Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım azaldı bende çok endişeldnm ama kendi kendine geçti
Nette kötü kötü şeyler yazıyordu

Iyi cnm sevindim geçmesine belki vücudun biseye tepki vermiştir belki alerji bilemezsin
Yarın git ins hayırlı haberle gelirsin ins bişey cikmaz
Orda burnum akıyor yaz kötü şey çıkıyor takılma boşver

Akşamın çok kalabalık olmuş canım ve o son kivi olmamış. Şu kahvaltıları bi öne çekebilsek bence kilolar şakır şakır gidecek

Cnm geç uyaniyorum bu hafta okul yok burda O yüzden bi kahve içip öğle yemeğini hazırlamaya başlıyorum
Ben eti sınırsız yiyorum sonuçta protein bence bişey olmaz
Olsun canım protein ama sınırlamak lazım
Birazdan diriliş başlar ada kacar opuldunuz
Dizici Ada
Hem hastasın hem nöbettesin o yüzden menüye yorum yapmıyorum. Sabaha kadar yemezsin artık bişey. 24 mü tutuyorsun?

İki öğün olmasının dışında güzel bir menü. Normal kaşar ve üçgen peynirler diyette tüketilmez ama ben eski deneyimlerime dayanarak arada bir tüketilmesinde zarar görmüyorum

Ben protein sınırsız yenilebiliyor saniyordum

Yok yok.daha yemem canim simdi bi ihlamir daha icicem.

16 saat canim

Ne kadar çok şey paylaşmışsınız :) herkes ne kadar iradeli davranmış yemek seçiminde.

28 mart menüm

Kahvaltı 11:00
1 adet haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin

3 yk yulaf kepeği, yarım çay bardağı süt, 1 yk chia toğumu ile hazırladığım karışım

Öğlen. 15:00
1 ad muz. Dışarıdaydım yemek yiyemediğim için muz yedim

Ara

1 ad muz.

Akşam 20:00

Fırında tavuk but
Birkaç dilim patates yine fırında
3 yk yoğurt
3 yk pilav

3 lt su

2 km yürüyüş

Afiyet olsun cnm

Ben protein sınırsız yenilebiliyor saniyordum
Biraz sınırlamak gerekiyor canım
Yok yok.daha yemem canim simdi bi ihlamir daha icicem.

16 saat canim
Afiyet olsun canım ıhlamur serbest istediğin kadar içebilirsin tabii şekersiz

ilk menü ilk yorum heyecan verici. Kendimi hatırladım yine :) Kahvaltının saati geç canım. İkinci muz olmamış. Akşam yemeğinin saati de geç olmuş ayrıca patates ve pilav bizim cısss listemizde. Su çok güzel. Yürüyüşte başlangıç için iyi sayılır.

Tmm cnm bilmiyordum

Afiyet olsun cnm
sagol canim
Afiyet olsun canim aksamki ekmek 1 dilim olsaymis daha iyi olurmus )
haklisin canim temizlige dalinca ara ogun yapmadim. aksama da cok acikmistim
esim hastaneye gitmisti canim onu bekledim de gec kaldi o da. bugun saatler duzensiz oldu farkindayim. aksama da cok aciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…