Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bildirim
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 62.8
Giden 700 gr
%1.1
Kilo bildirimi
Geçen cuma 92.700
Bugün 91.400
Fark 1kilo 300gramm
Kilo bildirim
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.3
Artı regl im :)
Gelecek hafta 75 inşaAllah :) :)
Gunaydin kizlar
Atin beni denizlereregli olamadim bekiyorum
Gecen hafta 68.400
Bu hafta 68.800
Gelen : +400
Yüzde -0.58
Haftaya daha iyi olacak kizlar if diyeti yapacam 1 ay if diyeti yapmayi planliyorum...
Teşekkür ederim canım maşallah tüm geçmişi okumuşsun.geçmiş olsun canım doktoruma danış emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var
fenaymış dayanamamış söylemiş bence. Ah ah kv ler...
ayy çok güldüm
Allah kolaylık versin canım okurken yoruldum
poğaça tarifi gelince yapmadan olmaz dimi ama
kv konusu açılınca bitmez anlatılacaklar. Ki benim kv ii bir insan şükür ona rağmen bir sürü malzeme bulabilirim anlatacak
oyy yerim onu seni kandırmış resmen
ayy ne güzel canım maşallah çok sevindim senin adına
çok iyi canım tebrikler
tebrikler canım süpersin
tebrikler canım
huni takmama az kaldı bu hafta yordu beni cimcime
maşallah canım çok güzel
moralini bozma canım kötü olmuş ama bu hafta biraz bıkkınlık da vardı üzerinde ondan da olabilir haftaya güzel sonuçlar gelir inş.
tebrikler canım
Canım gayet iyi hedefine çok az kalmış zaten
artı çıkmasın canım hiç yoktan iyidir
tebrikler canım
eyvah eyvah bu kadar artı çıkması mantıksız bence ödem falan vardır
tebrikler canım
aynen stres yapıyorsun büyük ihtimalle kendini rahat bırak canım
moralini bozma canım haftaya toparlarsın
Oooooo maşallah maşallah tebriklerKilo bildirimi
Geçen cuma 92.700
Bugün 91.400
Fark 1kilo 300gramm
Sinameki mi sakın haaaa canım çok ama çok zararlı bişey. Deneme bile.tesekkur ederim canim.
o gunler daha cok su icmeye calisiyim bari. olmadi sinameki icerim son care
İnşallah canım hoş geldin listeye. Artık daha büyük sorumluluğun var çünkü aldığın verdiğin her gram takımı etkileyecekİnşallah mezun olup ayrılırım
Aynen canım. Birlikte başaracağızcanım aynı durumu bende yaşadım regli ataklı tatlı istekleri bitmedi... bol spor yapalım bu hafta telafi edelim birlikte
İhmal etme canım git biran önce doktora çektiğin acıya değmez.Kızlar 20 lik dişim için doktra gideceğim bana dua edin acıdan ağzımı açamıyorum doğum sancımn ilk 4-5 saati kadar acı çekiyorm nerdeyse ne zormuş
Evet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.
Utanarak yazıyorum
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 65.4
Fark : -1.6
cankizzzz uyan, yaktın bizi. Sabah bir poğaça yedim. Var mı buhün başka tariflerin, onları da yaz da takımcak yapıp yiyeyim
Kızlar 20 lik dişim için doktra gideceğim bana dua edin acıdan ağzımı açamıyorum doğum sancımn ilk 4-5 saati kadar acı çekiyorm nerdeyse ne zormuş
Teşekkür ederim canım maşallah tüm geçmişi okumuşsun.Ödem olabilir çünkü turşuda yemiştim ama sabah yaklaşık 10 defa çıktım tartıya her defasında aynı sonucu aldım. Sabahlar eskiden beri 500 grama yakın ödemim oluyor zaten. Ama bu kadar artının büyük sebeplerinden bir tanesi de hareketsizlik. Haftaya düzelecek inşallah
Oooooo maşallah maşallah tebriklerBundan sonra her hafta böyle sonuçlar gelecek senden tamam mı
Sinameki mi sakın haaaa canım çok ama çok zararlı bişey. Deneme bile.
İnşallah canım hoş geldin listeye. Artık daha büyük sorumluluğun var çünkü aldığın verdiğin her gram takımı etkileyecek
Aynen canım. Birlikte başaracağız
İhmal etme canım git biran önce doktora çektiğin acıya değmez.
Evet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.
Utanarak yazıyorum
Geçen hafta : 63.8
Bu hafta : 65.4
Fark : -1.6
Bakalım cnm ins olur her hafta
Artık biran önce 8 li rakamları gör lütfen
Ayy istemiyormuyum cnm ya
Can atıyorum biranönce görmek ıçın
Hayır canım
Kızlar bu hafta takım içi bireysel yarışıyoruz. Herkesin bir rakibi olacak. Bakalım kimler kazanacak
cankizzzz - @Foreverlife
@zerra -LAydLiNe
@umudum2 @Nurdan1616
@aylahl - @mrskulkedisi
@ada81 - @burcugncy
@Bilmece811 @polokey2244 key2244
@Kriziantemcicegi - @fanur
@merryangel - @My Jale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?