bol su iç canım. Başka bir şeye gerek yok.

İnş canım.
Sabah zaten cici bebe ve balık krekerde yedim moralim sıfır.
Ondan dolayı enerjim düştü.
Güzel bir duş alıp hazırlanym en iyisi
Yoksa kalkmvk üzerimde ki bu bıkkınlık
Cici bebe balık kraker ne yaaaaaa Kaçamağında bir onuru gururu var Hem onları çocuğuna da yedirme ne işi var evde cicibebenin balık krakerin

Kızlar bugun tıp bayramıymış
Tüm sağlıkçılarımızın tıp bayramı kutlu olsun.
Teşekkür ederim canım

Ayyy ne tatlı bi komşusun sen öyle yaaaaa

Sen o yüzden zaten zor kilo veriyorsun. Yoksa şimdiye şakır şakır vermen lazım. Biraz zorlanacaksın ama olacak emin ol.

astigmatmısın canım
Evet canım yaaa eskiden yoktu bu kez bir de o çıktı başıma. Ama bu durum bence normal değil çünkü yamuk görünüyor her şey gözlükte bir sıkıntı var galiba değiştirmeye gideceğim bugün.

Azcik süslendim kiz toplantiya gidecem krese
Azcık mı

O da iyiymiş yaaaaaaa

Harikasın yaaaaaa bayılırım yağmura hele yağmurda yürümek eminim çok güzeldir

Sabahki ekmek hakkın yumurta yediğin zaman olmasın zaten canım. Yeşilliği çoğalt ama ekmek yersen yumurta yumurta yersen ekmek yeme. Mercimek köftesi şişirir umarım yaptığın sporlar kurtarır. Su ve spor harika.

Su çok az spor yok. İki öğün. Yarın inşallah güzel bir sonuç gelir.

Bugünkü menüm

Sabah 8de
1dilim ekmek içine peynir ve marul

Ara kahve

Öğlen 1de
Fırında tavuk

Ara kahve

Akşam 5de
1dilim ekmek içine peynir ve marul

2bucuk litre su
1saat yürüyüs
LAydLiNe
Hiç bişey yememişsin ki bu nasıl bir menü. Su ve spor güzel ama az yemişsin.

Menün güzel olmuş canım. Senin bu menülerle ve iş yerindeki hareketliliğe vermen lazım. Bırakma sakın kendini.

İyi akşamlar kızlar.
Menüm hiç yazmayım

Önce köfte yedik
Sonra pasta yemeye gittik
Sonra kahve içtik yeni geldik
Bugun fazla kaçırdım ama bir hafta hiç kaçamak yapmadım, pastada ufaktı
Sporu da fazla yaptım regl e ragmen eksi çıkarım gbi geliyor
Köfteyi sade yeseydin. Pasta hiç yemesen olurdu. Sırf seni mutlu ettiği için ses çıkarmıyorum. Ama bunlara dikkat etmen lazım. Diyet boyunca yemezsen eğer güzel bir tempoda bitirirsin bu işi. Yoksa yarım bırakır bıraktıktan sonra da tekrar alırsın. Düzelt artık kendini.

Kaptan yine kzoacak ama sabah erken saatlerde sütlü tatlı mı yesen hafif olandan
Evet canım aynen kızacağım çünkü senin ona yeme demen lazım.

Aynen canım yaaaa biran önce toparlanmamız lazım. Bunu da hep birlikte yapmamız lazım. Yaza çok az kaldı. Ben şortlarımı elbiselerimi giymek istiyorum

Canım su az onun haricinde güzel bir menü.

Sosis, bal kaymak reçel hiç olmamış. Bundan sonra daha dikkat etmen lazım hayır demeyi öğrenmemiz lazım.

Niye böyle olduk acaba toparlanamadık da
Artık toparlanacağız ben inanıyorum.

14 mart
Sabah 1 yumurtadan pırasalı omlet
7 zeytin
2 dilim ekmek
2 tk tahin pekmez
Öglwn
1 tabak aulu köfte
Akşam
1 tabak ali nazik
3 yk bulğur pilavı
Su 2 lt spor yok LAydLiNe
Tatlım saatlerini de yazarsan sevinirim. Su az olmuş.

Valla canim bende bekliom kendimden ama cok asiri yiruluom bide kocm devamli sen bole iyisin daha sisman hallerini de biliom bu kilonu koru filan dio deli edio beni
Bakma sen ona hatta diyette olduğunu çaktırma diyeceğim ama anlar mutlaka. Yağla balla sen onu aşkım sana güzel görünmek istiyorum ben kendimi böyle beğenmiyorum de bence

Ne kadar çok elma yemişsin. Su çok az olmuş. Akşamında çok geç olmuş. Nasıl düzeni oturtabildin mi?

