hatta öyle bir grup var kk da ama çok aktif değilAksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar...bundan sonra tek bir fındık bile yok )))))))
Gunaydin canimmmmgünaydın kızlarrrr
HahahahaBen söyleye söyleye dilimde tüy bitti şükür bir kişi geliyor arkamdan
Evet o grubu biliyorum yillar once o gruptaydim yillarim diyet sayfalarinda gecti... 2013 ve 2014 o gruba takilmistimhatta öyle bir grup var kk da ama çok aktif değil
ben de katılıyorum
etkisi çok olacaktır eminim
ben de yürüyüşe çıkıcam birazdan cimcimeyle birlikte. annemi de aradım o da gelecek yeğenimle birlikte biraz yürüyüş biraz çocuklar hava alsınHahahahababam yürüyüş yapmayi sever hergun 18.30 gibi cikariz 1 saat sporda yaparim
taşınma işleri çok zor canım kolay gelsin sanaKaptanım şu taşıma süreci ve eve internet bağlayana kadar bana biraz müsade eder misin taaki şu işler hallolana kadar evde yemek yapçak kap bile bırakmadım şu karışıklıkta menü ayarlamak çok zor ne bulursak aparatif atıştırmalıklar yiyoruz izne ayeılmak istemiyorum sizleri grubu çok sevdim sadece biraz beni idare edin
Canım bende deniyeyim akşam yemeğini erkene çekipAksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar...bundan sonra tek bir fındık bile yok )))))))
Iyi yaparsin canim ohhh iyi yağ yakmalarben de yürüyüşe çıkıcam birazdan cimcimeyle birlikte. annemi de aradım o da gelecek yeğenimle birlikte biraz yürüyüş biraz çocuklar hava alsın
Evet sıvı serbest canim cay ve su disinda hic bisey icmedim yemedimCanım bende deniyeyim akşam yemeğini erkene çekip
Sıvı serbest dimi çok acıkırsam yoğurt olur belki
Bol bol d vitamini alın ana kızkızlar ben kızımı hazırlayıp dışarıya çıkıyorum güneşi kaçırmayayım
Hangi gurup bu arkadaşımhatta öyle bir grup var kk da ama çok aktif değil
ben de katılıyorum
etkisi çok olacaktır eminim
İdare ederiz tabii canım ama cuma günü mutlaka bildirimini yap. Özelden sana numaramı yazıyorum. Bir aksilik olursa arayabilirsin. Ayrıca mümkün olduğunca çok yememeye çalış. Az da olsa kilo verebilirsen sevinirim. Allah kolaylık versinKaptanım şu taşıma süreci ve eve internet bağlayana kadar bana biraz müsade eder misin taaki şu işler hallolana kadar evde yemek yapçak kap bile bırakmadım şu karışıklıkta menü ayarlamak çok zor ne bulursak aparatif atıştırmalıklar yiyoruz izne ayeılmak istemiyorum sizleri grubu çok sevdim sadece biraz beni idare edin
Acıkmazsın merak etme. Bir süre sonra vücut alışıyor. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. Ben üç akşamdır açlıktan ölüyorum. Lokma koymadım ağzıma. Dün bir de yüzdüm geldim. Ona rağmen yemedim hiç bir şey. Su, kahve ya da çay serbest. Ben bol bol su içiyorum.Canım bende deniyeyim akşam yemeğini erkene çekip
Sıvı serbest dimi çok acıkırsam yoğurt olur belki
Çok teşekkür ederim canımmmmm
Amin inşallah çok teşekkürler
diyet deneyimleri ve yöntemleri bölümünde canım bu grup saat 17.00 dan sonra bişey yememeHangi gurup bu arkadaşım
Gunaydin kizlarGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?