Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence tek tek daha iyi
Bana mesela ortada birisi bişey yazdıysa
Unutuyorum ne yazmıştı fln diye :)
gecmis biriktiyse alintilama daha kolay oluyo bence. diger turlu tek tek yormuyo. bu hafta ihmal ettim burayi biraz. gecmisi okuyum diye cogu zaman yazmadim bile. alinti yapinca hosuma gitti zamandan tasarruf oldu bana.zamanim coksa teker teker eglenceli olabiliyo

canim hemen bozma moralini. arada olur oyle. nedenlerini en iyi sen bilebilirsin. sporun suyun yerinde miydi? belki sislik olmustur. Zaten istikrarli olmazsan verdiklerini direk alicaksin. zor olan durma evresinde bile devam etmektir. kolay olsa herkes zayif olurdu.
bugunu ve kilonu unut. hicbir sey olmamis hala kilo veriyomussun gibi dusun. motivasyon olmazsa zaten veremezsin.

Bende yeni temizlik yapmıştım
Bugün gene yapicam
Temizlik hastaları diye program var izledinmi hiç
Bizde seninle onlar gibi olduk
evet izlerim ) aynen canım öyle olduk.... bu pazar öğretmenelr kahvaltıya gelecek... haftaya cumartesi yine misafirim var yine perşembeden başlarım dip köşe olayınaaa... zaten mart sonu gibi halıları kaldıracam kadın alıp cam kapıları sildirip yaza merhaba diyeyim ))

Haklisin canim ben en iyisi bi silkeleneyim

Ayy evet kiz artık seninle kader arkadaşı olduk gitti

Kolay gelsin cnm
Ohhh miss gibi olsun evin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…