Makarna ve muz olmamış onun haricinde güzel bir menü. Akşamın geç olmuş biraz. Su çok az. Yürüyüş harika. Diyetteyken muz yememeye çalış çünkü kabızlık yapıyor.

Cevizler fazla olmuş bir de yufkada derken bildiğimiz yufkaysa yufkasını yemeseydin. O fındıklı kuş lokumu da olmamış. Su çok az.

Millet noluyor yahuuuuu sular çok azalmış. Su içmezsek aç kaldığımız yanımıza kar kalır. Herkes su miktarını artırsın lütfen. Özellikle emziren anneler sizin daha çok içmeniz lazım.

Kız gerçekten bi başlarsam birdaha beni burda göremezsiniz ztn2gün uğramazsam bilinki ben bozmusum
Sakın haaaaa kaybolma ortalıklardan seninle yolumuz çok uzun

Güzel menü olmuş afiyet olsun. İki öğün hiç hoş görünmüyor gözüme

Afiyet olsun canım suyu yazmamışsın. Geçmiş olsun. Biran önce iyileş gel aramıza.

Senin dondurucuya çok güldüm ben yaaaaaaa

Bu cumartesi misafirim var yine aksama ben bugunden evi kirklamaya baslarim
Kolay gelsin canım.

afiyet olsun canım
seninde su az
spor
yufkada köfte nasıl oluyor
Bende nette gördüm yufkanin icine yaptigin kofte harcini uzun ince sekilde koyup yuflayi rulo yapiyorsun ve ruloyu dilim dilim kesip borcama yerlestiriyon. Firina atip pembelesen kadar bekliyon. Uzerine sarimsakli yogurt ve yagda pulbiber yapip servis ediyorsun. Bilmem acaba zironu bilirmisin ayni onun gibi

Hımmmm demek ki menülerin durumu vahim Yarını çok merak ediyorum acaba bu hafta nasıl olacak.
bende merak ediyorum
sabitim hala
Aynen bende doldurdum zayıflayınca yicem onlardan amannn boşver yemiyelim sonra gene kilo aliriz
hepsini yemeyiz kız
az az
kolay mı kilo vermek
artık çok kontrollü olacağım
Bu cumartesi misafirim var yine aksama ben bugunden evi kirklamaya baslarim
sizin mobilyaların rengi solmuştur silinmekten
banada misafir gelsede temizlik yapmak zorunda kalsam

sanki 1,6 lık cıss yedin
bende anlamıyorum yediğim 100 gr gelen 1000 gr
yarın inşallah güzel sonuçlar alırız
yağmurda yüeümeye bayılırım
dün onuniçin fırsat oldu
herkes biryere sığınıyor
ben yürüyorum
harika bir duygu
benim çocuklar miyop astigmat
onların derecesi yüksek takıyorlar
eşim astigmat o takamakta zorlanıyor
sürekli takmadığı için de alışamadı
ben ekmeği seviyorum sadece sabah öğünlerinde yiyorum canım
sadece o gün kalorili başka birşey yiyeceksem yemiyorum sabah
Millet noluyor yahuuuuu sular çok azalmış. Su içmezsek aç kaldığımız yanımıza kar kalır. Herkes su miktarını artırsın lütfen. Özellikle emziren anneler sizin daha çok içmeniz lazım.
benimde dikkatimi çekti sular çok az
ben artık rutine bağladım
diyet öncesi 2 bardak suyu zor içerdim
şimdi 3 lt otomatik bitiyor

bende bakıp ağlıyorum
birşey koyacak yer kalmadı

eşime kızyorum getirme diye
o da çocuklar yesin diyor
o kadar alıyorki yiyemiyor
yenmiyenler giriyor dondurucuya
yaza kadar dondurucunun boşalması lazım

siron deriz biz samsunluyum
anladım güzel olur sarmısaklı yoğurtlada

Çocuk kucağımda ben açım. En kolayı elma oluyor yoksa açlık başıma vuruyor. Bugün 8 de uyandım 11 de kahvaltı yaptım. Yatırdığımda ya da pusetine koyduğumda cıyak cıyak bağırıyor canım

Günaydın kızlar, bahar yorgunluğu olur ya insanda, üç dört gündür ben öyleyim. Kendimi bile taşıyamazken kucağımda tosuncukla yıkulacak gibi dolanıyorum. Sizde bar mı bahar yorgunluğu, ben yığılacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…