Merhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)
Teşekkür ederim canım yasakları söylediğin içinAfiyet olsun cnm
Antep fıstığı yasak cnm
Mercimekte yarına şişkinlik yapabilir
Güzel ama o da mercimek çorbası yiyerek hata yapmış malesef...Afiyet olsun canım güzelmiş menün, tok kalabildiysen daha güzel hatta
Tok kaldımAfiyet olsun canım güzelmiş menün, tok kalabildiysen daha güzel hatta
düzeltirim bundan sonraGüzel ama o da mercimek çorbası yiyerek hata yapmış malesef...
Evet canım çok haklısınYa hamur işi falan hiç yemeyecek değiliz tabiki hedef kılo muza gelip koruyucu dönemi geçtikten sonra dozunda Yiyeceği bizde ama en azından ozman gelince 1 kilo aldığımızı fark edince dikkat ederiz o hafta. 1 kiloyu vermek kolay ama 10 20 kilo malesef zor oluyor zaman gerekiyor.ve kaçamaksız zaman.çünkü her kaçamak bizi geriye atıyor malesef
Hosgeldin canım. Malesef hepimiz hamilelikte abartıp kilo alıp veremeyenlerdeniz...birlikte ins.güzel olacak herşey.Merhaba kızlar; ben bu takımın eskiiii mezunlarındanım. 5 sene önceydi sanırım mezuniyetim incecik bir genc kız olarak ayrılıp, simdi tombik, hamileliginde tatlı işini abartmış verdigi kilonun 2 katını almıs 2 yasında bir kız cocugu olan bir anne olarak dönüyorum :)
Mercimek nohut ve fasulye konusu çok geçti de oyuzden arkadaşa öyle yazdım canım. Yoksa sakın yanlış anlama.bende bu hafta kaciranlardanim malesef umarım düzeltiriz. Sen zaten sadece çorba icmissin kilo olarak etkisi olmaz ama şişkinlik yaparsa tartı da fazla çıkma payın var.ins.çıkmazsın. öpüyorum.düzeltirim bundan sonra
Çok kolay ödem yapan bir vucudum var olabilir canım kesinBana mesela bulgur fln yapıyor
Ama belki sana yapmaz cnm
Inş yapmaz
Kaptanım akşam yarım simit bence olmamış çok kuru kalmış onun yerine bi çorba falan olsaydı sanki daha güzel olurdu.yada yoğurt Salata. Hem daha faydalı olurdu ama sanırım kalan simidi bitirmek istedin ve yemek yapmaya vaktin yoktu hastayım yazmışsın ya.afiyet olsun yinede.Menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
5 tane zeytin
Öğle (12:15)
1 kase buğdaylı yayla çorbası
4 tane parmak büyüklüğünde köfte
1 tane elma
Akşam (16:00)
Yarım simit
2,5 lt su 40 dakika bisiklet sürdüm
Teşekkür ederim canım yasakları söylediğin için
Çok kolay ödem yapan bir vucudum var olabilir canım kesin
düzeltirim bundan sonra
kızlar menümü yazıp yatıcam bugün pertim çıktı resmen kızım hiç durmadı uyumadı şimdiden iyi geceler hepinize.
5 nisan
10.00
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan peynirli yulaflı(kepek) omlet
maydonoz
14.30
ton balıklı salata
19.00
1 kase işkembe çorbası
yarım tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
3 lşitre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?