Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende merak ediyorum
sabitim hala

hepsini yemeyiz kız
az az
kolay mı kilo vermek
artık çok kontrollü olacağım

sizin mobilyaların rengi solmuştur silinmekten
banada misafir gelsede temizlik yapmak zorunda kalsam
Keşke sabit olsaydım.

Aynen yaaaa Alırken iki dakikada alıyoruz verirken iki ay uğraşıyoruz. Ama bu bana ders oldu. Bundan sonra cıss yok. Şimdi etli pide yaptırmışlar hepsi zorladı iş yerinde yemedim. Onlar pide yerken ben yemeğe gidiyorum. Bi tuhaflık var gözlükte. Ve bana hiç alışacakmışım gibi gelmiyor. Astigmat kırılma kusuru yaaaa her yer yamuk yumuk şuan bence gözlüğü yanlış yaptılar.

Allah allah niye öyle yapıyor ki kucağa alışması çok sıkıntılı.
Bende yok canım ama bende de geçen hafta sürekli bir açlık hali vardı. Geçti şimdi şükür. Şu gözlük işini de halledersem sıkıntı kalmayacak ama dünyam yamuldu

Birakmiyorjm.hic kacamak yapmadim sporumuda yaptim ama ne gitti bi fikrim yok kendimde degisiklik hissetmiom bu hafta

Valla ne desem kar etmio

Haftada bir felan yok artık. Bi anlamı yok ki o zaman diyet yapmanın. Birazcık hakim ol lütfen kendine. Yaza giyeceğin güzel elbiseleri düşün. Çok kızıyorum senin şu kaçamaklarına

Bende
Ne güzel zayıflıyordm hemen düne göre artı çıktım ya bir gün kaçamak yapınca hemen artı çıkarmı insan Nyse yinede geçen haftaya göre eksideyim:)

Kızlar bi pog ca yaptım sıcacık bana bakıyor
Elmalı rulo yapicam
Rulo pasta yapicam
Armutlu kek yapicam
Ama ben yemicem yazık bana ya valla açıyorum kendime

Yapma canım bunları.
Kızlaramı yapıyorsun
Benim kızım küçük eşim de diyet yapmaya çalışıyor o nedenle ben biraz şanslıyım

Afiyet olsun canım suyu yazmamışsın. Geçmiş olsun. Biran önce iyileş gel aramıza.

Teşekkürler. Suyu artık sabit olarak 2,5 kesin içiyorum. Bazen fazla da oluyor. Ama az olmamasına dikkat ediyorum. Bugün çok daha iyiyim çok şükür :)

Ben çok severim yapmayı
Yemicem kiz korkma
Eşim akşam gelince yer annemlere komşulara fln dagiriyorum

Elmalı rulo yapicam
Rulo pasta yapicam
Armutlu kek yapicam
canım puf puf mu oluyor poğacan ayyyy benim yaptım poğacalar at birinin başını yararsın öyle oluyor taş gibi

böyle puf puf yumaşacık olsun istiyorum tarif var mı kızlar bana verseniz

Elmalı rulo yapicam
Rulo pasta yapicam
Armutlu kek yapicam
Acıma acıma şimdi neden kilo aldığın belli oldu. Ben bunları yapsam dayanamam yerim valla. Ben kolay kolay yapmam. İş yerimdeki arkadaşlar kızıyor çocuklara yap diye ama onlara bile yapmak gelmiyor içimden. Küçük kızım kreşte yiyor zaten gittiğimiz misafirliklerde de yiyorlar. Yeter bence onlara

Valla artık gözüm üzerinde. Ona göre kaçamak yok artık

Aslında evet ondan kilo aldım
Yapmayıda yemeyide cook seviyordummm
Ama artık sadece yapıyorum yemiyorum
Yazık kiz yap kızların yesinler sen yeme

canım puf puf mu oluyor poğacan ayyyy benim yaptım poğacalar at birinin başını yararsın öyle oluyor taş gibi

Evet cnm öyle oluyor
Bugün yaptığım rulo pizza poğaça
Onu da dene derim
Normal pog ca tarifide veriyim hangini istersen yap

Poğaça tarifi ada senin için:)

1su bardağı ılık süt
1su bardağı ılık su
1su bardağı sıvı yağ
2tane yumurta (sarılarını üstüne sürüceksin)
3yemek kasığı şeker
1tatli kasığı tuz
Maya
6-7 bardak un dikkatli koy

Süt su yağ yumurta akı karıştır
Sonra içine şeker ve mayayı ekle tekrar çırp
Sonra un ve tuzu ekle yoğur hafif eline yapışan bi hamur elde et fazla un kullanma
Yarım saat dinlendir
Sonra içine peynir yada kıyma koyup yap
Ve 45 dk tepsi de mayalansın
Isıtılmış 200derecede alt üstü kızarana kadar pişir

Inş anlatabilmisimdir

Canım önemli olan iyi mayalandırmak
İster sütle yap ister suyla yoğurt la mayası iyi gelmiyorsa olmaz instant maya kullan yoğur bi bekle 1 saat hamur iki katına çıksın tekrar şekil ver yine beklet 30 dk bak nasıl oluyor
Ben 3 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta nın akı içine sarısı dışına tuz un
1 tatlı k kadarda şeker koyarım
Yaş maya yada instant maya koyup yoğururum
Acele ise fırını 40 dereceye ayarla içine koy hemen mayalanır birde yumuşacık bir hamur yoğur elden zor ayrılsın bak puf puf olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…