Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun güzel canım afiyet olsun.pilav pirinç pilavı değildir umarım.

28 mart

09.30
1 bardak süt
1 portakal

13.00
1 kase tarhana
3 parca fırında tavuk
Biraz turşu

20.00
1 kase tarhana
3 parca tavuk
Birkaç tane haşlanmış brüksel lahanası

20.30
3 tane hurma

Yatana kadar 3 litre su hedefim var. Olmasa da 2.5 litre olur

Patates fırında yapmıştım yap fln yoktu. Gün boyunca bir şey yiyemeyince evet akşamı kendimce masumlaitıröaya çalışmışım. Dışarıda yemek yiyemiyorum artık. O yüzden bugün dengesiz oldu. Suyu normalde de 3 lt içiyorum hatta daha fazla. Yarın daha düzenli olacak eminim :)

Kahvaltida Portakal ilginç...portakal ve süt uyumu da öyle canım. Afiyet olsun yinede..8 buçukta hurma fazla olmuş sanki.bende çayın yanında içiyorum bazen malesef..ama şu ve sporun harika..

Akşamın çok kalabalık olmuş canım ve o son kivi olmamış. Şu kahvaltıları bi öne çekebilsek bence kilolar şakır şakır gidecek
evet canim haklisin. esim hastaneye gitmisti onu bekledim. isi uzun surmus. ara ogun yapmayınca aksama cok aciktim. Allahtan saglikliydi yemegim sagliksiz bi sey olsa kendimi hic tutamicaktim gozum dondu. belki de gozum doymadi, canim tatli istedi ben de kivi yiyim bari dedim uzerine tarcin doktum. iyi geldi

Sekersiz tabiki cnm

Öğlen hariç akşamki menülerimiz çok benzer :)))
Menun güzel canım afiyet olsun.pilav pirinç pilavı değildir umarım.
yaa pirinç pilavı çok utandım şu an

Akşamın saati ve hurmalar haricinde menün güzel canım. Emzirdiğin için inşallah o hurmalarda kalmamıştır.

Bugünkü menüm
10.30 kahvaltı edemedim
1 küçük muz

12.00 1 haşlanmış yumurta

14.30 öğlen
2 ince dilim arasına sucuk domates tost

15.00 1 kupa süt

20.00 akşam
5 kaşık patlıcan musakka
2 kaşık pilav
Yoğurt

2 lt su

Afiyet olsun cnm
En sevdiğim tost sucuklu domatesliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…