Canım ekmeği özellikle yedim tok tutsun diye.yoksa uzun zamandır yemiyorum salata ve yoğurt yiyiyorum yemeklerde.
Kahvaltının saati geç olmuş. Zincirleme gecikiyor öğünler kahvaltı geç olunca. Makarna haricinde çok güzel bir menü.
29 Mart menüm
Bugün ara larda yazdım aslında menü mu ama toplu olarak yazayım yinede
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 cay bardağı süt
Saat 10 da 1 elma
3 fincan çay (içmez olaydım bugün anlattığın gibi fenalaştım malesef.aç karına çay dokunur bana normalde.oyuzden mutlaka meyve bişeyler yerim ama az geldi demekki yada çay çok geldi )
İşte büyuzden
1 galeta ve 1 salatalık daha yedim
Öğle saat 12 buçukta
1 tam buğday ekmeği
Sucuklu yumurta (başka seçeneğim yoktu)
2eytin
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da 3 köfte
1 ekmek
Yoğurt
Saat 9 da 1 kase yogurt
Şu 3lt.olacak ins.
Spor yok malesef
LAydLiNe
Az kilo veriyorum biraz vucudumu sasirtmak istiyorum listeye olumsuz yansimasin diye listesiz devam edecem belli bir sure canim..
Ben öğlende ve yemeklerle ve aralarda genelde yoğurt yerim canım çok ta severim.taze mayaliyorum kendim süt alıp.
Kızlar yarın ki tartıdan berbat bişey bekliyorum ama Allahın izniyle yarın tekrar yeniden güzelce başlıyorm.
Bu hafta mı mahvettim.
Kızıyorum kendime.
Ama inanın halim yoktu resmen çikolata yiyip enerji aldım.
Üzgünüm
Cnm hastaydın bişey olmaz
Yarından itibaren yine dikkat edersin
İnşallah canım hepinizi çok merak ediyorum en çok ta seni :)
Canım ben regl okuduğum hafta çok dikkat etmiştim güzel verdim ama bu hafta berbat geçrdim.Valla cnm hiç veremedim kesin
2haftadir 8li rakamı göremedim
Haftaya cumada büyük ihtimal fazla çıkarım çünkü regl olucam
Canım ben regl okuduğum hafta çok dikkat etmiştim güzel verdim ama bu hafta berbat geçrdim.
Görürsün belki 8 li rakamın
aynen ben de sabah 2 aksam 1 yiyorum.Ben de sabahları genellikle 2 dilim yiyorum
Gözümde karnımda doyuyor
afiuet olsun canimBende yoğurt yesem diye düşündüm
oyle mi diyosunBende etmiştir cnm kesin
Tabi cnm regl varken dikkat edildiğinde
Regl son günü fln güzel kilo veriliyor
Bilmiyorum cnm ya ins görürüm ama hiç sanmıyorum önceleri hep kesin görcem diyordum göremedim ee bugünde döner yediğim için eminim yani göremicem
oyle dusunme canim az da olsa verirsin, ben de regl doneminde bisey yemek istemiyorum istahim olmuyo, fırsata ceviriyorum iyi oluyorTabi cnm regl varken dikkat edildiğinde
Regl son günü fln güzel kilo veriliyor
Bilmiyorum cnm ya ins görürüm ama hiç sanmıyorum önceleri hep kesin görcem diyordum göremedim ee bugünde döner yediğim için eminim yani göremicem
canim sagligin daha onemli biliyosun, yarini dusunme kendini iyi hissedince tekrar baslarsin. hem vucudun soklanmis oldu, daha kolay verirsin insallah.Kızlar yarın ki tartıdan berbat bişey bekliyorum ama Allahın izniyle yarın tekrar yeniden güzelce başlıyorm.
Bu hafta mı mahvettim.
Kızıyorum kendime.
Ama inanın halim yoktu resmen çikolata yiyip enerji aldım.
Üzgünüm
aynen ben de sabah 2 aksam 1 yiyorum.
once aksamlari yemiyim sonraki hafta sabahalari yemiyim diyorum. karatay diyeti yaptim 1 hafta ekmek olmayinca aksamlari bi fazla yedim artiya ciktim. o yuzden yavas yavas birakim dedim
afiuet olsun canim
oyle mi diyosun
o zaman benim salepler de etki edicek desene off
Erken yedin ama canım erir belki :)
oyle dusunme canim az da olsa verirsin, ben de regl doneminde bisey yemek istemiyorum istahim olmuyo, fırsata ceviriyorum iyi oluyor
Iyi aksamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?