Canım o barbunya ve mercimek sana yarın tartıda sürpriz yapabilir şişkinlik olarak keşke başka bi tercih yapsaydın. Kilo öncesi şişkinlik yapacak şeylerden uzak durmamız konusunda çok uyarıyor aslında kaptan ama yapacak bişey yok bidahaki haftalarda daha özen gösterirsen ins.daha güzel sonuçlar alırsın. Ama spor şu ve menülerin güzel oyuzden moralini bozmayayim senin güzel sonuç alacağına inanıyorum yarın.
İnş. Yeme canım bugüne kadar yedikte ne oldu ama yanına alternatif bişeyler al elma ceviz fındık gibi diğerleri yerken senin ağzın boş kalınca olmuyor yanılıyor insan.
Kızlar menüm
11
4-5 ceviz artı fındık
Yarım muz
1 bardak süt
15:00
1 Ktemitte tavuğun %75 i
18:00
1 büyük tabak etli nohut
Büyük bir bardak portakal suyu
Spor:50 ip atlarım atmalamdm henüz
25 dk parkta yürüyş
Su:2.5 lt
LAydLiNe
Tatlım daha sabah zerra yazdı nohut yemeyin diye Bulgur ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi. İnşallah yarın seni etkilemez. Menünde nohut görünce delirdim vallaYaa
Nohut kilo mu yapıyor veya şişlik bilmiyordum..
Bilsem yemezdö ya
. süpersinBarbunya ve mercimek yarina sislik.yapmazsa menu guzel cnm
Yarim icin klinikte bisiler yapicaz dediler elmali kurabiye ve meyveli kek yaptim ama yemicem sadece cay iciom
Tarti oncesi nohut olmamis cnm
Menüm
Kahvaltı (09:00)
Yarım simit
5 tane zeytin
Öğle (12:15)
1 kase buğdaylı yayla çorbası
4 tane parmak büyüklüğünde köfte
1 tane elma
Akşam (16:00)
Yarım simit
2,5 lt su 40 dakika bisiklet sürdüm
Ayyy insallah canim ilk diyet deneyimim diyebilirim dogumdan sonra kac kere denedim 3. Yada 4. Gun dayanamadim biraktim Bu sefer dayanip 60 inmek istiyorum insallahKilon yakın canım 6li rakamı görünce modelin harika olur merak etme. Hele ki olmayan kıyafetlerin oldukça oo süper.
Ya bende mercimek corbasi ictim tuhCanım o barbunya ve mercimek sana yarın tartıda sürpriz yapabilir şişkinlik olarak keşke başka bi tercih yapsaydın. Kilo öncesi şişkinlik yapacak şeylerden uzak durmamız konusunda çok uyarıyor aslında kaptan ama yapacak bişey yok bidahaki haftalarda daha özen gösterirsen ins.daha güzel sonuçlar alırsın. Ama spor şu ve menülerin güzel oyuzden moralini bozmayayim senin güzel sonuç alacağına inanıyorum yarın.
Maşallah çok çabuk ayak uydurdun takıma. Ben sen de o azmi isteği gördüm inşallah olacak bu kezAyyy insallah canim ilk diyet deneyimim diyebilirim dogumdan sonra kac kere denedim 3. Yada 4. Gun dayanamadim biraktim Bu sefer dayanip 60 inmek istiyorum insallah
Umarim canimYeterki bırakma sabret canım daha çok eksiler göreceksin
Afiyet olsun canım her şey güzel
Evet canım hedeflerimize gelince kontrol etmek daha kolay olacak
Benim menüler üç gündür iyi ondan öncesi kötü bakalım göreceğiz
Bundan sonra dikkat et canım tatlı çok fena oluyor
Tartı öncesi yemek çok doğru değil canım yoksa tabii ki yiyebiliriz
Insallah kaptanim cok sikilgan bir yapim var maalesef o yuzden sikilmamaya calisiyorum. kendimi kisitlamak zor geliyor ama istiyorum insallah kilo vermeyi. Olur insallahMaşallah çok çabuk ayak uydurdun takıma. Ben sen de o azmi isteği gördüm inşallah olacak bu kez
SüperMenüm
Yarım simit
5 tane zeytin
1 tane elma
Yarım simit
Afiyet olsun canım güzelmiş menün, tok kalabildiysen daha güzel hattaBugün menü
Saat 10 00
3 dilim çavdar ekmeği
4 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara öğün
1 muz
Biraz Antep fıstığı
Akşam
18 00
1 kase mercimek çorbası
2 litre su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı
Menüm
Yarım simit
5 tane zeytin
1 tane elma
Yarım simit
Bugün menü
Saat 10 00
3 dilim çavdar ekmeği
4 kibrit kutusu peynir
Domates salatalık
Ara öğün
1 muz
Biraz Antep fıstığı
Akşam
18 00
1 kase mercimek çorbası
2 litre su içildi
1 saat yürüyüş yapıldı
Afiyet olsun cnm
Ama nohut niye yedin yarın şişkinlik yapar
Kilo yapmıyor canım da vücuda şişkinlik yapıyor nohut mercimek kuru fasulye oyuzden tartı yanıltıcı çıkabiliyor ama bi hafta dikkat ettiysen ins.güzel sonuç alırsın moralini bozmayayim senin tartı öncesi. Yarın ve ç. Tesi tartıl bakalım bi etkisi olmuş mu paylaş bizimle
Bende de başlıyor ödem şişiyorum hissediyorum,
Kiraz sapı mısır püskülü çayı önerildi günde 3 fincan. Yarın onu içmeye başlayacağım.
Tatlım daha sabah zerra yazdı nohut yemeyin diye Bulgur ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi. İnşallah yarın seni etkilemez. Menünde nohut görünce delirdim vallaAklında olsun mi daha perşembe yeme sakın
. süpersin
Canım emziren anneler bitki çayı içemiyor içsede rezene vs süt yapan şeyler içiyor
Kızlar ya bilmiyordum gözümden kaçmış şişlik olucak o zaman neyse yapacak bişey yok diğer hafta ki eksime eksi katar artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?