Kilo bildirimi
Ne yazık ki istediğim rakamı göremedim
Geçen hafta 62
Bu hafta 62 sabitim
Umarım sizin tartılar yüz güldürür
LAydLiNe
Günaydın kızlar,
Erken uyandım ama tekrar uyuyacağım, tek gözüm açık bir şekilde yazıyorum şu an5e kadar uyuyamadım, sebebi de yok. O yüzden şu anda uykusuzluktan ölüyorum.
Hemen kilo bildirimimi yapayım
İlk tartıldığımda 68 kiloydum
Şimdi 67.00 (-%1.47)
Bu mutlulukla daha güzel uyurum ben.
Bu hafta daha fazla dikkat edeceğim, makarna pilav da yok.
Ama bir şey ver size danışmalıyım
Bu akşam erkek arkadaşımın doğum günü, pasta alacağım onun için ve baş başa kutlayacağız. İllaki ye diyecek pastadan.Siz anladınız demek istediğimi.
Bir de helyumlu balonları nerden bulabilirim acaba, ama helyumlu bi şekilde getiremem, evde şişirmem lazım. Bu konuda fikriniz var mı?
Kilo bildirimi
Ne yazık ki istediğim rakamı göremedim
Geçen hafta 62
Bu hafta 62 sabitim
Umarım sizin tartılar yüz güldürür
LAydLiNe
Günaydın canım çok iyi vermişsin tebrikler
Tebrikler canımGünaydın kızlar,
Erken uyandım ama tekrar uyuyacağım, tek gözüm açık bir şekilde yazıyorum şu an5e kadar uyuyamadım, sebebi de yok. O yüzden şu anda uykusuzluktan ölüyorum.
Şimdi 67.00 (-%1.47)
Bu akşam erkek arkadaşımın doğum günü, pasta alacağım onun için ve baş başa kutlayacağız. İllaki ye diyecek pastadan.Siz anladınız demek istediğimi.
Bir de helyumlu balonları nerden bulabilirim acaba, ama helyumlu bi şekilde getiremem, evde şişirmem lazım. Bu konuda fikriniz var mı?
Yok canım pesetmemGünaydın
Önümüzdeki hafta istediğün sonucu alırsın umarım
İraden sınanıyor işte, pes etme o yüzden
Önümüzdeki haftaya da bakarız olmazsa extra birşeyler düşünürüz, spor programı, beslenme programı gibi
Ozman kilon 61.800 canım tekrar bildirim yap istersen..bu arada seninle yarışalım demiştim geçen hafta ben yendim ins.Evden çıkarken tekrar tartıldım
200 gr daha eksilmişim
Wc ye çıkmıştım
BenimdeEvden çıkarken tekrar tartıldım
200 gr daha eksilmişim
Wc ye çıkmıştım
Helyumluyu evde sisiremezsin canım. Bu tarz organizasyonları yapan her yerde vardır gidip ordan alırsın balonları şisirir satan kişi ama elinde götürücen mecburen ve 1 gün süresi var sonra sönmeye başlıyor..Günaydın kızlar,
Şimdi 67.00 (-%1.47)
1 hafta da 3 kilo alman mümkün değil benc3 canım bi yanlışlık var çünkü menülerini takip ediyoruz alsan alsan 1 kilo alırsın hadi.bençe tekrar bi tartıl yerini falan değişiir pilini değiştir.yadabaska yerde bi tartıl imkanın varsa.moralini de bozma.ödem de olabilir maydonoz suyu kaynatıp iş ödemi atar.Berbat bir hafta berbat bir kilo bildirimi
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 78.1
Çok üzgünüm
Bir haftada 3 kilo almam çok berbat ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ki haftaya bunu göreceksinz inşallah.
Bugun den itibaren çok dha dikkatli olacağım moralim gerçekten sıfır.
Haftaya başlayacağım, izne ayrılmadım. Belki okula gitmek iyi gelecektir bana, çok bunaldımGeçmiş olsun canım okul ne oldu izne mi ayrıldın
3 kilo için çok kh yemiş olman lazım bi gariplik varBerbat bir hafta berbat bir kilo bildirimi
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 78.1
Çok üzgünüm
Bir haftada 3 kilo almam çok berbat ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ki haftaya bunu göreceksinz inşallah.
Bugun den itibaren çok dha dikkatli olacağım moralim gerçekten sıfır.
senle yarışıyorduk dimi unutmuşum ben onuOzman kilon 61.800 canım tekrar bildirim yap istersen..bu arada seninle yarışalım demiştim geçen hafta ben yendim ins.
-500 gitmiş benden de.hedefim 700 du ama nasip olmadi
tebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?