- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Günaydın kızlar...Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
maydonoz kaynatma yada varsa kiraz sapı çayı ödeme iyi geliyor canımSaol canım. Hakkını helal et.aslında bende şahsım adına uğraşıyorum ama şişkin hissediyorum kendimi.tartildım bugün 61.7 çıktım valla çıldırcam nerdeyse..vücuttaki ödemi atmak için maydonoz mu kaynatsan acaba.bi öneriniz var mı. Büyük wc sıkıntım oluyor genelde benim ama.umarım bu artış şişkinlik ten dur.
Kiraz sapı yok ta.maydonoz yaparım gidince artık.maydonoz kaynatma yada varsa kiraz sapı çayı ödeme iyi geliyor canım
cankizzzz @Kriziantemcicegi polokey2244 F fanur
mesaj sayılarını göndermediniz
cuma itibarıyla buüne kadar olan sayılar
lütfen kızlar 2 dakikanızı almıyor
göndermeyenleri sıfır olarak kaptana bildireceğim kızlar
bu iş benimde çok hoşuma gitmiyor ama kural buysa ve baştan kabul ettiysek uyalım lütfen
kiraz zamanı geliyor yavaş yavaş .saplarını kurut arada içersin canımKiraz sapı yok ta.maydonoz yaparım gidince artık.
20.30 daki hurma ve fıstıklar haricinde güzel menü. Akşam yemeğini zaten geç yemişsin 1,5 saat sonra acıkıp yemen mantıksız. Sanırım biraz keyfi olmuş. Kahvaltı sarktığı zaman ister istemez vücut bir arayışa giriyor. Düzen işte bu yüzden önemli canım. Şükür emziriyorsun sende çok etkisini göstermez ama akşam mümkünse 19:00 dan sonra hiç bir şey yememeye çalış. Su ve yürüyüş çok güzel.3 nisan
06.00
1 hurma
saat 6dan sonra uyuduğum için kahvaltı yok
13.00
5-6 tane fırında balık fileto
maydonoz
16.00
1 bardak ballı süt
19.00
1 kase sütlü çorba(bulgurla pişiriliyor)
1 tabak yoğurtlu çılbır
salata
20.30
3 hurma
birkaç yane fıstık
3 lştre su
1 saat yürüyüş
Pırasadaki pirinç haricinde çok güzel bir menü olmuş. Su ve yürüyüşte güzel. Afiyet olsun.Kızlar misafirim vardı menümü yazıp geçmişe gideyim
Sabah 09:30
2 sütte yumurta
1 çatal peynir
1 salata
1 domates
1 avuç kadar dere otu
16:00
1o kuru üzüm 2 ceviz
Akşam 18:00
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa yemeği pirinç li
3 litre limon lu zencefilli su
30 dk yürüyüş
Benden de kaçmıyor haniGeç diye yazmadım
Ben yeniyor diye biliyordum ama yenmemesi için sebep neymiş?Kızının yaş günü canım ne olacak bir dilimden :)
Onun şeker hamuru yenmiyor galiba ilk çıktığında ben yeniyor sanıyordum geçen arkadaş yenmiyor dedi
O puding ne canım yaaaaa.
Tabii ki canım ne demek. Biz seni bekleriz hiç merak etme. İnşallah biran önce toparlarsın kendini. Kolay değil. Allah yardımcınız olsun.Kaptanım benim durumumu biliyorsun. Kendimi psikolojik olarak henüz toparlayamadım. Toparlandığımda aranıza döneceğim. Beni mazur gör.
Canım aynı sıkıntılar bende de var. Yediklerime de dikkat ediyorum ama yine de sabah ödeminden kurtulamıyorum. Maydonoz suyunu ya da kiraz sapını bir dene bakalım.Saol canım. Hakkını helal et.aslında bende şahsım adına uğraşıyorum ama şişkin hissediyorum kendimi.tartildım bugün 61.7 çıktım valla çıldırcam nerdeyse..vücuttaki ödemi atmak için maydonoz mu kaynatsan acaba.bi öneriniz var mı. Büyük wc sıkıntım oluyor genelde benim ama.umarım bu artış şişkinlik ten dur.
Günaydın canlar
Deneyeceğim bakalım. Kilo aldığımı sanmıyorum. Çünkü karnım sis.vücudumda da o şişkinliği hissediyorum resmen.daha tartıya çıkmadan farkettim de oyuzden tartildım yoksa tartılmam normalde.bakalım gider ins.20.30 daki hurma ve fıstıklar haricinde güzel menü. Akşam yemeğini zaten geç yemişsin 1,5 saat sonra acıkıp yemen mantıksız. Sanırım biraz keyfi olmuş. Kahvaltı sarktığı zaman ister istemez vücut bir arayışa giriyor. Düzen işte bu yüzden önemli canım. Şükür emziriyorsun sende çok etkisini göstermez ama akşam mümkünse 19:00 dan sonra hiç bir şey yememeye çalış. Su ve yürüyüş çok güzel.
Pırasadaki pirinç haricinde çok güzel bir menü olmuş. Su ve yürüyüşte güzel. Afiyet olsun.
Benden de kaçmıyor hani
Ben yeniyor diye biliyordum ama yenmemesi için sebep neymiş?
O puding ne canım yaaaaa.Her menün de illaki bir kaşık, bir lokma kaçamak oluyor. Onlara bir dur desen şakır şakır gidecek o kilolar. Spor olmaması kötü olmuş.
Tabii ki canım ne demek. Biz seni bekleriz hiç merak etme. İnşallah biran önce toparlarsın kendini. Kolay değil. Allah yardımcınız olsun.
Canım aynı sıkıntılar bende de var. Yediklerime de dikkat ediyorum ama yine de sabah ödeminden kurtulamıyorum. Maydonoz suyunu ya da kiraz sapını bir dene bakalım.
Aynen canım. Mısır püskü de çok iyi oluyormuş diyette aklınız da bulunsun.mısırlarin puskullerini kurutun demleyin bende öyle yapıcam bu yaz ins.kiraz zamanı geliyor yavaş yavaş .saplarını kurut arada içersin canım
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar...
Günaydın canlar
Günaydın kizlarrr
Aksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar...bundan sonra tek bir fındık bile yok )))))))
günaydın kızlarrrr
Günaydın kizlarrr
Ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti şükür bir kişi geliyor arkamdanAksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar...bundan sonra tek bir fındık bile yok )))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?