- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
gecmis biriktiyse alintilama daha kolay oluyo bence. diger turlu tek tek yormuyo. bu hafta ihmal ettim burayi biraz. gecmisi okuyum diye cogu zaman yazmadim bile. alinti yapinca hosuma gitti zamandan tasarruf oldu bana.zamanim coksa teker teker eglenceli olabiliyoBence tek tek daha iyi
Bana mesela ortada birisi bişey yazdıysa
Unutuyorum ne yazmıştı fln diye :)
Evet kilomuzu saklamak için sevimli görükmeye çalışıyoruz galiba
canim hemen bozma moralini. arada olur oyle. nedenlerini en iyi sen bilebilirsin. sporun suyun yerinde miydi? belki sislik olmustur. Zaten istikrarli olmazsan verdiklerini direk alicaksin. zor olan durma evresinde bile devam etmektir. kolay olsa herkes zayif olurdu.Kizlar hepinizi tebrik ederim cok guzel rakamlar vermissiniz. Benim bu hafta hevesim kacti acikcasi.Toparlanmaliyim ama dikkatte ediyodum niye boyle oldu anlamadim. Neyse duzelticem insallah. Rakibim @Bilmece811 senide tebrik ederim canim beni geçtin :)
Dogumdan sonra henuz bir kere oldum. düzene girmedi canim o yuzden zamanini kestiremiyorum insallah sebep odur
bilmiyorum ama cok tatlis oluyolar
buradan herkesin kilosuna baktım tebrikler kızlar kaptanla bana sopaaaa
obsesif kompulsif teşhisi koydum kendimeeedaha yeni bitti temizliğim çay keyfi yapayım
evet ama hala gelmedi regli... artık kafayı nasıl bozduysam rüyamda bile anlatıyorum birilerine daha regli olmadım çook şişim diyorumReglden cnm sizinki
evet izlerimBende yeni temizlik yapmıştım
Bugün gene yapicam
Temizlik hastaları diye program var izledinmi hiç
Bizde seninle onlar gibi olduk
Haklisin canim ben en iyisi bi silkeleneyimcanim hemen bozma moralini. arada olur oyle. nedenlerini en iyi sen bilebilirsin. sporun suyun yerinde miydi? belki sislik olmustur. Zaten istikrarli olmazsan verdiklerini direk alicaksin. zor olan durma evresinde bile devam etmektir. kolay olsa herkes zayif olurdu.
bugunu ve kilonu unut. hicbir sey olmamis hala kilo veriyomussun gibi dusun. motivasyon olmazsa zaten veremezsin.
Ayy insallahhhhhÜzülme cnm ondandir ozm
Gelsin bitsin siskinliginde gider
tebrik ederim canim
o surper canim o zaman
tebrik ederim canim
tebrik ederim canim
arada olur oyle canim. senin zaten fazla bi kilon yok o yuzden zor gitmesi normal.
tebrik ederim canim. gecen haftaya gore baya iyiyiz. kader arkadasim ayni anda verip aliyoruz
evet ama hala gelmedi regli... artık kafayı nasıl bozduysam rüyamda bile anlatıyorum birilerine daha regli olmadım çook şişim diyorum
evet izlerim) aynen canım öyle olduk.... bu pazar öğretmenelr kahvaltıya gelecek... haftaya cumartesi yine misafirim var yine perşembeden başlarım dip köşe olayınaaa... zaten mart sonu gibi halıları kaldıracam kadın alıp cam kapıları sildirip yaza merhaba diyeyim ))
Müsait olup yazamadım dün kaçamak yaptım
Geçen cuma 110.7
Bu cuma 110.
Fazla yorma canim kendini biz akillanmayiz yarinda yapariz yine temizlikTemizlik beni bekler bacılar
Ama bugün çok yormicam kendimi ayaklarım agriyor
Fazla yorma canim kendini biz akillanmayiz yarinda yapariz yine temizlik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?