Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi
Ne yazık ki istediğim rakamı göremedim
Geçen hafta 62
Bu hafta 62 sabitim
Umarım sizin tartılar yüz güldürür
LAydLiNe

Günaydın

Önümüzdeki hafta istediğün sonucu alırsın umarım

İraden sınanıyor işte, pes etme o yüzden
Önümüzdeki haftaya da bakarız olmazsa extra birşeyler düşünürüz, spor programı, beslenme programı gibi

Berbat bir hafta berbat bir kilo bildirimi
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 78.1
Çok üzgünüm
Bir haftada 3 kilo almam çok berbat ama çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ki haftaya bunu göreceksinz inşallah.
Bugun den itibaren çok dha dikkatli olacağım moralim gerçekten sıfır.

Günaydın canım çok iyi vermişsin tebrikler

Tebrikler canım
Yok canım pesetmem
Bu noktaya gelmişim
2 kilo kaldı gidecek
Haftaya daha sıkı tutacağım inşallah

Evden çıkarken tekrar tartıldım
200 gr daha eksilmişim
Wc ye çıkmıştım
Benimde
Helyumluyu evde sisiremezsin canım. Bu tarz organizasyonları yapan her yerde vardır gidip ordan alırsın balonları şisirir satan kişi ama elinde götürücen mecburen ve 1 gün süresi var sonra sönmeye başlıyor..
Pastadan da yiyeceksin anladığım kadarıyla küçük bi pasta al kendin azıcık ye devamını olunla gönder.

1 hafta da 3 kilo alman mümkün değil benc3 canım bi yanlışlık var çünkü menülerini takip ediyoruz alsan alsan 1 kilo alırsın hadi.bençe tekrar bi tartıl yerini falan değişiir pilini değiştir.yadabaska yerde bi tartıl imkanın varsa.moralini de bozma.ödem de olabilir maydonoz suyu kaynatıp iş ödemi atar.

3 kilo için çok kh yemiş olman lazım bi gariplik var
Ozman kilon 61.800 canım tekrar bildirim yap istersen..bu arada seninle yarışalım demiştim geçen hafta ben yendim ins.
-500 gitmiş benden de.hedefim 700 du ama nasip olmadi
senle yarışıyorduk dimi unutmuşum ben onu
kız insan bi hatırlatır yarıştığımızı nasıl rakibesin sen
30 Mart kilo bildirimi
Geçen cuma 62
Bu cuma 61.5
-500 fark
LAydLiNe
tebrik ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…