Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım şu taşıma süreci ve eve internet bağlayana kadar bana biraz müsade eder misin taaki şu işler hallolana kadar evde yemek yapçak kap bile bırakmadım şu karışıklıkta menü ayarlamak çok zor ne bulursak aparatif atıştırmalıklar yiyoruz izne ayeılmak istemiyorum sizleri grubu çok sevdim sadece biraz beni idare edin

taşınma işleri çok zor canım kolay gelsin sana

İdare ederiz tabii canım ama cuma günü mutlaka bildirimini yap. Özelden sana numaramı yazıyorum. Bir aksilik olursa arayabilirsin. Ayrıca mümkün olduğunca çok yememeye çalış. Az da olsa kilo verebilirsen sevinirim. Allah kolaylık versin

Canım bende deniyeyim akşam yemeğini erkene çekip
Sıvı serbest dimi çok acıkırsam yoğurt olur belki
Acıkmazsın merak etme. Bir süre sonra vücut alışıyor. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben üç akşamdır açlıktan ölüyorum. Lokma koymadım ağzıma. Dün bir de yüzdüm geldim. Ona rağmen yemedim hiç bir şey. Su, kahve ya da çay serbest. Ben bol bol su içiyorum.

LAydLiNe canim kızının doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuş ömrünüze hoşgelmiş.....
Çok teşekkür ederim canımmmmm

Mutlu yaşları olsun prensesin
Allah sağlıklı nice uzun seneler versin LAydLiNe
Amin inşallah çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…