Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ekmeği özellikle yedim tok tutsun diye.yoksa uzun zamandır yemiyorum salata ve yoğurt yiyiyorum yemeklerde.

Ekmek tok tutmuyor aksine kan şekerini bir anda fırlattığı için doymuş hissediyosun ve kan şekerin düştükçe acıkıyorsun, diğer sağlıklı besinlerde böyle bir riskin yok.

Aslında sağlıklı beslenip acıktığımız zamanların bazıları da ya vücudumuzun sıvı isteğinden ya da alışkanlıktan. Çünkü diyet yapmazken muhakkak çay yanında aburcuburlar, dizi izlerken kuruyemişler...

Kahvaltının saati geç olmuş. Zincirleme gecikiyor öğünler kahvaltı geç olunca. Makarna haricinde çok güzel bir menü.

Geç uyanıyorum hep tembelliğimden, erken uyandığım zamanların acısını çıkartırcasına...

Geç yiyorum çünkü arkadaşlarımla oluyorum ama bundan sonra kibarlık edip onları beklemeye eğim, bana zararı var. Makarnayı çok güzel yapmıştım değişik bir sosla, tadınaa bakayım derken abarttım neyse ki durabildim

Afiyet olsun cnm fazla olmamis

Cnm hastaydın bişey olmaz
Yarından itibaren yine dikkat edersin

Canım ben regl okuduğum hafta çok dikkat etmiştim güzel verdim ama bu hafta berbat geçrdim.
Görürsün belki 8 li rakamın

Tabi cnm regl varken dikkat edildiğinde
Regl son günü fln güzel kilo veriliyor
Bilmiyorum cnm ya ins görürüm ama hiç sanmıyorum önceleri hep kesin görcem diyordum göremedim ee bugünde döner yediğim için eminim yani göremicem

Ben de sabahları genellikle 2 dilim yiyorum
Gözümde karnımda doyuyor
aynen ben de sabah 2 aksam 1 yiyorum.
once aksamlari yemiyim sonraki hafta sabahalari yemiyim diyorum. karatay diyeti yaptim 1 hafta ekmek olmayinca aksamlari bi fazla yedim artiya ciktim. o yuzden yavas yavas birakim dedim
Bende yoğurt yesem diye düşündüm
afiuet olsun canim
Bende etmiştir cnm kesin
oyle mi diyosun
o zaman benim salepler de etki edicek desene off

oyle dusunme canim az da olsa verirsin, ben de regl doneminde bisey yemek istemiyorum istahim olmuyo, fırsata ceviriyorum iyi oluyor

canim sagligin daha onemli biliyosun, yarini dusunme kendini iyi hissedince tekrar baslarsin. hem vucudun soklanmis oldu, daha kolay verirsin insallah.

Bubaralar fazla gelemiyorum gruba. Sadece menu yazip cikiyorum cnku hala annemdeyim bugunku menumude yazip polokey kacarrr

Sen tartılmışsın cnm hemen almazsın 1bucuk kilo
Ama ben ahh bu ben kesin almışımdır
Şimdi yeşil çay içiyorum ama fayda edermi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…