Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Menülerin hep güzel oluyor ama akşam yemeğin çok geç. Buna bir çare bulman lazım. Yoğurt ve tartı öncesi kuru fasulye olmamış. Ayrıca spor yapmıyorsun spor yapmazsan çok yavaş gider kiloların. Su bu kez güzel olmuş.

bizim takım böyle
bir hafta güzel 2. hafta hoppp aşağıya düşüyoruz
haftaya sıkalım güzel sonuçlar alalım

bu hafta böyle oldu
haftaya bakacağız artık

Aynen canım ben de farkettim. Geçen hafta 4, olduk ortalamamız çok güzeldi. Bu hafta hemen bıraktık kendimizi. Ben sopamı elime aldım zaten.

Maşallah 41 kere

Bugün duyduğum en iyi haber çok mutlu oldum

@cankizzzz da verse bir iki kilo bu haftayı kurtarırız
ayy insallah. bu iyi motive eder beni. hedef koyma isi iyi oldu. bnm hedef 71.900 du gitmis bi anda. haftaya da hedefim 70.00 insallah

ayy insallah. bu iyi motive eder beni. hedef koyma isi iyi oldu. bnm hedef 71.900 du gitmis bi anda. haftaya da hedefim 70.00 insallah

Tek tek hedefte belirleyeceğiz, rakipte. Artık hep vermemiz lazım, biz bir alıp bir veriyoruz.

Herkese günaydın. berbat bi kilo bildirimi de benden gelsin annemde nasil oldugunu anlamadim ama 1 kilo almışım pazartesiden beri onu yok etmeye calistm cok şükür hallettim yoksa bu hafta arti 1 kiloyla gelecektim
Gecen hafta 69.1
Bu hafta 69.00
Fark -100 gramcik

Geçen hafta kilom 72.6
Bu hafta kilom 72.3
Fark -300

Neden böyle oldu bilmiyorum
Öyle aman amankaçamağımda olmadı
Moralim çok bozuldu

Kilo bildirimi LAydLiNe
Geçen cuma 80
Bu cuma 79.4
Fark 600 gr
tebrik ederim kizlar

Geçen hafta kilom 72.6
Bu hafta kilom 72.3
Fark -300

Neden böyle oldu bilmiyorum
Öyle aman amankaçamağımda olmadı
Moralim çok bozuldu

Ben seni artıda zannediyorum. Kafam nasıl gittiyse. Şimdi listeyi hazırlarken farkettim. Kilo vermişsin ama az vermişsin. Yorumumu ben kilo almışsın gibi yaptım. Ama yine de aynı yorumum geçerli

***13.TAKIM 563. ETAP***

cankizzzz (91///%)
Zerra (62/61.8/0.2/%0.32)
umudum2 (62/61.5/0.5/%0.81)
LAydLiNe (63.5///%)
Nurdan1616(64.1///%)
aylahl(80/79.4/0.6/%0.75)
bilmece811 (58.8///%) Kilosu sabit
polekey2244(69.1/69/0.1/%0.14)
mrskulkedisi (73.6/71.6/2/%2.72)
burcugncy(67///%) Kilosu sabit
Kriziantemcicegi(75.2/78.1/2.9/%-3.86)
fanur (72.6/72.3/0.3/%0.41)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 563. Etap Free Liste

duygu06-26 (68/67/1/%1.47)
Turan16 (72.5/71.6/0.9/%1.24)
merryangel(71.6///%)
ada81 (68.4///%)

13. Takım free ortalaması:%

Tebrik ediyorum
Haftaya da aynı sonuçlar çıkarsa hızlıca kilo verirainiz :)
LAydLiNe minik bir pasta alıp hepsini ona yedirmek tek çare

Ben spora başlayacağım ama öncesinde buraya fotoğraf yüklemek istiyordum 2 haftada bir görelim değişimi diye ancak yükleyemiyorum boyutu mu büyük geliyor acaba. Bilgiaayarım da yok, telefondan halletmem gerek, olmuyor...

Hatırlarsanız hafta içi geç saatte kötü bir kaçamak yapmıştım. Şimdi tek kaçamağın sonucuna iyi bakın.

Geçen hafta: 63.5

Bu hafta: 63.8

Fark : +300

Ondan sonraki menülerimi gördünüz. Gayet sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen + çıktım. Aslında + çıkmamın kaçamak haricinde iki sebebi daha var, tuvalete çıkamadım ve geçen hafta bu saatlerde tartılmıştım bu hafta sabah erken tartıldım. Uyanır uyanmaz olan kilomla 3 saat sonraki kilom arasında çok fark oluyor maalesef. Sabah ödemine çare bulamadım.

Uzun lafın kısası bunların hiç birisi bahane değil. Çarşamba akşamı yaptığım kaçamağın cezasını tartıda gördüm. Diyeceksiniz ki sen kaptansın sen böyle yaparsan biz nasıl yaparız? Haklısınız. Benim size örnek olmam gerekirken ben de bir hafta alıp bir hafta veriyorum. Ve kendi kendime de kızıyorum merak etmeyin. Bu hafta size kaçamağın sebep olduklarını gösterdim. Haftaya kaçamaksız nasıl olacak onu göstereceğim inşallah

Ne yüzsüzüm yaaa bi de kılıf uyduruyorum

Son düzenleme:

Ekran görüntüsü alıp onu yüklüyoruz canım biz. Sanırım boyutu büyük geliyor. Bir çoğumuz fotoğraf yükleme sorunu yaşıyoruz.

Sen henüz işin en başındasın. Ne kadar sıkı tutarsan sonuca o kadar çabuk ulaşırsın. O yüzden bir lokma, bir parça dememek lazım.

Çok mantıklı, ekran görüntüsü ile deneyeyim,

Oradan kendimi de takip etmiş olurum, daha disiplinli olur böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…